13 Μαΐ 2010

Χαβούζα σχολίων

Η ανάρτηση αυτή δεν θα μείνει για πολύ στο προσκήνιο. Έρχονται άλλες σημαντικές και το blog αναβαθμίζεται, γι αυτό από τώρα ενεργοποιείται και ο μετριασμός σχολίων προκειμένου οι σχολιαστές να γράφουν λίγα, σημαντικά και κυρίως εντός θέματος. Πίστευα ότι ο μετριασμός είναι ένα αντιδημοκρατικό μέτρο, όμως η υπομονή μου εξαντλήθηκε, έστω και μετά από δυόμισι χρόνια λειτουργίας του blog. Συχνά φίλοι bloggers μου πρότειναν τον μετριασμό σχολίων, όμως αδιαφόρησα νομίζοντας ότι μπορώ να συνετίσω τους σχολιαστές μου. Οι πιστοί χριστιανοί όμως είναι αγύριστα κεφάλια που, σαν αρουραίοι, χώνονται όπου βρουν και αρχίζουν το κήρυγμα αδιαφορώντας για το θέμα της ανάρτησης ή για την ροή των άλλων σχολίων που διακόπτουν. Σαν να μιλάνε κάποιοι σε μια παρέα, και με το έτσι θέλω, πετάγονται στη μέση και αλλάζουν τη συζήτηση. Ούτε προσπαθούν να συνεχίσουν τη συζήτηση που ήδη είχε αναπτυχθεί, ούτε μια ματιά ρίχνουν στην ανάρτηση προκειμένου να δικαιολογήσουν την παρουσία τους.
Νομίζω πολλά είπα γιατί λίγο-πολύ τα έχω ξαναπεί.

Μέσα στους όρους του σχολιασμού λοιπόν είναι το λιτό σχόλιο που βρίσκεται εντός του θέματος της ανάρτησης κυρίως, που δεν σχολιάζει τις απόψεις των άλλων, εκτός κι αν κάποιος διαφωνεί και έχει επιχειρήματα γι αυτό ή το όνομά του θίχτηκε από άλλον σχολιαστή και πρέπει να υπερασπίσει τη γνώμη του.
Τα κηρύγματα, τέλος από δω!
Επίσης οι κακοχαρακτηρισμοί και οι λίβελοι.
Στα δικά σας blog γράψτε ό,τι θέλετε!
Οι δικοί μου αναγνώστες δεν είναι υποχρεωμένοι να σας ακούσουν. Αν το θέλουν θα έρθουν εκεί και αυτό δεν τους το απαγορεύει κανείς.
Κυρίως όμως ο χώρος των σχολίων της ανάρτησης αυτής θα χρησιμοποιείται σαν το πτυελοδοχείο που έχουν άλλοι στις σελίδες τους, για να μεταφέρουν τα ανεπιθύμητα σχόλια, ξηλώνοντάς τα από τη ροή του σχολιασμού των αναρτήσεών τους. Εμείς, το χώρο αυτό, θα τον πούμε Χαβούζα σχολίων. Αν κάποιος θέλει να βρίσει, ο χώρος αυτός είναι δικός του. Έτσι δημοκρατικά μπορώ να σας επιτρέψω ακόμα κι αυτό που εσείς το απαγορεύετε παρόλο που κανένας δεν σας βρίζει.
Προσωπικά, εγώ, ούτε που σας επισκέπτομαι!
Κοιτώ τη δουλειά μου και γι αυτό, καλά θα κάνετε να κοιτάτε κι εσείς τη δική σας.
ΠΡΟΣ ΑΠΑΝΤΕΣ:
Δεν θέλω να σχολιάσετε εδώ. Θα σας μεταφέρω εγώ, μέσα από τα σχόλια, όποτε αυτό κριθεί αναγκαίο! Άλλωστε, το σχόλιό σας, δεν νομίζω να ανυπομονείτε να το ρίξετε στη χαβούζα…
Γι’ αυτό, εύχομαι να μην επισκεφτείτε ποτέ τον χώρο αυτό, παρά μόνο από περιέργεια, βλέποντας ποιος πασαλειμμένος με βρομιές ρίχτηκε εδώ μέσα!
Εύχομαι να αποφύγετε το μπανάκι.

Η ανάρτηση αυτή θα παραμείνει λίγες ώρες στο προσκήνιο! (μέχρι αύριο το πρωί).
Μετά θα εξαφανιστεί μέσα στις υπόλοιπες!

46 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η προπαγάνδα σου είναι εκτός θέματος.Το παίζεις και Έλληνας πατριώτης αλλά δεν είσαι.Απλώς παίζεις το ρόλο σου.
Λένε άλλωστε δείξε μου τους φίλους σου(bloggers)να σου πω ποιός είσαι.Και είναι όλοι τους ένας κι ένας και όλοι οπαδοί της αποδόμησης του Ελληνικού έθνους.

