25 Σεπ 2020

«Διεπιστημονικό συνέδριο»; Οι μάσκες πέφτουν!

 Αξιοθρήνητο είναι να βλέπεις πλάϊ σε ανθρώπους που πεθαίνουν να κυκλοφορούν τόσο ανεύθυνα άτομα που όχι μόνο δεν νοιάζονται για σένα, αλλά ούτε και για τα παιδιά τους, όταν από έπαρση και ναρκισσισμό κατευθύνουν και τα ίδια με τόση ανευθυνότητα να μην φορούν μάσκα γιατί λένε… δεν υπάρχει ιός και πανδημία!

Σαν blogger και συγγραφέας ενάντια στην οπισθοδρόμηση και την ανόητη ιδεαλιστική συμπεριφορά νομίζω στάθηκα στο ύψος που αναλογεί σε έναν ακτιβιστή αρθρογράφο ώστε να προασπίζει με επιστημονική κριτική και μεθοδολογία κάθε απόπειρα διαστρέβλωσης που αλλοτριώνει το πνεύμα και οδηγεί τον άνθρωπο στα δεσμά της θρησκείας, του ιδεαλισμού και κάθε ανόητης συνωμοσιολογίας. Προσωπικά, έχω ακόμα έναν λόγο να θλίβομαι, αφού αφιερώνοντας τον περισσότερο χρόνο της ζωής μου στην αναζήτηση της αλήθειας μέσα από επιστημονικά άρθρα φυσικής, φιλοσοφίας και ιστορίας στέκομαι σαν βράχος αντίστασης σε τέτοιες ανόητες επινοήσεις που διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα.

Στην δεύτερη αυτή παράγραφο απευθύνομαι στους ευτυχώς ελάχιστους διαδικτυακούς φίλους μου που η πανδημία του covid 19 τους συσπείρωσε με ανόητους και φανατικούς πιστούς, με ρατσιστές, φασίστες και αγράμματους ναρκισσιστές που ηδονίζονται να διαφοροποιούνται από το σύνολο επιδεικνύοντας την «σπάνια διορατικότητά» τους, νομίζοντας ότι αυτό θα τους ξεχωρίσει από τη μάζα και θα τους καθησυχάσει, πιστεύοντας ότι αυτοί δεν πλανήθηκαν από την γραμμή που υιοθετεί η κοινή γνώμη και τυγχάνουν ιδιαίτερα ξεχωριστοί. Όσοι δεν αντιλαμβάνεστε τι λέω καλύτερα να διαβάστε την προηγούμενη ανάρτηση.

Με μια παράξενη αίσθηση ναρκισσισμού οι λεγόμενοι συνωμοσιολόγοι φτιάχνουν σενάρια στο μυαλό τους, που επιθυμούν και τους βολεύουν, και από την άλλη τα πιστεύουν με τέτοιο πείσμα ώστε να φαίνονται άτρωτοι από τους χειρισμούς αυτών που υποτίθεται συνωμοτούν εναντίον τους, θέλοντας να προστατέψουν και μας που υποτίθεται τόσο εύκολα γελαστήκαμε! Τους ενοχλούν οι μάσκες, λες και σε μας αρέσουν… «κάτω οι μάσκες»! Τους ενοχλεί η καραντίνα, λες και σε μας αρέσει… «δεν υπάρχει κορωνοϊός»! Δεν πιστεύουμε κύριοι αυτό που γουστάρουμε, αλλά το αληθινό, μας αρέσει δεν μας αρέσει! Το ίδιο κάνουν και οι πιστοί και για να στηρίξουν τις ανοησίες που πιστεύουν, επινόησαν τα θαύματα, όπως και εσείς επινοείτε ή δέχεστε κάθε χαζό επιχείρημα, βαφτίζοντας αυτόν που το επινόησε επιστήμονα!


