21 Μαρ 2020

Έρωτας: το ισχυρότερο αντικείμενο του πόθου για ζωή, ενάντια στο ψυχονευρωτικό παραλήρημα των θρησκειών


Στην προηγούμενη ανάρτηση «Σεξουαλική απελευθέρωση, σεξισμός, ταμπού και στερεότυπα» μονοπώλησε ο σεξισμός, αφενός σαν αρνητικό φαινόμενο της ηθικής που υποβιβάζει την γυναίκα, δημιουργώντας στερεότυπα ανισότητας και καταπίεσης, αφετέρου σαν υποκειμενική αντίληψη δείχνοντας ότι η ηθική αλλάζει με το χρόνο, χαράζοντας νέους τρόπους συμπεριφοράς και σχέσης ανάμεσα στα φύλα.
Η σημερινή ανάρτηση, αν δεν αποτελεί συνέχεια της προηγουμένης, σίγουρα θα την συμπληρώσει αφού θα φανούν τα αίτια που αναδεικνύουν τέτοιες αντιλήψεις που με την σειρά τους δημιουργούν και τις διακρίσεις ανάμεσα στα φύλα (sex).
Πριν φτάσουμε όμως στις διακρίσεις πρέπει να πούμε δυο λόγια για τα φύλα, αφού η διαφορά τους είναι βιολογική και μόνον βιολογική και όχι κοινωνική ή ηθική που με μανία κόπτονται ανεγκέφαλοι ταγοί. Οι τελευταίοι είχαν την φαεινή ιδέα να ενσωματώσουν στους θρησκευτικούς κανόνες των πιστών ένα διαφορετικό τρόπο ζωής για το κάθε φύλο, βολικό για τους άντρες και περισσότερο βάναυσο για τις γυναίκες για τις οποίες μόλις και μετά βίας δέχτηκαν ότι έχουν κι αυτές ψυχή. Η καταπίεση δεν σταμάτησε, αν και τώρα πια δεν μας οδηγούν στα μαρτυρικά βασανιστήρια και τις επαίσχυντες διαπομπεύσεις, προκαλώντας σύνδρομα φόβου και πανικού για αιώνια καταδίκη.

Όσοι έχουν ασχοληθεί με την βιολογία γνωρίζουν ότι οι πρώτοι οργανισμοί που δημιουργήθηκαν από την ανόργανη ύλη ήταν οι προκαρυωτικοί, δηλαδή κύτταρα που δεν είχαν πυρήνα και η αναπαραγωγή τους γινόταν σε δυο θυγατρικά κύτταρα με μια απλή διαίρεση. Τέτοιοι οργανισμοί ήταν τα αρχαία και τα βακτήρια. Οι επόμενοι πιο εξελιγμένοι οργανισμοί διέθεταν κύτταρα με πυρήνα που η αναπαραγωγή τους γινόταν μέσω αμφιγονικής αναπαραγωγής με χρωμοσώματα που βρίσκονταν μέσα στον πυρήνα. Τα χρωμοσώματα είναι σύνθετες δομές πρωτεϊνών που αποτελούν το λεγόμενο DNA που κληροδοτείται από τους γονείς στους απογόνους. Στην διαδικασία αυτή πρωτεύον ρόλο παίζουν οι γαμέτες, εξειδικευμένα κύτταρα αναπαραγωγής των γονέων που ήρθαν σε επαφή. Έτσι λοιπόν με την γονιμοποίηση οι γαμέτες (φυλετικά χρωμοσώματα X και Y) συνενώνονται ώστε τα δυο μισά απλοειδή κύτταρα (σπερματοζωάριο και ωάριο) να οδηγήσουν σε ένα γονιμοποιημένο ωάριο που γίνεται διπλοειδές δημιουργώντας το μελλοντικό έμβρυο. Αυτό αποτελεί μια θαυμαστή λειτουργία της φύσης μέσω της οποίας αντιγράφεται το DNA και διαιωνίζεται το είδος, αν και στους ευκαριώτες τώρα με ένα διαφορετικό τρόπο το κύτταρο κατάφερε να αναπαραγάγει αντίγραφα των γονιών του, στην κυριολεξία στην τύχη, όπου οι γαμέτες θα καθορίσουν το φύλο τους, αυτό που κάποιοι ανεγκέφαλοι, μετά από περισσότερο από ένα δισεκατομμύριο χρόνια, θα αρχίσουν να μας κουνούν με έπαρση το δάχτυλο, καθορίζοντας διαφορετικούς ηθικούς και κοινωνικούς κανόνες σύμφωνα με το φύλο μας (sex) και όχι μόνο. Οι ανεγκέφαλοι ταγοί της ηθικής, εδώ οι χριστιανοί, θα καθορίσουν ακόμα και τον τρόπο που οι δυο γονείς θα ήθελαν να έρχονται σε επαφή και, ώ τι ανοησία, κάποιοι από αυτούς θα προβλέψουν και το μέλλον μας από την στάση των σωμάτων των γονιών μας όταν συνευρέθηκαν για να ολοκληρώσουν τον υψηλότερο ερωτικό τους πόθο!