- είπε...

Μην μου πεις ότι πέρασε από εδώ ο Ορθόδοξος... :-)

Εν πάση περιπτώσει, να πω την γνώμη μου. Μετριασμό δεν έχω και δεν προτίθεμαι να βάλω. Όσα σχόλια είναι για τον σκουπιδοντενεκέ, διαγράφονται εκ των υστέρων, με την πρώτη ευκαιρία (όπως διευκρινίζεται και στους όρους). Βέβαια, μεγάλη κουβέντα δεν λέω.

Στα θέματα θρηκευτικής φύσεως όμως δείχνω μια ανοχή. Το γιατί, το εξηγώ πολύ απλά εδώ: http://www.pare-dose.net/?p=3143

Τους αφήνω λοιπόν να ξεβρακώνονται μόνοι τους, ακόμη κι αν φλυαρούν, ανοητολογούν, κηρύττουν, προπαγανδίζουν, ή ότι άλλο θες.

Άθεος είπε...

Ανώνυμε, φαίνεται να μην έχεις ντροπή για τίποτα. Εγώ δεν θα δεχόμουν εύκολα να μπω σε ένα χώρο που φτιάχτηκε για κατάδικους. Δεν θέλω να καταδικάζω το νου, όταν παράλληλα προσπαθώ να του δώσω φτερούγες λευτεριάς, που έλεγε κι ο Καζαντζάκης. Αν γράφεις σωστά το σχόλιό σου θα εμφανιστεί. Αν θέλεις να βρίσεις, έλα εδώ και βγάλε το άχτι σου. Όμως, δεν θα μου χαλάτε, έκτοτε, τα σχόλια των άλλων αναγνωστών. Θέλει κάποιος να διαβάσει τις απόψεις και κάποιου άλλου, ακόμα και χριστιανού ή άθεου ή σκεπτικιστή και αντί αυτών διαβάζει κηρύγματα, βρισιές, απολυτίκια, ύμνους, ευαγγέλια και ό,τι μπορεί να φανταστεί. Τους αναγνώστες μου προστατεύω. Όχι εμένα. Άλλωστε τόσο χρόνο το απέδειξα αυτό. Κανένα σχόλιό σας δεν έσβησα. Και φυσικά αυτό θα γίνεται και τώρα. Μόνο που τώρα αν είσαι εκτός θέματος, θα έρχεσαι εδώ.
Και μην μιλάς για πατριωτισμό σε μένα. Αυτές τις μέρες που οι Έλληνες περνούν μια περιπέτεια κι εγώ σας κάλεσα στο «Τετραφάρμακο» να το συζητήσουμε, κανένας από σας δεν εμφανίστηκε. Γιατί; Εσείς δεν θιχτήκατε οικονομικά ή βρίσκεστε στον κόσμο σας αδιαφορώντας για τα τεκταινόμενα…
Ποιος αγαπά την πατρίδα του φαίνεται από το γενικό του πιστεύω. Είδα και τους ομοίους σας στο ιστορικό γίγνεσθαι της εθνικής μας πορείας!

Πάρε-Δώσε, ο Ορθόδοξος, εδώ ανατράφηκε. Από δω ξεκίνησε το blog του στις αρχές του χρόνου. Το δικό μου blog στόχευσε αρχικά και μετά εξαπλώθηκε στην υφήλιο της blogόσφαιρας. ‘Όμως, ότι και να λέει τον αντιμετωπίζω σαν τους άλλους.
Όσο για την στρατηγική σου στο blog αυτό το ίδιο δεν έκανα κι εγώ δυόμισι χρόνια τώρα; Όμως άκουγα συνεχώς παράπονα από σοβαρούς σχολιαστές που αδυνατούσαν να διαβάσουν την πληθώρα των σχολίων. Υπήρχε τόση σαβούρα, που απογοητεύονταν και τα εγκατέλειπαν. Εγώ δεν φοβάμαι κανέναν. Δεν το κάνω για μένα, αλλά για τον αναγνώστη που θέλει να διαβάσει και να σχολιάσει ένα θέμα. Δεν θα ασχολούμαστε συνεχώς με τους εριστικούς χριστιανούς. Υπάρχουν σοβαρά θέματα και στο μέλλον θα γίνουν σοβαρότερα. Πιστεύω να με κατανοείς, όπως και οι υπόλοιποι. Οι φίλοι του blog το ξέρουν αυτό πολύ καλά. Άλλωστε εγώ δεν κολακεύομαι από τον αριθμό των σχολίων, αλλά από την σοβαρότητα των σχολιαστών κι ας αυτοί είναι λίγες δεκάδες. Αν θα δεις την 39η ανάρτηση, εκεί όπου ο Ορθόδοξος, έκανε πρεμιέρα, τα σχόλια ξεπέρασαν τα 300!!
Πιστεύω να κατανοείς.

ο δείμος του πολίτη είπε...