Πριν περάσουμε στους… διεπιστημονικούς διοργανωτές του φιάσκου συνεδρίου καλώ όποιον αναγνώστη κατάφερε να φτάσει ως εδώ, αν δεν διάβασε το προηγούμενο άρθρο «Συνωμοσιολογικός πυρετός», να το διαβάσει και αν πάλι αποφεύγει να βάλει το μυαλό του σε κίνηση ας διαβάσει ένα άρθρο που δημοσίευσα πριν δέκα χρόνια «Η γρίπη των χοίρων και οι μίζες των γουρουνιών». Είμαι σίγουρος ότι δεν θα πιστεύετε αυτά που διαβάζετε, γιατί θα με θεωρήσετε δικό σας: πολέμιο της επιδημίας, των εμβολίων και του πανικού της επερχόμενης «πανδημίας» που τελικά δεν ήρθε ποτέ, όμως όχι συνωμοσιολόγο. Ναι, τότε μπορούσατε να μιλάτε έτσι και να κάνετε τον καμπόσο. Τώρα όμως όχι! Πριν μπούμε στο θέμα μας, που αφορά τους τσαρλατάνους του «συνεδρίου» πρέπει να ξέρετε ότι και η σημερινή ανάρτηση αφορά εκείνη την σειρά αναρτήσεων που έκανα ακριβώς πριν ένα χρόνο:

·  134. Αγύρτες και τσαρλατάνοι μας κατακλύζουν ακόμα   

·  135. Αγύρτες, απατεώνες και αφελείς στην καθημερινή ζωή μας

Τούτο είναι το θέμα μας φίλοι μου και σήμερα. Αν πριν ένα χρόνο κάποιοι φίλοι μου συμμαχούσαν μαζί μου ενάντια στους αφελείς, τους αγύρτες και τους τσαρλατάνους, ας αναλογιστούν τώρα με ποιους συμμαχούν!


Το περιβόητο «διεπιστημονικό» συνέδριο ενάντια στον κορωνοϊό διοργανώθηκε από τον Ε.Ο.Ε. (Ερευνητικό Οργανισμό Ελλήνων) που απαρτίζεται από μια ομάδα μελών χωρίς επιστημονική κατάρτιση, πρωτίστως με κοινό ενδιαφέροντα την πίστη στο θεό, τους εξωγήινους, τα ufo, την αστρολογία, τον Χάρι Πότερ, τις Μυστικές Αδελφότητες και τις θεωρίες συνωμοσίας, διασπείροντας την εμβολιοφοβία και τον πανικό στις μάζες ότι, επέρχεται η «συντέλεια του κόσμου» με την κατάλυση των ελευθεριών του ατόμου! Η επιστημοσύνη τους φτάνει ως τις εναλλακτικές θεραπείες και την ομοιοπαθητική! Γι αυτό και ιδιαίτερα διαφήμισαν  έναν, δύο «επιστήμονες» από τους λίγους αιρετικούς που υπάρχουν εδώ και εκεί στέκοντας ιδιαίτερα στο… διαδικτυακό τους συνέδριο κατά της μάσκας. Αναφέρομαι στον Ιταλό «καθηγητή» νανοπαθολογίας (!) Στέφανο Μοντανάρι, ειδικευμένου στην χρήση της μάσκας στον Γιουγκοσλαβικό πόλεμο όπου στρατιώτες που ήταν αναγκασμένοι να φορούν τις ειδικές μάσκες προφύλαξης από τα ραδιενεργά κατάλοιπα των Αμερικάνικων βομβών κινδύνευσαν να τους δημιουργήσουν βλάβες του αναπνευστικού συστήματος! Ένας λογικός νους γρήγορα θα απέρριπτε την σχέση με τις δικές μας χειρουργικές μάσκες κατά της πανδημίας που δεν φοριούνται ολόκληρα εικοσιτετράωρα όπως σε έναν ραδιενεργό πόλεμο! Όμως ο κύριος «καθηγητής» τις παραλλήλισε με τις σημερινές μάσκες υποστηρίζοντας ότι η συσσώρευση του διοξειδίου του άνθρακα προκαλεί υποξία (έλλειψη οξυγόνου) και οι υδρατμοί που σχηματίζονται, μπορούν να αναπτύξουν παθογόνα μικρόβια στο στόμα και τη μύτη, ώστε τα περιοριστικά μέτρα, όπως σε ένα lockdown, θα σκότωνε περισσότερους ανθρώπους από ότι ο κορωνοϊός! Άλλωστε όπως υποστηρίζει και ο ίδιος στην Ιταλία έχουν πεθάνει μόνο τρεις άνθρωποι από τον κορωνοϊό!


