19 Ιουλ 2021

Η νοημοσύνη κυμαίνεται σε ιδιαίτερα χαμηλά για την εποχή επίπεδα!

Από το 2008 ξεκίνησα να γράφω στο blog δημοσιεύοντας κάθε μήνα ένα άρθρο με θέματα κυρίως επιστημολογικά, ιστορικά, θρησκειολογικά και άλλα που ενδιαφέρουν τον καθένα. Συνήθως, κάθε επέτειο (6 Γενάρη) και καλοκαίρι (πριν τις διακοπές) πάντα αφιέρωνα μια ανάρτηση, με χιουμοριστική διάθεση και ενίοτε αυτοσαρκάζοντας, θίγοντας ένα θέμα της επικαιρότητας. Φέτος είναι πολύ το υλικό που δεν φαντάζομαι να μπορώ σε μια ανάρτηση μόνο να θίξω όλα τα θέματα που μπήκαν από πέρσι πάνω στο τραπέζι, όμως θα προσπαθήσω. Φέτος δεν φαίνεται να προκαλούν μόνο γέλωτα, αλλά και κλαυθμό, δεδομένου ότι τα θέματα που μας απασχολούν είναι τραγελαφικά! Ανάμικτα συναισθήματα θα προκαλέσει η ανάρτηση αυτή, σε άλλους γέλια και ευθυμία και σε άλλους νεύρα και αγανάκτηση. Ξέρετε, τελευταία δεν πάμε καθόλου καλά και σε αυτό δεν φταίει μόνο η καραντίνα που εξ αιτίας της σε πολλούς έσπασαν τα νεύρα, αλλά και το χαμηλό πνευματικό επίπεδο που αναδείχτηκε από κάποιους αδαείς με την επιστήμη χρήστες, όταν αυτοί θέλησαν να δείξουν πόσο ξεχωριστοί είναι έναντι των άλλων, όταν καταπιάστηκαν να διαδώσουν το πνεύμα τους στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Βέβαια, πάντα υπήρχαν οι αφελείς, οι βλάκες και οι ηλίθιοι, όμως τώρα η δικτύωση και το ίντερνετ τους έβγαλε στην επιφάνεια και αυτοί χωρίς ντροπή συνεχίζουν να γελοιοποιούνται δείχνοντας όχι μόνο βλακεία, αλλά και απανθρωπιά, αφού αδιαφορούν για τους υπόλοιπους, ακόμα και όταν βρίσκονται στο κοντινό τους περίγυρο, γονείς, παιδιά φίλοι και συγγενείς. Για να μην μακρηγορούμε, η νοημοσύνη φέτος κυμαίνεται σε ιδιαίτερα χαμηλά για την εποχή μας επίπεδα.

Έτσι προέκυψε και ο τίτλος της ανάρτησης. Αυτό όμως είχε σαν συνέπεια να εκκολάψει νεοσσούς ηλιθιότητας που αντιγράφοντας ο ένας από τον άλλο, η επιδημία της ανοησίας εξαπλώθηκε στο χώρο και ο ένας βλάκας κολλάει τον άλλο όπως κολλάνε τις ασθένειες τα πρόβατα (βλέπε παρμάρα).

Μέχρι τώρα τα μισά άρθρα του blog αφορούσαν το θρησκευτικό ποίμνιο, τους μεγαλειώδεις μύθους τους, τις τερατώδεις και απίστευτες ιδέες που έχουν αφελείς που δεν διστάζουν να πιστεύουν σε παιδαριώδη θαύματα ή χωρίς ντροπή να πιστεύουν ότι… πεθαίνοντας …θα ζήσουν σε έναν παραδεισένιο κόσμο, οι χριστιανοί ψάλλοντας κοντά στους Αγίους Απατεώνες και οι Ισλαμιστές επιστρέφοντας στην ηλικία των 30 ετών θα μπορούν να ερωτοτροπούν σε… 72 παρθένες που θα περιμένουν τον κάθε μάρτυρα της ζωής! Οι υπόλοιποι θα τιμωρούνται αιωνίως με φριχτά βασανιστήρια που δεν θα έχουν τελειωμό στους αιώνες των αιώνων! Με γεια τα μυαλά!