Το σπίτι είναι δικό σου και ο τρόπος που εσύ θα φερθείς είναι επίσης καθαρά δική σου απόφαση. Κανείς δεν μπορεί να σου επιβάλλει το πώς και το γιατί. Όποιος δε θέλει ας φύγει, όποιον δε θέλεις τον διώχνεις.

Άθεος είπε...

Όλα καλά δείμε του πολίτη, όμως έχω μια αντίρρηση στην τελευταία σου φράση.
Κανέναν δεν θέλω να διώξω. Ούτε ακόμα κι αυτούς που με βρίζουν. Γι αυτό έφτιαξα αυτόν τον χώρο για να τους μεταφέρω εδώ και να απελευθερώνω τη ροή των σχολίων εκεί όπου αναπτύσσεται ένας διάλογος και κάποιοι φασιστικά και με αναίδεια αποφασίζουν να διακόψουν!

Ανώνυμος είπε...

Ο/Η Ανώνυμος άφησε ένα νέο σχόλιο για την ανάρτησή σας "ΧΑΛΚΕΥΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ: πρώτη παρουσίαση!":

Μάλλον χάσιμο χρόνου θα είναι η ανάγνωση αυτού του βιβλίου. Εξάλλου δείγματα της οξυδέρκειας σου έδειξες πάμπολλες φορές σε αυτό το ιστολόγιο. Θα θυμίσω της άριστες επαγωγικές λογικές σου του είδους «Οι χριστιανοί λατρεύουν / λάτρευαν το ήλιο κα ως απόδειξη έχουμε την Κυριακή που την λένε Sunday.” Λαμπρά συμπεράσματα, και εις ανώτερα, να σου δοθεί το βραβείο Νόμπελ παραμυθολογίας.

kariatida62 είπε...

Πειράζει που η περιέργειά μου μ'εκανε να μπω στα "απαγορευμένα" και να κάνω την έρευνά μου?
Δεν φοβάμαι που θα λερωθώ...έχω πολλά σαπούνια και κολώνιες μετά για να απαλλαχτώ απο τυχόν βρωμιές!
Πιστεύω καλε μου Αθεε ότι όλοι μπορούμε να συνυπάρξουμε χωρίς πάθη και μίση! Αυτό νομίζω πρεσβεύεις και συ. Τον διάλογο! Δεν θα σου υποδείξω εγώ, σχετικά νέα blogger, τι πρέπει να κάνεις στο ενδιαφέρον μπλογκ σου, αλλά εμείς με το ύφος μας οι οικοδεσπότες χρωματίζουμε τους διαλόγους και δεν τους αφήνουμε να πάρουν άλλο δρόμο! Πότε με την ευγένια μας, πότε με τα επιχειρήματα, πότε με την αυστηρότητα, πότε με το χιούμορ αποφορτίζουμε την ατμόσφαιρα!
υ.γ. Μεγάλη τιμή θα το θεωρούσα αν πού και πού και όταν ο χρόνος σου το επιτρέπει βέβαια, να μ'επισκέπτεσαι και να μου αφήνεις το σχολιάκι σου.

Άθεος είπε...

Καλέ, kariatida62 τι σε έκανε να μπεις εδώ μέσα εσύ…
Κατάλαβα, οδηγημένη από το πρώτο σχόλιο που πήρε δρόμο για την χαβούζα, ήρθες να ρίξεις μια ματιά. Το σχόλιο πιο πάνω αντιλαμβάνεσαι θα πυροδοτούσε πάθη. Δεν έκανε κριτική, αφού τίποτα από το βιβλίο δεν σχολίασε και παρόλα αυτά μας την είπε. Ούτε αποσιώπησα το σχόλιό του. Επάνω βρίσκεται για να θυμίζει το ήθος και την καλλιέργειά του.
Εσύ όμως θα μπορούσες να μου ανακοινώσεις ό,τι θες στο «Σχολιάστε με».
Εν πάση περιπτώσει, σου χρωστάω την απολύμανση και ένα φρεσκάρισμα φιλικό.

Γι αυτό που με κατηγορείς, άσχετε χριστιανέ και αμόρφωτε κοίτα (αν μπορείς να το βρεις βέβαια) Α΄ Απολογία Ιουστίνου 67.1-7 που το παραδέχεται ο πρώτος σου Πατέρας! (και αν το αισθανθείς έλα να μου ζητήσεις συγνώμη).

NoN SeRViaM είπε...

Φίλε, κι εγώ στεναχωρήθηκα όταν έβαλες μετριασμό σχολίων, παρόλο που ήμουν -νομίζω- απ τους πρώτους που το είχε προτείνει.

Όμως, η γελειότητα κάποιον ανθρώπων ξεπερνάει κάθε όριο, πόσο μάλλον όταν πρέπει να απαντάς συνέχεια στα ίδια και στα ίδια.