Πολλοί στο διαδίκτυο ανέφεραν τον Μοντανάρι σαν κάτοχο νόμπελ, άλλοι σαν υποψήφιο καθηγητή για νόμπελ ιατρικής, όμως ουδείς δεν έκανε τον κόπο να ψάξει τι ακριβώς είναι αυτός ο περιβόητος ερευνητής που διαδίδει σε μια λοιμοξιογόνο εξάπλωση του κορωνοϊού την κατάργηση της μάσκας, του μοναδικού εφοδίου που μπορεί κανείς εύκολα να προμηθευτεί για να περιορίσει την μόλυνση από τα σταγονίδια όσων βρίσκονται δίπλα του. Ο Μοντανάρι έχει αποφοιτήσει από μια Φαρμακευτική σχολή και έτσι μαζί με τη σύζυγό του που είναι Φυσικός διατηρούν ένα εργαστήριο νανοδιαγνωστικής για το οποίο εδώ και τρία χρόνια τα ονόματά τους έχουν εμπλακεί σε μια κίνηση αντιεμβολιαστών και γι αυτό το υπουργείο υγείας της Ιταλίας κινήθηκε δικαστικά εναντίον τους! Βλέπεις ειδικός στα "νανοσωματίδια" ανακάλυψε όλες τις συνωμοσίες στις οποίες μας βάζουν μυστικά τσιπς και νανορομπότ (;) στα εμβόλια για να μας εξοντώσουν! Όμως και πιο παλιά υποστήριζε ότι και το aids είναι κατασκευασμένο σε εργαστήριο όπως και τώρα ο covid, γι αυτό σε πολλές χώρες τα βιβλία του έχουν απαγορευτεί ως αντιεπιστημονικά! Επίσης η επιστημονική ένωση Patto Trasversale per la Scienza (PTS) αποδοκίμασε και μήνυσε τον φαρμακολόγο για συνωμοσιολογικές θεωρίες και αντιεπιστημονική παραπληροφόρηση που είχε διασπείρει σε συνεντεύξεις του από τον περασμένο Μάρτιο, τότε που η Ιταλία συνταρασσόταν από τους θανάτους της πανδημίας και ο «κύριος» αυτός διέδιδε ότι όλα είναι ψέματα, με μόνο τρεις νεκρούς, ελπίζοντας με τις θεωρίες του να βλάψει όσους ενόχλησαν την επαγγελματική του σταδιοδρομία.  


Ένας άλλος…διάσημος «επιστήμων» που φιλοξενήθηκε στο «διεπιστημονικό συνέδριο ήταν ο  Τζούλιο Τάρο, που μόνος του διέρρευσε ότι προτάθηκε για… βραβείο νόμπελ! Ο διατεινόμενος ως καθηγητής μικροβιολογίας και ανοσολογίας που πρόσφερε εναλλακτικές θεραπείες για τον καρκίνο με μια νέα πρωτεΐνη που υποτίθεται ανακάλυψε στα κόπρανα μιας κατσίκας! Τύφλα να έχει ο δικός μας ψευτογιατρός! Πτυχία, βραβεία και βιογραφικά του είναι ανύπαρκτα, πληρωμένα ή ψευδή όπως ανύπαρκτοι είναι και οι επιστημονικοί οργανισμοί στους οποίους υποτίθεται ότι συμμετείχε!