Τα άλλα μισά άρθρα ήταν επιστημολογικού ενδιαφέροντος, που η σημερινή επιδημία της ανοησίας επιβεβαίωσε όλα αυτά που προσπαθούσα να καταπολεμήσω εδώ και χρόνια: την αγυρτεία, την άγνοια, την αφέλεια και την διαστρέβλωση της αλήθειας, από άτομα άσχετα με τις επιστήμες που βγάζουν αυθαίρετα συμπεράσματα αφού αισθάνονται μονομιάς ειδήμονες στον όποιον τυχάρπαστο τους ενημερώνει από το διαδίκτυο. Το χειρότερο απ’ όλα όμως είναι που και ο ίδιος συνδέει, ασύνδετα, όποια πληροφορία του κατέβει στο κεφάλι, σαν αίτιο, κι ας δεν συνδέεται με τίποτα, όπως η εκπομπή G5 με το μικρόβιο του κορωνοϊού ή το 666 και την πολιτική του Τραμπ!

Όμως, ας τα πιάσουμε από την αρχή: Ενάμιση χρόνο πριν, γύρω στα τέλη του Φλεβάρη του 2020 έκανε την εμφάνισή της η επιδημιολογική εμφάνιση μιας ίωσης, ιδιαίτερα επιθετική σε κάποιους οργανισμούς που γρήγορα εξελίχτηκε σε πανδημία. Όσοι έχασαν το ραχάτι τους αντέδρασαν «Δεν υπάρχει κορωνοϊός» ελπίζοντας ότι θα καταστρατηγούσαν τα μέτρα που πήραν όλες οι χώρες παγκοσμίως! Αφελής άποψη, όταν οι θάνατοι παγκοσμίως αυξανόταν γεωμετρικά, φτάνοντας το εκατομμύριο σε λίγους μήνες. Τότε εμφανίστηκε άλλη μια νοητική πανδημία: Απολίτιστοι και απολίτικοι υπερασπιστές της Νέας Τάξης Πραγμάτων, φασιστικά και ακροδεξιά στοιχεία που εκμεταλλεύονται την πολιτική αναμπουμπούλα, βρήκαν βολικό να ταυτιστούν με τους υπερασπιστές μιας αφελούς οργάνωσης που δεν ήθελε να εγκαταλείψει την προεδρία ο Ντόναλντ Τραμπ που τότε έχανε την εξουσία! Τα σενάρια συνωμοσιολογίας κτύπησαν κόκκινο συμμαχώντας με τους άλλους αφελείς που αντιδρούσαν στα μέτρα για την εξάπλωση του covid 19. Έτσι γίνεται πάντα με τις συμμαχίες. Πρέπει να ενωθούν πολλοί για να αποτελέσουν μια υπολογίσιμη δύναμη. Οι αφελείς ήταν πολλοί. Πλάι στους αφελείς πιστούς που φώναζαν ότι ο Χριστός δεν μεταδίδει μικρόβια προστέθηκαν και οι ακροδεξιοί Τραμπικοί που το έπαιξαν στην κυριολεξία Τραμπούκοι. Βλέπεις ο πρόεδρός τους, ο Τραμπ αντιδρούσε στον κορωνοϊό, διαδίδοντας την χλωρίνη σαν το φάρμακο που θα καταπολεμούσε την πανδημία! Οι συνωμοσιολόγοι, συχνά συνδέουν ασύνδετα πράγματα, που μέσα στο μυαλό τους φαίνονται να συνδέονται. Η φαντασιακή νοητική αφέλεια τότε μπορεί να ξεσηκώσει θύελλες ηλιθιότητας. Όταν το κίνημα ωριμάσει, οι θιασώτες της ανοησίας θα είναι αδύνατον να αιτιολογήσουν τις νοητικές τους αυθαιρεσίες. Τότε ο ένας βλάκας θα αναζητά τον άλλον για να στηρίξει και τις δικές του βλακείες. Εδώ βρισκόμαστε!