Εξάλλου, είδαμε και τη δική τους δημοκρατικότητα, όταν μας έβριζαν αισχρά (κάτι που ποτέ, μα ποτέ δεν έχουμε κάνει σ αυτό το μπλογκ..) και το θράσσος τους ξεπέρασε κάθε προηγούμενο όταν έβγαλες το βιβλίο σου.

Το πήρα ήδη για τα αγαπημένα μου ανήψια, και το συστληνω με κλειστά μάτια σ όποιον ενδιαφέρεται να μάθει τι κουτόχορτο μας ταΐζουν τόσους αιώνες.

Εύγε φίλε μου για τον κόπο που έκανες. Να σαι σίγουρος πως θα πιάσει τον κόπο.

Ανώνυμος είπε...

Ο/Η Ανώνυμος είπε...

Τη μας λες ρεεεεε!!! αστοιχείωτε Από που και ως που Η ΑΘΕΪΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΕΤΗ τέτοιους σαν και σένα δεν του θέλει ούτε η γη ρε τι άλλο θα ακούσουμε! δεν πατάς καλά στα σίγουρα ΟΞΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ !!

Άθεος είπε...

Ακριβώς γι αυτό η αθεΐα είναι αρετή, φίλε μου, γιατί μπορώ να σε αποκαλώ φίλο ακόμα και τότε που με βρίζεις!

Ανώνυμος είπε...

http://www.humorhound.com/wp-content/uploads/2008/10/gorilla-middle-finger.jpg


Αυτό φίλε μου νομίζω ότι σου αξίζει !!

Η αλλοτρίωση της συνείδησης είναι το ζητούμενο!

Άθεος είπε...

Η αλλοτρίωση είναι το πρόβλημα, πρόβατο!

Μου έδειξες και πόσο καλός χριστιανός είσαι!

Ανώνυμος είπε...

αθεος δεν εισαι παγανιστης ναι και ξερω ποιος εισαι.

Άθεος είπε...

Αν έβαζες και κόμματα Ανώνυμε, το σχόλιό σου θα ήταν πιο κατανοητό.
Δεν κατάλαβα τι εννοείς γράφοντας «ξέρω ποιος είσαι»… με ξέρεις δηλαδή προσωπικά;
Για να τοποθετήσεις το σχόλιό σου κατευθείαν εδώ, μάλλον ήξερες τι έκανες!

Ανώνυμος είπε...

μου αρεσει που καποιοι φασιστικα επιτιθεστε σε ανωνυμους.ενω το φοιβη το αθεος ειναι ονοματα?χαιρω πολυ και γω ειμαι ο διας.να τωρα ετοιμαζομαι να πηδηξω καποια και να κανω τον ηρακλη δυο.μετα θα κατεβω στην γη και θα πηδηξω ολους οσους με λατρευουν.τους χριστιανους οχι γιατι δεν με θελουν.εξαλλου η μανα μου χριστιανη ειναι αλλα την σεβομαι και δεν βριζω την πιστη του εθνους μου ουτε εδω μεσα.και δεν απαιτω φασιστικα απο τον ελληνα να αφησει την μια θρησκεια και να τρεξει στην αλλη που ειναι πιο σιχαμερη.

Άθεος είπε...

Το πιο πάνω σχόλιο αφαιρέθηκε από το θέμα 37. «Ανώνυμοι» οι κουκουλοφόροι του Ίντερνετ. Από εδώ δηλαδή. Πρόκειται για τον πιο πάνω Ανώνυμο σχολιαστή που κάποια στιγμή επιχειρούσε παγανιά σε διάφορους χώρους του blog. Νομίζει ότι ο χριστιανισμός είναι ελληνική παράδοση και αμύνεται στην ελληνική θρησκεία. Αν δεν νιώθεις Έλληνας, φίλε μου, σίγουρα η ελληνική παράδοση δεν σε αγγίζει. Καλά είσαι στον χριστιανισμό. Ηθικά, εκεί φαίνεται να ανήκεις!

Ανώνυμος είπε...

Ο/Η dna είπε...
Αν ο «άθεος» ζητήσει ταπεινά και χριστιανικά (κυρίως το τελευταίο lol) συγνώμη για τις βλακώδεις προσβολές του, θα σου δώσω ένα σημείο αναφοράς που να ψάξεις. Μόνο ένα σημείο, εννοείτε, διότι η σωστή μάθηση δεν είναι παπαγαλία. Διαφορετικά ακολούθα τις εντολές του και συμμερίσου τις απόψεις του.

Άθεος είπε...

Το πιο πάνω σχόλιο διαγράφτηκε από δω.
Για τι πράγμα να ζητήσω συγνώμη dna;
Ποιος έκανε βλακώδη σχόλια;
Όποιος έχει μυαλό ας πάει να δει, τι έλεγα εγώ και τι εσύ!

Ανώνυμος είπε...