Στο συνέδριο φυσικά υπήρχαν και Έλληνες, όπως ο… διαπρεπής Παναγιώτης Σκαρλάτος που αυτοαποκαλείται «βιο-ιατρικός Επιστήμων Βιολογικών και Ιατρικών Εργαστηρίων M.L.As., M.L.S, C.L.S, B.L.S. με πολυετή εμπειρία» (συγκεκριμένα 12 ετών) που με μένος αντιτίθεται στη χρήση της μάσκας γιατί η εισπνοή διοξειδίου του άνθρακα, που συσσωρεύεται μέσα στη μάσκα, μετατρέπεται σε μονοξείδιο και επιφέρει το θάνατο!

Φυσικά ο  Σκαρλάτος δεν είναι επαγγελματίας ερευνητής αλλά προπτυχιακός φοιτητής ιατρικών εργαστηρίων στη Λάρισα και γι αυτό οι ισχυρισμοί του δεν έχουν καμία επιστημονική τεκμηρίωση αφού οι εργασίες του στα εργαστήρια θα μπορούσαν να είχαν γίνει κάλλιστα στα πλαίσια προπτυχιακής εργασίας.

Αντιγράφω από γνωστό site με hoax και fake news «Σε έγγραφο που αναρτήθηκε στη Διαύγεια στις 22/7/2020, ο κ. Σκαρλάτος εμφανίζεται ακόμα ως φοιτητής των ΤΕΙ Λάρισας και όχι ως “βιοϊ-ατρικός εργαστηριακός επιστήμονας με 12 χρόνια εμπειρία στη καλλιέργεια ιών” όπως ισχυρίζεται. Το έγγραφο αφορά τη λύση σύμβασης πρακτικής άσκησης του φοιτητή Παναγιώτη Σκαρλάτου λόγω επαναλαμβανόμενων παραβιάσεων των μέτρων ασφαλείας που έχουν ληφθεί για την COVID-19».


Διαφήμισαν ακόμα τρία άτομα που δεν φαίνεται να είπαν κάτι σημαντικό: έναν βούλγαρο διευθυντή παιδιατρικής κλινικής ενός νοσοκομείου της Σόφιας, τον Ατάνα Μανγκάροφ, έναν αμερικάνο ουρολόγο τον Χάρβεϊ Σόνγουαλντ και έναν… εκπληκτικό γερμανό Χόφμαν όπως τον αναφέρει η Ε.Ο.Ε. με ελλειπή άλλα στοιχεία που μόνο από τον διαδικτυακό τόπο του… ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΤΥΠΟΥ κατάφερα να μάθω ότι λέγεται  Γκίντο και είναι γυναικολόγος, προφανώς ένας δικός τους, πιστός χριστιανός και συνωμοσιολόγος!

Φυσικά κάλεσαν και τον περιβόητο Ιωαννίδη, αυτόν του Στάνφορντ ντε…! Όποιος δεν διάβασε προηγούμενες αναρτήσεις μου και δεν ξέρει τι είδους έρευνα έκανε αυτό το πανεπιστήμιο ας ρίξει μια ματιά και εδώ: ΗΠΑ: Η«καθησυχαστική» έρευνα του Ιωαννίδη για τον κορωνοϊό «χρηματοδοτήθηκε από ιδρυτή αερογραμμών».

Όλοι αυτοί διαφημίστηκαν σαν γιατροί που ενώνουν τις φωνές τους απ όλο τον κόσμο (!) ενώ την πρωτοβουλία για την διοργάνωση, λένε, αναλαμβάνει η… Ελληνική Επιστημονική Κοινότητα! Ποια είναι αυτή, αφού ο Ι.Σ.Α. (Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών) αντέδρασε με σφοδρότητα; Τότε ο Ε.Ο.Ε., που σαν ιδιώτες ερευνητές του Παραφυσικού και του Αγνώστου, κατονόμασαν ότι η πρωτοβουλία προερχόταν από την… ανεξάρτητη συμμαχία γιατρών του… Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών! Περισσότερα βλέπε εδώ.