Και ενώ με αγωνία η ανθρωπότητα ήλπιζε σε ένα εμβόλιο που θα καταπολεμούσε την πανδημία, οι αφελείς και πάλι αντέδρασαν αρνητικά! Δεν ντράπηκαν στιγμή που έπρεπε η πολιτεία να τους προστατέψει με αστυνομικά μέτρα. Οι αντιδραστικοί σε τέτοιες στιγμές βρίσκονται στο… μετερίζι του αγώνα, αρχίζοντας να νοιώθουν διαφορετικοί, μοναδικοί και ήρωες πως τάχατες μας σώζουν! Ούτε στιγμή δεν κατάλαβαν ότι εξ’ αιτίας τους κλειστήκαμε ένα χρόνο σε καραντίνα στα σπίτια μας, προκαλώντας τόσους θανάτους από την εξάπλωση του ιού που θέριζε ευπαθείς ομάδες. Έκτοτε όλοι αυτοί θα αποτελέσουν τους αντιεμβολιαστές που τώρα φαίνεται να χάνουν εντελώς την επαφή τους με την πραγματικότητα και όλοι μαζί να κολλούν ο ένας από τον άλλο την θανάσιμη ανοησία σαν τα γίδια αδιαφορώντας για τους συνανθρώπους τους. Ούτε οι μάρτυρες του Ιεχωβά δεν ξεστόμιζαν τόσες ανοησίες για την μετάγγιση του αίματος, χάνοντας από βλακεία τη ζωή τους. Η συνωμοσιολογία είναι εκφυλιστική γιατί βλέπεις η άρνηση είναι μία ανακουφιστική ψευδαίσθηση για τον αφελή. Από τη μια μεριά δεν έχει επιστημονική κρίση να διαχωρίσει το ψέμα από την αλήθεια και από την άλλη αδιαφορεί να ψάξει ώστε διασταυρώνοντας τα στοιχεία να ανακαλύψει ποιοι τον κοροϊδεύουν και του πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες! Το τι ανοησίες πιστεύουν αυτοί οι γραφικοί χρήστες του κοινωνικού διαδικτύου, δεν λέγεται, αν και χωρίς ντροπή οι ίδιοι τα αραδιάζουν με αλαζονεία αντί να τα κουκουλώνουν και να αποχωρούν από δημόσιες συζητήσεις!

Κάντε κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση

Το εμβόλιο βρέθηκε, η ανθρωπότητα πήρε μια βαθειά ανάσα, όμως το κύμα συνωμοσιολογίας θέριεψε και όλοι μαζί οι ψεκασμένοι άρχισαν να κινούνται ενάντια όχι μόνο το συμφέρον όλων αλλά και των ίδιων. Απίστευτο; Και όμως αληθινό! Ποτέ δεν κατάλαβαν γιατί με την συμπεριφορά τους η δεύτερη καραντίνα διήρκεσε τόσο πολύ. Αυτοί μας είχαν κλεισμένους στα σπίτια και οι ίδιοι διέδιδαν τον ιό, στην αρχή πιστοί με εκκλησιασμούς και μεταλήψεις και ταυτόχρονα οι γλεντζέδες με τα κορωνοπάρτυ τους, σαν να μην τρέχει τίποτα. Νεαροί κυρίως, που δεν γνωρίζουν πώς λειτουργεί η επιστήμη, διέδιδαν ότι όλα αυτά είναι ένα ψέμα: Αν δεν υπήρχε η καραντίνα, ουδόλως θα ανησυχούσαν, παρά μονάχα όταν φτάνανε στην διασωλήνωση. Έκλεισαν και τα αφτιά τους στην ενημέρωση, και η «πραγματικότητά» τους περιορίστηκε σε ψέματα που τους βόλευαν. Ό,τι βολεύει την συνωμοσιολογία είναι σωστό. Ό,τι είναι εναντίον, είναι λάθος.