Ο/Η Άλλος για χαβούζα είπε...
Και που να έγραφε για οαα, κράνη, λοβούς, αμυγδαλιές και τριανταφυλλιές. Θα μαζευόσαστε όλοι οι μαλάκες άθεοι για ομαδικές μαλακίες. Σοφότατος που σας έφτυσε νωρίς και απεχώρησε.

Άθεος είπε...

Το πιο πάνω σχόλιο μεταφέρθηκε στη χαβούζα από εδώ με συνοπτικές διαδικασίες. Άλλωστε και ο ίδιος είχε την επίγνωση αυτού που έγραφε γι αυτό πήρε το όνομα που του άρμοζε περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο.

Ανώνυμος είπε...

Ο/Η Anninos Christoforou είπε...
SYNELTHE RE FILE KANEI PION EIRONEIA
14 Αυγούστου 2010 4:55 μ.μ.

Ανώνυμος είπε...

Ο/Η mitsakos είπε...
Πανέξυπνε, όμορφε, καλλιεργημένε και ευγενικέ NoN SeRViaM, πρέπει να πάρεις link για να λειτουργήσεις;
To σχόλιο στις 22 Αυγούστου 2010 1:13 μ.μ. δεν σε καλύπτει;

Άθεε μάλλον καλά σου λέει, άστο καλύτερα γιατί η επιθετικότητα σου δεν έχει όρια. Έτσι είμαστε φυσικά όλοι οι άθεοι και μας κάνουν ότι θέλουν!

23 Αυγούστου 2010 8:56 μ.μ.

NoN SeRViaM είπε...

Ομορφούλη mitsakos, σέβομαι το ότι ο χώρος που μας φιλοξενεί κρατάει σοβαρό προφίλ, και θα τιμήσω τη φιλία μου μαζί του και το λόγο μου -εγώ έχω τέτοιο ξέρεις!-

Θα χαρώ να σε πετύχω στο Διαγόρα ας πούμε ή να σε πετύχω σε κάποιο απ τα "υπόλοιπα" αθεϊστικά blog που "συμμετέχεις" (από πότε, από προχτές?) και επιτρέπουν πιο ελεύθερη γλώσσα, όπως ας πούμε στου Διαγόρα, που προσπάθησες να τον εκθέσεις και να τον μειώσεις εν αγνοία του μάλιστα, (είπαμε, το χριστιανικό ήθος) και θα δεις τι ωραία που θα τα λέμε.
Βάζε σιγά σιγά στην άκρη και μερικά λεφτά για ψυχολόγους (ή κάνα πνευματικό εξορκιστή) καλού κακού, ομορφούλη mitsakos.

Αυτά. Δεν θα επανέλθω στη χαβούζα αυτού το blog για χάρη σου. Έλα να με βρεις όπου αλλού θέλεις.

mitsakos είπε...

Φαντάζομαι NoN SeRViaM ότι KAI από τις παραπάνω προθέσεις σου, φανερώνετε ο ευγενικός σου χαρακτήρας ε;

Ειλικρινά με σκλαβώνεις με τον πολιτισμό σου και εκπλήσσομαι δεόντως από τα προτερήματα σου.

Το περιμένω λοιπόνμε ανυπομονησία.

Άθεος είπε...

Mitsakos, ακόμα και στην χαβούζα, έτοιμος για την επίθεση;
Δώσε τόπο στην οργή, ειδικά εσύ, που άνοιξες την αντιπαράθεση…
Και μετά μιλάς για επιθετικότητα!
Έλεος!

Ανώνυμος είπε...

Ο/Η leon άφησε ένα νέο σχόλιο για την ανάρτησή σας "Ο μυστικισμός της Ανατολής επηρεάζει την ελληνική ...":

Κανείς δεν σε συκοφαντεί, απλά ο ορθόδοξος αναδημοσιεύει τα λόγια που εσύ ο ίδιος λες. Εσύ είσαι αυτός που συκοφαντείς κάθε πιστό και αυτό φαίνεται πολύ εύκολα από τα σχόλια σου. Έχεις πολύ μεγάλο μίσος μέσα σου.

Άθεος είπε...

Το σχόλιο αυτό προήλθε από δω!

Ανώνυμος είπε...

Ρε πανύβλακα άθεε, ποιον νομίζεις ότι κοροϊδεύεις με αυτά τα ψεύτικα σχόλια που αφήνεις στο blog σου ως …. Μιχαήλ. Για βλάκες μας έχεις τους χριστιανούς;

Ουστ ρε καραγκιόζη! Που μου έχεις και κλειστά τα σχόλια!!!!

Θα το δημοσιεύσω αλλού να σε μάθουν όλοι!

Άθεος είπε...