Κάπως έτσι διαγράφεται το προφίλ των διοργανωτών του… «διεπιστημονικού» συνεδρίου από την πρωτότυπη ερευνητική ομάδα Ε.Ο.Ε που μέσω ραδιοφωνικών εκπομπών στη συμπρωτεύουσα (οέο!) μεταδίδει εκπομπές (Spectral: το εναλλακτικό ραδιόφωνο του Οργανισμού) με θέματα από το χώρο του μυστηρίου, των παράξενων φαινομένων του παραφυσικού, θεωρίες συνωμοσίας, όπως η εμβολιοφοβία και τον πόλεμο της πανδημίας και της μάσκας, με «ιστορίες» εξωγήινων και με εκπομπές αστρολογικών προβλέψεων! Ο Ε.Ο.Ε. μάλιστα εκδίδει και ένα διαδικτυακό περιοδικό για… εξωγήινους που υποτίθεται επισκέπτονται ινκόγκνιτο την Ελλάδα και όλη την υδρόγειο!

 


Στην προηγούμενη ανάρτηση έδωσα μεγάλη βαρύτητα στους λόγους που ένας άνθρωπος προσελκύεται από θεωρίες συνωμοσίας, καταλήγοντας στο γνωστό πια συμπέρασμα «όσο πιο απίθανη είναι μία θεωρία για τους πολλούς τόσο ελκυστικότερη γίνεται για τους λίγους»! Έδωσα και μια ψυχολογική και επιστημονική εξήγηση για το φαινόμενο αυτό που στις μέρες μας για κάποιους βρίσκεται σε έξαρση. Εδώ και πάνω από χρόνο έχω δρομολογήσει να κάνω κάποιες αναρτήσεις εκθέτοντας τέτοιες συνωμοτικές οργανώσεις που αναδεικνύονται σαν λέσχες κοινωνικής ελίτ, όμως θέματα όπως αυτό της πανδημίας με πάνε πίσω. Ήδη από την Άνοιξη ασχολούμαι γράφοντας κάποια άρθρα για την τύχη, μια φυσική διαδικασία που όλους μας επηρεάζει, όμως για πολλούς από εμάς, μη έχοντας τα πραγματικά εφόδια της φιλοσοφίας και των μαθηματικών, συχνά την διαστρεβλώνουμε βγάζοντας εσφαλμένα συμπεράσματα. Σας υπόσχομαι όμως ότι μετά την ανάρτηση των άρθρων για την τύχη θα ασχοληθούμε και με τις καταχθόνιες πολιτικές ομάδες που στα μυαλά κάποιων έχουν πάρει τέτοιες διαστάσεις που νομίζουν ότι οργανώνουν μια νέα Τάξη Πραγμάτων που σκοπό έχουν να κάνουν αυτούς ισχυρούς και σε μας να περιορίσουν την ελευθερία μας ό,τι ακριβώς δηλαδή φοβούνται γενικά οι συνωμοσιολόγοι. Είναι αλήθεια ότι αυτές οι ομάδες και οργανώσεις, από την μυστικιστική και συνωμοτική οργάνωσή τους, περιβάλλονται από μυστήριο που σκοπό έχουν να εξάψουν την φαντασία των αδαών πλέκοντας περιπλοκότερα σενάρια συνωμοσίας. Πίσω από κλειστές πόρτες, ο αδαής και αφελής νους, μπορεί να γεννήσει απίθανα σενάρια που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Η συνταγή για την δημιουργία τέτοιων οργανώσεων κρύβει και αυτή την μυστικοπάθεια, ακριβώς γι αυτό τον λόγο, ώστε να πλανάται ένα ψεύδος που τους εξυψώνει, χωρίς να τους ενοχοποιεί απέναντι στην δικαιοσύνη, όταν και αν θα έρθουν αντιμέτωποι.