Το τι σαχλαμάρες διέδιδαν μεταξύ τους δεν λέγεται. Στην αρχή ο ιός ήταν ψέμα. Μετά έγινε υπαρκτός, αλλά ήταν μια απλή γριπούλα. Όταν τα θύματα έγιναν εκατομμύρια, τότε θεώρησαν την είδηση ψέμα. Όταν βγήκαν τα εμβόλια, τότε μας είπαν ότι τα επινόησαν για να… μειώσουν τον παγκόσμιο πληθυσμό. Πανικός τους κατέβαλε με το εμβόλιο, την ίδια στιγμή που διέδιδαν ότι η τηλεόραση τρομοκρατεί, κλείνοντας τα αφτιά τους στην ενημέρωση. Έτσι χωρίς ενημέρωση άρχισαν να φτιάχνουν οι ίδιοι ειδήσεις, έτσι όπως τους βόλευαν. Πλάι στους επιστημονικούς όρους που χρησιμοποιούσαν χωρίς να καταλαβαίνουν χρησιμοποιούσαν και άλλους, ακόμα πιο χαζούς, μιλώντας για ερπετά (έτσι έλεγαν τους οπαδούς του Μπάιτεν), για άζωτο που χρησιμοποιούσαν πολιτικοί σαν τροφή, για μεταλλάξεις των εμβολιαζομένων, πώς τάχα θα λάμπουν σαν πυγολαμπίδες, θα κολλούν μεταλλικά αντικείμενα πάνω τους, για… ακίδες και όλα αυτά με την σιγουριά ότι αυτοί που θα λέγονται πια «ατρύπητοι» και αντιεμβολιαστές θα επικρατήσουν, ενώ τα δισεκατομμύρια των εμβολιασθέντων θα πεθάνουν σε… δεκαοχτώ μήνες μέχρι το πολύ δύο χρόνια! Έτσι προσπαθούν, λένε οι αφελείς, να μειώσουν τον πληθυσμό της γης, για να επικρατήσουν από τα ερπετοειδή που τους απειλούν! Αυτοί που διαδίδουν τέτοιες σαχλαμάρες είναι οι έξυπνοι, οι ήρωες που προσπαθούν να μας σώσουν!

Αυτό είναι το σενάριο, όμως… πού πάτε… θα φύγετε στο καλύτερο… Περιμένετε να δείτε πώς θα ζήσουν οι ήρωες των «αρνητών» στο μέλλον! Πολύ καλύτερα από τους μάρτυρες του Ισλαμισμού, που ανατινάζονται για να πάνε στον Ισλαμικό παράδεισο, εκεί που υποτίθεται τους περιμένουν 72 παρθένες! Κάποιοι «έξυπνοι» αρνητές τους κοροϊδεύουν σαν αφελείς, αφού αυτούς τους περιμένουν τα κβαντικά κρεβάτια νεότητας και ο θείος και ουράνιος θάλαμος του Τζάρεντ Ραντ! Τι…; Πρώτη φορά τα ακούτε; Έτσι κάνατε και το χειμώνα με το χιόνι. Όλοι νομίζατε ότι ήταν πραγματικό ενώ ήταν από πλαστικό, γεμάτο τσιπάκια του Bil Gates! Αυτόν τον κακομοίρη, του βάλανε στο στόμα ό,τι πιο ηλίθιο μπορούσαν να φανταστούν για να τον συκοφαντήσουν, χωρίς έλεος! Τι να πιάσω και τι να αφήσω, δεν ξέρω πόσες συνωμοσίες συμπλέχθηκαν για να αποτελέσουν την ενιαία ιδεολογία των «Αρνητών της Πραγματικότητας»! Ακόμα και τους πιστούς του Ισλαμισμού και του χριστιανισμού ξεπέρασαν σε ανοησίες. Οι ακίδες και οι πυγολαμπίδες είναι το λιγότερο! Ούτε τα ανέκδοτα του Μπόμπου και του Τοτού δεν πρόσφεραν τόσο γέλιο και οι ίδιοι, ακόμα δεν κατάφεραν να νοιώσουν πόσο γελοίοι και γραφικοί είναι!