Αυτός ο καλός χριστιανός, που πλημμυρίζει αγάπη, αναφέρεται στο σχόλιο αυτό που θεωρεί ότι ήταν μαϊμού, δηλαδή ότι το έγραψα εγώ, προφανώς επειδή διαπιστώνει ότι ο ορθό μου επιτίθεται. Μα είναι ψέμα αυτό; Και γιατί να είναι ψεύτικο το σχόλιο; Από πού συνάγεται αυτό, ας μας απαντήσει. Το blog το διαβάζουν ακόμα και άτομα που δεν έχουν blog και φυσικά καμιά διεύθυνση διαδικτύου.
Ο συγκεκριμένος «κύριος» όμως έχει! Παρ’ όλου αυτά όμως γράφει σαν ανώνυμος!
Τώρα εγώ τι πρέπει να υποθέσω. Ότι αυτός ο «κύριος» είναι ο ίδιος ο Ορθόδοξος, ένας φίλος του, ένας εντεταλμένος... τι λοιπόν; Πρέπει να αρχίσω να βρίζω σαν καλός χριστιανός… ας μας απαντήσει, έστω και με εχθρότητα, εδώ!
Όσο για τον Μιχαήλ, τι να απαιτήσω; Να μας γράψει την ηλεκτρονική του διεύθυνση να μας το επιβεβαιώσει; Να μας δώσει το τηλέφωνό του; Ποιος φιλήσυχος πολίτης θα το έκανε αυτό, σε τέτοιους φανατισμένους «κυρίους»…;
Ας αρχίσουμε από τον ίδιο. Δώσε μου ηλεκτρονική διεύθυνση, ώστε αν επικοινωνήσει και ο Μιχαήλ, γράφοντας στην δική μου, να σας συνδέσω μεταξύ σας ηλεκτρονικά να τα βρείτε!
Άλλο τρόπο δεν έχω, φίλε μου χριστιανέ!
Ευχαριστώ και για το σχόλιό σου. Εκπέμπει χριστιανικό ήθος και αποδεικνύει ακριβώς αυτά που συνεχώς τονίζω.
Είδατε πόσο δίκιο έχω;
Να, αυτή είναι η διαφορά μας!
Με βρίζεις ακόμα επειδή έχω μετριασμό σχολίων. Εσύ ήθελες αυθαίρετα να μπαίνεις εδώ και να αλωνίζεις; Γιατί δεν κάνεις το ίδιο και στον Ορθό που για να σχολιάσει κανείς εκεί πρέπει να του στείλει το email του, να εγγραφεί, να εγκριθεί, και αν συμφωνεί με το σχόλιο να δημοσιευτεί. Φέξε μου και γλίστρησα!
Κατάλαβες «κύριε» πώς έχουν τα πράγματα;
Εδώ δημοσιεύτηκε το σχόλιό σου, τα δικά μου πού είναι;
Να σου πω «κύριε»: απλά αν δεν με εκφράζει ένας χώρος, δεν τον επισκέπτομαι και ούτε σχολιάζω! Έτσι κάνουν οι άνθρωποι!
Οι άλλοι δεν είναι… άνθρωποι!

Ανώνυμος είπε...

Ο/Η paparas άφησε ένα νέο σχόλιο για την ανάρτησή σας "Αλλοτρίωση: το σύνδρομο της διανοητικής στρέβλωσης...":

Μία παράκληση ζητώ ο πτωχός, Να αφαιρέσεις την αναφορά στους δίδυμους πύργους. Είσαι που είσαι βλάκας. Έτσι προδίδεσαι ως πανίβλακας. Hellooo,

Άθεος είπε...

Όνομα και πράμα είσαι άσχετε!

Ανώνυμος είπε...

Ο/Η troll άφησε ένα νέο σχόλιο για την ανάρτησή σας "Αλλοτρίωση το σύνδρομο της διανοητικής στρέβλωσης ...":

Της μαμάς σου ο κώλος

http://tro-mpa-ktiko.blogspot.com

Άθεος είπε...

Ο/Η φιλος Μαριανας άφησε ένα νέο σχόλιο για την ανάρτησή σας "Αλλοτρίωση το σύνδρομο της διανοητικής στρέβλωσης ...":

εισαι μεγαλο νουμερο

Άθεος είπε...

Μήπως ο troll σαν βωμολόχος είναι σατανιστής;
…και ποια η διαφορά από τους χριστιανούς;
Δεν το είπαμε… είναι οι δυο πλευρές του ίδιου νομίσματος!

Άθεος είπε...

Ο/Η μαρκος άφησε ένα νέο σχόλιο για την ανάρτησή σας "Η διαφωνία δεν είναι καβγάς!":

Να αυτοκτονήσεις φουκαρά.Δεν είναι τόσο τρομερό όσο νομίζεις

Άθεος είπε...

Φουκαράς δεν είμαι εγώ που λέω την γνώμη μου χωρίς να βρίζω αλλά εσύ κακόμοιρε που δεν αιτιολογείς ούτε την επαίσχυντη συμπεριφορά σου!
Αντιλαμβάνεσαι τι κάνεις ή ούτε που το κατάλαβες...;

Άθεος είπε...