Όμως ας γυρίσουμε στους πλανεμένους. Τότε, λοιπόν, κάθε κίνηση των «συνωμοτών» φαντάζει ύποπτη και εχθρική και οι συνωμοσιολόγοι αποκαλύπτοντάς μας τους σκοπούς τους, νιώθουν υπερηφάνεια, ναρκισσισμό και αντιληπτική έπαρση για τις «γνώσεις» τους που δεν πιάστηκαν κορόιδα! Τα άτομα αυτά φαίνεται να είναι απελπισμένα από όσα μας έφερε η ζωή και προσπαθούν να αντισταθούν πιστεύοντας ό,τι τους βολεύει. Άλλοι ψεκασμένοι, λοβοτομημένοι και άλλοι αργόσχολοι και αφελείς νομίζουν ότι αποκαλύπτουν τους ύποπτους και εγκληματικούς σκοπούς κάποιων μυστικών οργανώσεων που θέλουν να μας στερήσουν την ελευθερία μας, χωρίς να μπορούν οι ίδιοι να αντιληφθούν ότι είναι θύματα ακριβώς αυτής της ελίτ των κατεργαρέων που κοροιδεύουν αφελείς! Εργαλείο των κατεργαρέων αυτών είναι ο ιδεαλισμός και η πίστη σε πράγματα που δεν υπάρχουν στην πραγματικότητα. Γεννιούνται μέσα σε μυαλά που σκοπό έχουν την αλλοτρίωση του ανθρώπινου πνεύματος, που κατά βάσει σαν δοχεία απορριμμάτων, έχουν στο κεφάλι τους ιδεαλιστές, απέχοντας από την πραγματικότητα και την επιστημονική γνώση που με νόμους προσπαθεί να θεμελιώσει η επιστημονική κοινότητα.



Ελευθεροτέκτονες, Μασόνοι, Ιλουμινάτοι, Λέσχες όπως η Μπίλντεμπεργκ, Αόρατα Κολέγια, Τάγματα και Θεοσοφικές Εταιρίες Αποκρυφισμού, Αιρετικές και Παραθρησκευτικές Οργανώσεις, Ναζιστικές Συνωμοτικές Εταιρίες όπως της Θούλης, της Χρυσής Αυγής, των Δρυίδων, της Εταιρίας των Βριλ και κάθε καρυδιάς καρύδι είναι αυτές οι οργανώσεις που παίρνουν τα μυαλά των συνωμοσιολόγων, όπως σήμερα αυτές των εμβολιοφοβικών, των πολέμιων της μάσκας και των αρνητών της πανδημίας που με τόση ανευθυνότητα παίρνουν γραμμή από τέτοιους αρχιτέκτονες της κατεργαριάς, της απάτης και της αλλοτρίωσης για το δικό τους συμφέρον. Ο σημερινός συνωμοσιολόγος, μπορεί να απέχει από την ιδεολογική τοποθέτηση των επινοητών που υποστηρίζει, όμως αδυνατεί και να αντιληφθεί ότι τον χρησιμοποιούν νομίζοντας ότι πρωτοστατεί και αλτρουιστικά νοιώθει ήσυχος που μας σώζει! Να, γιατί πίσω από τις αναρτήσεις αυτές υποβόσκει η αλλοτρίωση που πολεμά το blog αυτό με όλες του τις αναρτήσεις. Πιστοί, φασίστες, άμυαλοι ρατσιστές και εθνικιστές που πελαγώνουν μπροστά στην Νέα Τάξη Πραγμάτων και στον κόσμο που αλλάζει και που μας έφεραν οι δυνάστες μας, υψώνοντας άλλο ένα τείχος που μας απομακρύνει από τη θέα του μέλλοντος που τόσα μας υπόσχεται. Αντί αυτοί που νοιάζονται για το μέλλον των παιδιών τους να αγωνιστούν στο ίδιο μετερίζι που αγωνίζονται οι συνετοί γονείς, οι πραγματικοί αγωνιστές της ζωής και οι ακτιβιστές της αλήθειας, άθελα συνωμοτούν ενάντια στον εαυτό τους και με πλήρη ανευθυνότητα στα παιδιά οπισθοδρομούν την κοινωνία. Αν καλοσκεφτούν οι σημερινοί συνωμοσιολόγοι θα αντιληφθούν ότι παίζουν το παιχνίδι αυτών που υποτίθεται πολεμούν! Δεν είναι τυχαίο που από το «Χαλκεύοντας την Ιστορία» τόνιζα με έμφαση για τις θρησκείες και τον αλλοτριωμένο νου του πιστού ότι «ο εχθρός πηγάζει αυθόρμητα μέσα από τη συνείδηση του ατόμου και την υφιστάμενη οργάνωση της κοινωνίας».