Εν τω μεταξύ, όχι μόνο δεν καταλαβαίνουν την γραφικότητά τους, αλλά συνεχώς επινοούν και άλλα σενάρια και γελοιοποιούνται όλο και περισσότερο. Θυμάστε τον Χειμώνα τι έλεγαν για το χιόνι («αρνητές του χιονιού») σήμερα μας πληροφορούν ότι ούτε πτηνά δεν υπάρχουν, τουλάχιστον πολλά από αυτά είναι ντρόουν που μας παρακολουθούν, γι αυτό κάθονται δήθεν στα καλώδια ρεύματος: για να φορτίζουν τις μπαταρίες τους! ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όσοι γέλασαν είναι φυσιολογικοί. Αυτοί που τα πιστεύουν σίγουρα θα αγανάκτησαν, θεωρώντας εμάς γραφικούς που δεν τα πιστεύουμε! Να, μια φωτογραφία από μια δημόσια εκδήλωσή τους και μια σελίδα στο
fb για του λόγου το αληθές: https://www.facebook.com/birdsarentreal/?ref=page_internal

Τι λέγαμε… Αα… θα σας πω πρώτα για τον Τράμπ και μετά θα πάμε στα κβαντικά κρεβάτια νεότητας και στον θείο και ουράνιο θάλαμο του Τζάρεντ Ραντ.

 Ο Τραμπ έφυγε, ο Μπάιτεν ήρθε!

Άλλη μια, απόλυτα προβλέψιμη διαδοχή, χωρίς ουσιαστικό νόημα διαδραματίστηκε στην Αμερική. Μόνο κάποιοι ακροδεξιοί στην Αμερική και κάποιοι μεμονωμένοι απίθανοι συνωμοσιολόγοι παγκοσμίως (έχουμε και στην Ελλάδα τέτοιους) που μέχρι προχθές ζούσαν… τις πιο αγωνιώδεις στιγμές της ζωής τους, για το «ΘΕΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ» που θα κλόνιζε την ανθρωπότητα και… τις «ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ 3ης ΔΙΑΣΤΑΣΗΣ» περιμένοντας την «ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ» όταν θα κατέβαινε από τους ουρανούς ο Μεσσίας Τραμπ όπου θα ηγούνταν μιας παγκόσμιας κυβέρνησης όπου το «καλό» θα θριάμβευε έναντι του «κακού» των… παιδεραστών του Μπάιτεν!

Απίστευτοι τύποι, το ίδιο απίθανοι όπως και οι υπόλοιποι συνωμοσιολόγοι, διαφορετικά δεν θα συμπεθεριάζανε. Να, πώς έχουν τα πράγματα:

Η QAnon είναι μία γελοία συνωμοτική οργάνωση με ακροδεξιό προσανατολισμό που υποστηρίζει ότι καταπολεμά μία κλίκα κανιβαλιστών και παιδόφιλων σαν τον… Μπάϊτεν που λατρεύουν τον Σατανά και εχθρεύονται τον Τραμπ! Το ελληνικό Τραμπικό Κίνημα με πάνω από 16500 μέλη και έντονο το θρησκευτικό στοιχείο, την προφητολογία, την ουφολογία και φυσικά ό,τι αρνείται την πραγματικότητα (ιός, μάσκες, εμβόλια). Εν ολίγοις οι οπαδοί της QAnon πιστεύουν ότι υπάρχει ένα επικείμενο επεισόδιο γνωστό σαν "Καταιγίδα", όταν χιλιάδες μέλη της κλίκας θα συλληφθούν και πιθανώς θα σταλούν στο Γκουαντάναμο ενώ οι ο Αμερικανικός στρατός θα αναλάβει στρατιωτικά την χώρα για να σωθεί η ανθρωπότητα!

Αν δεν κουφαθήκατε, πάμε στα κβαντικά κρεβάτια νεότητας και στον θείο και ουράνιο θάλαμο του Τζάρεντ Ραντ να γελάσουμε και με αυτούς!