Ο/Η μαρκος άφησε ένα νέο σχόλιο για την ανάρτησή σας "Η διαφωνία δεν είναι καβγάς!":

Δεν σε έβρισα !!!!!!! Απλά σε είπα πως η αυτοκτονία δεν είναι τόσο τρομακτική !!!!!!!

Άθεος είπε...

Δηλαδή μάρκε προσπαθείς τώρα από μισητό το σχόλιό σου να το μετατρέψεις σε πανηλίθιο; Εγώ σαν Επικούρειος χαίρομαι τη ζωή και δεν ανυπομονώ να την αφήσω. Εσύ σαν χριστιανός, αν ανυπομονείς να πας κοντά στο θεό, κάντο κι απ’ ότι βλέπω το φιλοσοφείς, αλλά για τους άλλους μόνο! Καιρός να το δεις και προσωπικά! Έτσι κι αλλιώς η ζωή σου είναι αποξενωμένη και χωρίς ενδιαφέρον… τι την θες…!

Άθεος είπε...

Ο/Η μαρκος άφησε ένα νέο σχόλιο για την ανάρτησή σας "Χαβούζα σχολίων":

Φεύγω φουκαράκο. Μπάνακια , χαβαλές και ελπίζω αρκετό σεξ για το καλοκαίρι. Κάτσε πάνω στο PC και περίμενε.

Άθεος είπε...

Αυτό ακριβώς κάνω σαν Επικούρειος, κακομοίρη!
…και σεξ όχι μόνο το καλοκαίρι αλλά πάντα!
Εσείς…; που σας το απαγορεύουν και αυτό;
Και μην ξεχάσεις να ανάψεις και κανένα κερί… η μέλλουσα ζωή σε περιμένει!
Άντε γεια και φεύγοντας κλείσε και την πόρτα!

Άθεος είπε...

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΤΑ ΕΠΡΗΞΕΣ ΦΑΝΑΤΙΚΕ ΜΑΛΑΚΑ
8 Ιανουαρίου 2013 5:06 μ.μ.

Άθεος είπε...

Όπως είδες το σχόλιό σου δεν το έσβησα. Απλώς του άλλαξα θέση. Πρέπει να είσαι πολύ υπερήφανος που το έγραψες, έτσι;

Άθεος είπε...

Ο/Η ΜΑΚΑΚΑΣ άφησε ένα νέο σχόλιο για την ανάρτησή σας "Απολογισμός του blog":


ΑΘΕΕ ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ !

Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΔΙΑΘΕΣΗ !



Ανάρτηση από τον/τη ΜΑΚΑΚΑΣ στο Η ΑΘΕΪΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΕΤΗ τη 26 Ιανουαρίου 2013 - 7:49 π.μ.

Άθεος είπε...

Ο hellenicwarrior84 ή Alex Zoris άφησε ένα σχόλιο: Ελα βρε ορφανο του Μαρξ που ακριβως επειδη εμεινες ορφανο απο το '89 και μετα, ανακαλυψες την αρχαια Ελλαδα και μας κανεις και μαθηματα πατριωτισμου!! Ποιοι ειναι οι φασιστες και οι προδοτες βρε παραληρηματικο υποκειμενο? Θες να μας το κανεις πιο λιανα? για να μιλησουμε συγκεκριμενα επιτελους!! Και για ποιο 1770 μιλας? Διαβασε τον Σαθα επιτελους να δεις ποσα κινηματα και εξεγερσεις των Ελληνων κατα των Τουρκων εγινα απο το 1453 και μετα! Διαβασε το τι ελεγε εν ετει 1517(αν θυμαμαι καλα την χρονολογια) ο Ιανος Λασκαρις περι της συνεχειας των Ελληνων, που θα μας πεις οτι οι Ελληνες περιμεναν τον Διαφωτισμο και την Γαλλικη Επανασταση για να εξεγερθουν! Αλλα ειπαμε, οταν μου χρησιμοποιεις τον Κορδατο, τι να περιμενω απο σενα...καραγκιοζη

Άθεος είπε...

Η θέση σου είναι εδώ, Αλέξις. Είχα δίκιο που σε έλεγα φασίστα και χριστιανό, διάλεξε ό,τι αγαπάς, το ίδιο είναι. Δυστυχώς δεν μπορείς να διαλεχθείς σαν άνθρωπος. Ούτε θα μου πεις τι να διαβάσω, ούτε ξέρεις αν έχω διαβάσει. Μάλιστα ο Σάθας μιλάει για 80 εξεγέρσεις, αλλά δεν είναι δυνατόν να τις γράψουμε όλες, αφού μας αφορούν μόνο εκείνες που έδωσαν το εναρκτήριο σάλπισμα για την επανάσταση που έγινε. Και τόσο που ασχολήθηκα μαζί σου αρκεί. Μνημείο θα μείνει το σχόλιό σου για να το θαυμάζουν όσοι σε ξέρουν. Χουντικέ, που μας κάνεις και τον πατριώτη!