Όσοι δεν διάβασαν το τρίτο μέρος της πιο πάνω σειράς άρθρων για την αλλοτρίωση, καλό είναι να αφιερώσουν λίγη ώρα για διάβασμα, μιας και απέρριψαν την ενημέρωση για τον κορωνοϊό και έπεσαν στην λούμπα των συνωμοσιολόγων που σαν δοξάρι τους κατευθύνει ο αλλοτριωμένος τους νους!

Βλέπε: Αλλοτρίωση το σύνδρομο της διανοητικής στρέβλωσης του ανθρώπου (3ο Μέρος).


Εύχομαι από την επόμενη ανάρτηση να καταπιαστούμε με την «τύχη» που οι συνεχείς αναβολές λόγω του πολέμου που μας κήρυξαν τα μικρόβια (βλέπεις στον πλανήτη τους ζούμε και εμείς) την μεταθέτουν όλο και μακρύτερα.


 

2 σχόλια:

Unknown είπε...

μπορειτε παρακαλω να πειτε την γνωμη σας για την λεσχη μπιλντεμπεργκ?θα ηθελα να δω
την αποψη σας εαν η λεσχη αυτη συμμετεχει στην παγκοσμια εξελιξη των πραγματων.
ευχαριστω

Άθεος είπε...

Έχω την πεποίθηση ότι είσαι κατά 99% έξω από το θέμα μας και μια απάντηση, κατά το ίδιο ποσοστό θα είναι εκτός. Θα έπρεπε να περιμένεις τις αναρτήσεις που υποσχέθηκα στο κείμενο. Όμως μέχρι τότε θα σου πω μόνο αυτά: Δημιουργήθηκε στην Ολλανδία το 1954 από ομάδα ελίτ. Έτσι λεγόταν το αριστοκρατικό ξενοδοχείο που συναντήθηκαν εκεί εκείνοι οι πλούσιοι και κάθε χρόνο κάνουν το ίδιο επηρεάζοντας πολιτικούς και οργανώσεις για να πετύχουν τα σχέδιά τους. Άκρως αντιλαϊκοί στις επιδιώξεις τους, αν δεν τα καταφέρνουν, οφείλεται κυρίως στο παγκόσμιο λαϊκό κίνημα που αντίστοιχα συνεδριάζουν στους δρόμους και στις πλατείες.

Τα βιβλία μου

Τα βιβλία μου
Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ανθολογία 5 διηγημάτων Ε.Φ. (2019 σελ. 204) Εκδόσεις ΕΝΑΛΙΟΣ

Τα βιβλία μου

Τα βιβλία μου
ΟΙ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ (2014 σελ. 306) Εκδόσεις ΕΝΑΛΙΟΣ

Τα βιβλία μου

Τα βιβλία μου
ΧΑΛΚΕΥΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ (2010 δοκίμιο 608 σελίδες) Εκδόσεις ΕΝΑΛΙΟΣ

Τα βιβλία μου

Τα βιβλία μου
Η ΚΤΗΝΩΔΙΑ ΤΗΣ ΑΓΙΟΤΗΤΑΣ (1998 μυθιστόρημα 348 σελίδες) Εξαντλημένο. Λίγα κομμάτια μόνο στο βιβλιοπωλείο "Βιβλιοχαμός" Μαυροκορδάτου 7 Αθήνα σε προσιτή τιμή. Τηλέφωνο 2103824629

ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ

1. Οι θρησκείες, το είπαμε πολλές φορές, δεν ενώνουν τους ανθρώπους. Τους χωρίζουν.