Τα Med Beds σε δυόμισι με τρία λεπτά αναγεννούν ολόκληρο το ανθρώπινο σώμα, από το κεφάλι μέχρι τα δάχτυλα. Για παράδειγμα μια 80χρονη γυναίκα θα μπορούσε να γίνει ξανά 30 ετών σε λιγότερο από τρία  λεπτά. Το Med Bed κοιτάζει το σώμα και διορθώνει τις ατέλειες. Η τεχνολογία υπήρχε εδώ και καιρό, αλλά κρατήθηκε κρυφή από την ανθρωπότητα. Τώρα που τα μυαλά σάλεψαν ευκαιρία να μιλήσουμε ανοιχτά γι αυτήν. Τι… ακόμα δεν το πιστέψατε; Μάλλον δεν είστε συνωμοσιολόγοι!

Η τεχνολογία των Med Beds δεν προέρχεται από τον πλανήτη Γη. Δεν είναι ανθρώπινη τεχνολογία. Πρόκειται για μια τεχνολογία που έχει δοθεί στην ανθρωπότητα από τους εξωγήινους. Το Med Bed βασίζεται στην ενέργεια των σωματιδίων tachyon και στην πλάσμα (πλασματική) ενέργεια. Το έδαφος, η ατμόσφαιρα, το νερό, τα πάντα είναι ενέργεια πλάσματος, όλα στο σύμπαν είναι ενέργεια πλάσματος, είναι απλώς μια διαφορετική μορφή μέσω της συχνότητας δόνησης. Περισσότερα μπορείτε να μάθετε εδώ.

ή δείτε καλύτερα τον ουράνιο θάλαμο του Τζάρεντ Ραντ στο βίντεο αυτό, για να διαπιστώσετε πόσο πίσω είστε, βλαμμένα! Τώρα ο κόσμος θα μάθει την αλήθεια και θα ξέρει ότι θα μπορούμε να ζήσουμε παντοτινά στα σώματά μας. Μας χωρίζουν πλέον μόνο λίγοι μήνες από όλα αυτά. Συνδεθείτε στο Fb και απολαύστε το βίντεο.

Μήπως πάλι θέλετε να γίνετε ένας Αυτόματος Υλοποιητής ενόσω κοιμάσαι… Πανεύκολο

Με τον Αυτόματο Υλοποιητή θα μπορείς να υλοποιείς ό,τι θέλεις χωρίς τεχνικές διαλογισμού. Γίνεσαι μύστης αυτομάτως. Περισσότερα δες εδώ.

Όλα αυτά βέβαια, μόνο αν είσαι… ατρύπητος, μη μπολιασμένος δηλαδή, διαφορετικά έχεις τσιπάκια μέσα σου, είσαι ένα ρομπότ.

Τα στοιχεία δείχνουν ότι η Χ. Κλίντον είναι ένα ρομπότ, όπως η Hillary Clinton

Περισσότερα δες εδώ:

Και να ένας Ελληναράς που οδύρεται για το πνεύμα του που φοβάται ότι ήρθαν οι μετανάστες να αλλοιώσουν το dna των ελλήνων!


Μα, το dna δεν αλλοιώνεται μόνο από τους μετανάστες. Αλλοίωση συμβαίνει και με το μπόλιασμα. Εμβολιάστηκες… Είσαι τελειωμένος! Στα εμβόλια Mrna τοποθετήθηκαν chips που ελέγχουν το μυαλό μέσω… τεχνολογία G5. Να και το ηλεκτρονικό διάγραμμα του chip!

Οι αφελείς της συνωμοσιολογίας όλα τα συνδέουν με την αρχική ιδέα που τους σφηνώθηκε στο κεφάλι. Ακόμα και να τους λέγανε ότι αυτό είναι ένα κύκλωμα πεντάλ κιθάρας, δεν θα το πιστεύανε! Πιστεύουν ότι όλο αυτό το κύκλωμα, σαν νανοτεχνολογία περνάει από τη βελόνα εμβολιασμού. Η ιδέα έγινε viral στην Ιταλία και τα πλήθη παγκοσμίως εμψυχώθηκαν από τις αποκαλύψεις!