Τα βιβλία μου

Τα βιβλία μου
Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ανθολογία 5 διηγημάτων Ε.Φ. (2019 σελ. 204) Εκδόσεις ΕΝΑΛΙΟΣ

Τα βιβλία μου

Τα βιβλία μου
ΟΙ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ (2014 σελ. 306) Εκδόσεις ΕΝΑΛΙΟΣ

Τα βιβλία μου

Τα βιβλία μου
ΧΑΛΚΕΥΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ (2010 δοκίμιο 608 σελίδες) Εκδόσεις ΕΝΑΛΙΟΣ

Τα βιβλία μου

Τα βιβλία μου
Η ΚΤΗΝΩΔΙΑ ΤΗΣ ΑΓΙΟΤΗΤΑΣ (1998 μυθιστόρημα 348 σελίδες) Εξαντλημένο. Λίγα κομμάτια μόνο στο βιβλιοπωλείο "Βιβλιοχαμός" Μαυροκορδάτου 7 Αθήνα σε προσιτή τιμή. Τηλέφωνο 2103824629

ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ

1. Οι θρησκείες, το είπαμε πολλές φορές, δεν ενώνουν τους ανθρώπους. Τους χωρίζουν.

Λαίλαπα για την ανθρωπότητα οι θρησκείες, δηλητηριάζουν τη ζωή!

Όπως έλεγε και ο Βολτέρος «Εκείνοι που μπορούν να σε κάνουν να πιστέψεις σε ανοησίες, μπορούν να σε κάνουν να διαπράξεις και εγκλήματα»!

2. Διαβάστε στο άλλο blog Τετραφάρμακος, το επίκαιρο άρθρο Υπάρχει ζωή πριν το θάνατο;


3. Στο έτερο blog «Ας φιλοσοφήσουμε για τη φιλία» αναρτήθηκε νέο θέμα «Για τη φιλία και τη ζωή σύμφωνα με τον Επίκουρο»

4. Πρόσκληση για δράση: αιτήσεις κατάργησης προσευχής και θρησκευτικών συμβόλων στα σχολεία

5. Να και μια είδηση που ενδιαφέρει: Παιδική κατασκήνωση για...άθεους

Επιτέλους υπάρχει επίθεση στην οπισθοδρόμηση!

6. Αντικαταστήστε άχρηστες θρησκευτικές γιορτές με ουσιαστικές γιορτές που εξυψώνουν τον άνθρωπο και την αλήθεια!

Απολαύστε το Children of Evolution και την «Ημέρα της Εξέλιξης» σαν μια πιθανή γιορτή που δεν θα αργήσει να γιορταστεί απ’ όλους μας!

7. Επίσης μην ξεχάσετε κι αυτό: Is This The Real Thing


Σχολιάστε το blog στο σύνολό του

Σχολιάστε το blog στο σύνολό του
Κάντε κριτική, πέστε τη γνώμη σας. Πείτε τη γνώμη σας άφοβα, ελεύθερα, ξάστερα!
Λόγω μεγάλου αριθμού σχολιαστών, παρακαλώ στο τέλος των σχολίων επιλέξτε Νεώτερο ή πατήστε εδώ.





Χριστιανικοί Βανδαλισμοί

Δείτε το λογοκριμένο κομμάτι της ταινίας του Κώστα Γαβρά για τους βανδαλισμούς των Χριστιανών επί της Ζωοφόρου του Παρθενώνα ΕΔΩ.

Ντοκιμαντέρ του Bill Maher Religulous 1 έως 11 με ελληνικούς υπότιτλους

Δείτε το Ντοκιμαντέρ του Bill Maher με ελληνικούς υπότιτλους. Αν δεν εμφανίζονται υπότιτλοι, πατάτε το άσπρο τρίγωνο κάτω δεξιά ενώ παίζει το video και στην στήλη που εμφανίζεται ενεργοποιείτε τους υπότιτλους πατώντας το κουμπί CC. Καλή διασκέδαση. Religulous 1 Religulous 2 Religulous 3 Religulous 4 Religulous 5 Religulous 6 Religulous 7 Religulous 8 Religulous 9 Religulous 10 Religulous 11 …και μια μικρή συνέντευξη του Richard Dawkins στον Bill Maher για όλα

Η ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ - Richard Dawkins

Παρακολουθήστε τις βλαβερές συνέπειες της θρησκείας μέσα από πέντε μικρά video του Richard Dawkins (μέσω paratiritis7's Channel) Αν δεν εμφανίζονται οι ελληνικοί υπότιτλοι ενεργοποιήστε τους με το κουμπί στη δεξιά κάτω πλευρά της οθόνης. Η ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ video: 1-5