Μετά από όλα αυτά, έχω την εντύπωση ότι, δεν χρειάζεται να είναι κανείς ιδιαίτερα διορατικός για να αντιληφθεί πώς συνδέονται αυτά τα φαινομενικά ανόμοια πράγματα που συνδέουν την αθεΐα με την απελευθέρωση της σεξουαλικής συμπεριφοράς, όσο και την βιολογία με την θρησκεία. Στην ανάρτηση αυτή θα βρουν απαντήσεις και όσοι αγνοούσαν την εξελικτική διαδικασία των ειδών και συγκεκριμένα σε ό,τι αφορά την φυλετική επιλογή, την εξέλιξη του αναπαραγωγικού συστήματος και κυρίως γιατί οι φυλετικές διακρίσεις σε θέματα ταυτότητας φύλου και σεξουαλικού προσανατολισμού μας διχάζουν και μας διαστρεβλώνουν επιβάλλοντας μια στείρα ηθική και ένα τρόπο ζωής που δεν συνάδει με τις βιολογικές μας καταβολές και συνήθειες σαν είδος.
Παράλληλα θα δώσω άλλη μια απάντηση και σε εκείνη την αναγνώστρια, της προηγούμενης ανάρτησης, που υποτιμητικά σχολίασε «απίθανος συνδυασμός: σεξισμός και αθεΐα»! Αν ούτε με την προηγούμενη ανάρτηση δεν πείστηκε, ελπίζω με αυτήν να πειστεί, γιατί η φυλετική επιλογή (προσαρμογή των ειδών στις απαιτήσεις του άλλου φύλου) βρίσκεται γραμμένη στο DNA των κυττάρων μας καθορίζοντας την σεξουαλική μας συμπεριφορά σε ολόκληρη την διάρκεια της ζωής μας! Αυτοί που θα έχουν λόγο να αντιδράσουν θα είναι μόνο οι πιστοί των «Αποκαλυπτικών θρησκειών» που φανατικά εστιασμένοι στην θανατολαγνεία του επέκεινα, βρίσκονται σταθερά αποσυντονισμένοι σε ό,τι αφορά την ζωή και την κοινωνική συμπεριφορά των ανθρώπων!