Τώρα πώς συνδέεται η τεχνολογία 5G με τον covid 19… μόνο ο αρχικός φαρσέρ επινοητής ξέρει. Πρέπει να έριξε πολύ γέλιο όταν είδε ότι τσίμπησαν μερικοί. Τώρα όμως άντε να εξηγήσεις στον ανόητο συνωμοσιολόγο ότι το ηλεκτρονικό σχέδιο στην πραγματικότητα, είναι το ανακαινισμένο κύκλωμα ενός πεντάλ παραμόρφωσης Boss Metal Zone για κιθάρα! Αλλά ποιος συνωμοσιολόγος τώρα μπορεί να σε πιστέψει…  Περισσότερα δείτε εδώ:

Αν ακόμα δεν έχετε πειστεί ότι τα άτομα αυτά χρειάζονται περίθαλψη σε κάποια ψυχιατρική κλινική, ρίξτε καιμια ματιά εδώ «contra dystopia» που γίνεται… πραγματική αντίσταση στο… κατεστημένο! Εδώ ο ναρκισσιστής ήρωας της αντίστασης και της πολυμάθειας που κατατρόπωσε την επιστήμη δίνει τα ρέστα του!

Εε… σιγά ρε επαναστάτες… μη σχίσετε κανέναν καλσόν!

Σας εύχομαι Καλό Καλοκαίρι. Όσοι δεν έχετε εμβολιαστεί, εμβολιαστείτε για να μείνετε υγιείς και να απολαύσετε ξένοιαστα τις διακοπές σας! Όμως, έτσι θα νοιώσετε πιο υπεύθυνοι για τους γύρω σας. Ο αλτρουισμός, μεταξύ άλλων, είναι δείγμα πολιτισμού.

Ραντεβού τον Σεπτέμβρη.



5 σχόλια:

kostas_pap είπε...

Πάντα εύστοχος ο κύριος Λυμπεριδης.
Για το χαλί της κοινωνίας είναι υπευθυνο το κράτος που από την δημιουργία του προσπαθούσε να Μπο λιάσει το "εθνικό χριστιανικό " Ιδεώδες στον κόσμο κάτι που φυσικά είναι ένα τεχνητό κατασκευασμα καιν ουδέποτε υπήρξε όπως έλεγε και ο μεγάλος ραφαηλίδης δυο αλληλοσυγκρουόμενες έννοιες μόνο ένα έκτρωμα θα μπορουσαν να φτιάξουν.
Και με αυτά φτιαχτηκεια κοινωνία εθνικιστών, θρησκοβαρεμενων, αμόρφωτων νέο βαρβάρων που νομίζουν ότι είναι απευθείας απόγονοι του Αριστοτέλη.

nassos είπε...

Τέλειο άρθρο! Πραγματικά γέλασα με την ψυχή μου, και κάλυψες στο 100% τις σκέψεις μου. Καλές διακοπές!

Άθεος είπε...

kostas_pap και nassos: χαίρομαι που βρήκατε ενδιαφέρουσα την ανάρτηση αυτή. Όμως, αυτήν την νέα είδηση δεν πρέπει να την χάσετε: Δείτε πού μπορεί να φτάσει ένας συνωμοσιολόγος των Qanon

Aristidis είπε...

Το εμβόλιο είναι το καλύτερο,οι εταιρίες κάνουν οτι καλύτερο μπορούν ,όλοι θέλουν το καλό μας.....Εγώ μπορώ να αποφασίσω αν θα κάνω μια ιατρική πράξη στον εαυτό μου ? η δεν έχω αυτό το δικαίωμα?

Άθεος είπε...

Δεν είναι θέμα δικαιώματος, αλλά σύνεσης. Αν νομίζεις ότι θα τον βοηθήσεις, μπορείς, Όμως εσύ θα είσαι υπεύθυνος αν έπραξες χωρίς σύνεση και λογική.