Λαίλαπα για την ανθρωπότητα οι θρησκείες, δηλητηριάζουν τη ζωή!

Όπως έλεγε και ο Βολτέρος «Εκείνοι που μπορούν να σε κάνουν να πιστέψεις σε ανοησίες, μπορούν να σε κάνουν να διαπράξεις και εγκλήματα»!

2. Διαβάστε στο άλλο blog Τετραφάρμακος, το επίκαιρο άρθρο Υπάρχει ζωή πριν το θάνατο;


3. Στο έτερο blog «Ας φιλοσοφήσουμε για τη φιλία» αναρτήθηκε νέο θέμα «Για τη φιλία και τη ζωή σύμφωνα με τον Επίκουρο»

4. Πρόσκληση για δράση: αιτήσεις κατάργησης προσευχής και θρησκευτικών συμβόλων στα σχολεία

5. Να και μια είδηση που ενδιαφέρει: Παιδική κατασκήνωση για...άθεους

Επιτέλους υπάρχει επίθεση στην οπισθοδρόμηση!

6. Αντικαταστήστε άχρηστες θρησκευτικές γιορτές με ουσιαστικές γιορτές που εξυψώνουν τον άνθρωπο και την αλήθεια!

Απολαύστε το Children of Evolution και την «Ημέρα της Εξέλιξης» σαν μια πιθανή γιορτή που δεν θα αργήσει να γιορταστεί απ’ όλους μας!

7. Επίσης μην ξεχάσετε κι αυτό: Is This The Real Thing


Σχολιάστε το blog στο σύνολό του

Σχολιάστε το blog στο σύνολό του
Κάντε κριτική, πέστε τη γνώμη σας. Πείτε τη γνώμη σας άφοβα, ελεύθερα, ξάστερα!
Λόγω μεγάλου αριθμού σχολιαστών, παρακαλώ στο τέλος των σχολίων επιλέξτε Νεώτερο ή πατήστε εδώ.





Χριστιανικοί Βανδαλισμοί

Δείτε το λογοκριμένο κομμάτι της ταινίας του Κώστα Γαβρά για τους βανδαλισμούς των Χριστιανών επί της Ζωοφόρου του Παρθενώνα ΕΔΩ.

Ντοκιμαντέρ του Bill Maher Religulous 1 έως 11 με ελληνικούς υπότιτλους

Δείτε το Ντοκιμαντέρ του Bill Maher με ελληνικούς υπότιτλους. Αν δεν εμφανίζονται υπότιτλοι, πατάτε το άσπρο τρίγωνο κάτω δεξιά ενώ παίζει το video και στην στήλη που εμφανίζεται ενεργοποιείτε τους υπότιτλους πατώντας το κουμπί CC. Καλή διασκέδαση. Religulous 1 Religulous 2 Religulous 3 Religulous 4 Religulous 5 Religulous 6 Religulous 7 Religulous 8 Religulous 9 Religulous 10 Religulous 11 …και μια μικρή συνέντευξη του Richard Dawkins στον Bill Maher για όλα

Η ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ - Richard Dawkins

Παρακολουθήστε τις βλαβερές συνέπειες της θρησκείας μέσα από πέντε μικρά video του Richard Dawkins (μέσω paratiritis7's Channel) Αν δεν εμφανίζονται οι ελληνικοί υπότιτλοι ενεργοποιήστε τους με το κουμπί στη δεξιά κάτω πλευρά της οθόνης. Η ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ video: 1-5