Τα βιβλία μου

Τα βιβλία μου
Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ανθολογία 5 διηγημάτων Ε.Φ. (2019 σελ. 204) Εκδόσεις ΕΝΑΛΙΟΣ

Τα βιβλία μου

Τα βιβλία μου
ΟΙ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ (2014 σελ. 306) Εκδόσεις ΕΝΑΛΙΟΣ

Τα βιβλία μου

Τα βιβλία μου
ΧΑΛΚΕΥΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ (2010 δοκίμιο 608 σελίδες) Εκδόσεις ΕΝΑΛΙΟΣ

Τα βιβλία μου

Τα βιβλία μου
Η ΚΤΗΝΩΔΙΑ ΤΗΣ ΑΓΙΟΤΗΤΑΣ (1998 μυθιστόρημα 348 σελίδες) Εξαντλημένο. Λίγα κομμάτια μόνο στο βιβλιοπωλείο "Βιβλιοχαμός" Μαυροκορδάτου 7 Αθήνα σε προσιτή τιμή. Τηλέφωνο 2103824629

ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ

1. Οι θρησκείες, το είπαμε πολλές φορές, δεν ενώνουν τους ανθρώπους. Τους χωρίζουν.

Λαίλαπα για την ανθρωπότητα οι θρησκείες, δηλητηριάζουν τη ζωή!

Όπως έλεγε και ο Βολτέρος «Εκείνοι που μπορούν να σε κάνουν να πιστέψεις σε ανοησίες, μπορούν να σε κάνουν να διαπράξεις και εγκλήματα»!

2. Διαβάστε στο άλλο blog Τετραφάρμακος, το επίκαιρο άρθρο Υπάρχει ζωή πριν το θάνατο;


3. Στο έτερο blog «Ας φιλοσοφήσουμε για τη φιλία» αναρτήθηκε νέο θέμα «Για τη φιλία και τη ζωή σύμφωνα με τον Επίκουρο»

4. Πρόσκληση για δράση: αιτήσεις κατάργησης προσευχής και θρησκευτικών συμβόλων στα σχολεία

5. Να και μια είδηση που ενδιαφέρει: Παιδική κατασκήνωση για...άθεους

Επιτέλους υπάρχει επίθεση στην οπισθοδρόμηση!

6. Αντικαταστήστε άχρηστες θρησκευτικές γιορτές με ουσιαστικές γιορτές που εξυψώνουν τον άνθρωπο και την αλήθεια!

Απολαύστε το Children of Evolution και την «Ημέρα της Εξέλιξης» σαν μια πιθανή γιορτή που δεν θα αργήσει να γιορταστεί απ’ όλους μας!

7. Επίσης μην ξεχάσετε κι αυτό: Is This The Real Thing


Σχολιάστε το blog στο σύνολό του

Σχολιάστε το blog στο σύνολό του
Κάντε κριτική, πέστε τη γνώμη σας. Πείτε τη γνώμη σας άφοβα, ελεύθερα, ξάστερα!
Λόγω μεγάλου αριθμού σχολιαστών, παρακαλώ στο τέλος των σχολίων επιλέξτε Νεώτερο ή πατήστε εδώ.





Χριστιανικοί Βανδαλισμοί

Δείτε το λογοκριμένο κομμάτι της ταινίας του Κώστα Γαβρά για τους βανδαλισμούς των Χριστιανών επί της Ζωοφόρου του Παρθενώνα ΕΔΩ.

Ντοκιμαντέρ του Bill Maher Religulous 1 έως 11 με ελληνικούς υπότιτλους

Δείτε το Ντοκιμαντέρ του Bill Maher με ελληνικούς υπότιτλους. Αν δεν εμφανίζονται υπότιτλοι, πατάτε το άσπρο τρίγωνο κάτω δεξιά ενώ παίζει το video και στην στήλη που εμφανίζεται ενεργοποιείτε τους υπότιτλους πατώντας το κουμπί CC. Καλή διασκέδαση. Religulous 1 Religulous 2 Religulous 3 Religulous 4 Religulous 5 Religulous 6 Religulous 7 Religulous 8 Religulous 9 Religulous 10 Religulous 11 …και μια μικρή συνέντευξη του Richard Dawkins στον Bill Maher για όλα

Η ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ - Richard Dawkins

Παρακολουθήστε τις βλαβερές συνέπειες της θρησκείας μέσα από πέντε μικρά video του Richard Dawkins (μέσω paratiritis7's Channel) Αν δεν εμφανίζονται οι ελληνικοί υπότιτλοι ενεργοποιήστε τους με το κουμπί στη δεξιά κάτω πλευρά της οθόνης. Η ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ video: 1-5