Οι φυλετικές διακρίσεις σε θέματα ταυτότητας φύλου και σεξουαλικού προσανατολισμού μας διχάζουν και μας διαστρεβλώνουν σε θέματα ηθικής και κοινωνικής συμπεριφοράς, όπου οι ριζωμένες παρανοήσεις, οι ιστορικές αγκυλώσεις και τέλος οι ιδεαλιστικές προκαταλήψεις, χαλκεύουν την αλήθεια και μας απομακρύνουν από την βιολογική και ιστορική πραγματικότητα. Ακόμα και ένα επιστημονικό άρθρο που πραγματεύεται θέματα αναπαραγωγής και σεξουαλικής συμπεριφοράς, όχι μόνο στον άνθρωπο, αλλά και μεταξύ ζώων ή εντόμων, παραμένει για πολλούς θέμα προκλητικό και ηθικά κατακριτέο! Σε μια χώρα όπου το 95% του πληθυσμού βρίσκεται αγκυλωμένο πίσω από μια θρησκευτική θεώρηση μηδενισμού της σάρκας, του χριστιανισμού και του ισλαμισμού κυρίως, η περιφρόνηση της σεξουαλικής συμπεριφοράς δημιουργεί απαγορεύσεις, ταμπού και στερεότυπα. Επόμενο είναι λοιπόν να γεννιούνται φαινόμενα μισογυνισμού και φαλλοκρατίας, διάκρισης των φύλων, περιφρόνησης ή θεοποίησης των γυναικών, σεξουαλική αθλιότητα, βαρβαρότητα και καταπίεση όχι μόνο του ενός αλλά και των δυο φύλων, μηδενίζοντας την σάρκα σε ολόκληρη την διάρκεια της ζωή μας. Ο «σκόλοπας» του Παύλου μετέτρεψε το ισχυρότερο αντικείμενο του πόθου και της ψυχικής πλήρωσης του ανθρώπου σε ένα ψυχονευρωτικό παραλήρημα δημιουργώντας ένα φιλοσοφικό έκτρωμα που το ονομάζει θεολογία! Μια θανατοφιλική θεολογία που ενοχοποιεί όχι μόνο το σωματικό έρωτα αλλά και την αγάπη της «εφήμερης ζωής» όπως ονομάζει την εμφάνιση της συνείδησής μας στον κόσμο αυτό, που τον θεωρεί μιαρό και εμάς λάγνους και αμαρτωλούς που σύντομα θα ριχτούμε σαν τα ερίφια στο αιώνιο πυρ της Κόλασης που καίει ασταμάτητα στους αιώνες των αιώνων και δεν σβήνει ποτέ! Η ομορφότερη αίσθηση της ανθρώπινης ύπαρξης, ο οργασμός, που λογοτεχνικά σαν διαδικασία αποκαλούμε «κορύφωση» ή «δρόμος χωρίς επιστροφή», για τον ανέραστο μαθητή του μυθικού Ιησού, Παύλο, μετατρέπεται σε θεία κατάρα.

Ας αφήσουμε όμως τον ποιητικό ίστρο που γεννιέται αφενός από το δέος της ύπαρξης της ζωής και αφετέρου από την αγανάκτηση που κάποιοι ανεγκέφαλοι και ανέραστοι μας επέβαλαν τον μηδενισμό της σάρκας αναδεικνύοντας την σεξουαλική πράξη σαν το ένα βρώμικο πράγμα που υποτίθεται υπονομεύει την ψυχή του ανθρώπου. Ας γίνουμε λοιπόν πιο βατοί αφού πρόκειται να μιλήσουμε για τη ζωή. Ποια είναι τα χαρακτηριστικά της ζωής; Η απάντηση ορίζεται από την ίδια τη ζωή που διαφοροποιείται από την ανόργανη ύλη παρόλο που ανόργανη και οργανική αποτελείται από τους ίδιους δομικούς λίθους της ύλης, τα στοιχεία δηλαδή που αποτελούνται από πανομοιότυπα άτομα. Τα διαφορετικά είδη χημικών ενώσεων είναι κάτι παραπάνω από εκατό που συνθέτουν τον γνωστό περιοδικό πίνακα. Τα χαρακτηριστικά της ζωής είναι η ανάπτυξη του οργανισμού, ο μεταβολισμός, η αναπαραγωγή και η προσαρμογή στο περιβάλλον. Δεκάρα τσακιστή δεν δίνουν οι θρησκείες στα δυο πρώτα, στην ανάπτυξη και τον μεταβολισμό, αφού θιασώτες του θανάτου και του επέκεινα είναι ενάντια στη ζωή του υλικού σώματος. Το ίδιο ισχύει και για τα δυο επόμενα, την αναπαραγωγή και την προσαρμογή του στο φυσικό της περιβάλλον, όμως στέκονται ιδιαίτερα στο πρώτο καταδικάζοντας την φυσική επιλογή των ειδών, κατακρίνοντας με ιδιαίτερο μίσος την Καταγωγή των Ειδών και τον Δαρβινισμό. Η αναπαραγωγή των ειδών, για τις θρησκείες αυτές είναι μια μιαρή πράξη που μόλις και δια της βίας επιτρέπεται αφού χωρίς αυτήν δεν θα μπορούσε να διαιωνιστεί ούτε η γενεά που επινόησε την θανατοφιλική θεολογία. Αυτό το ξέρουν ακόμα και τα ζώα, τα ψάρια, τα πτηνά, ως ακόμα και τα έντομα που την ακαταμάχητη γοητεία του σεξ δεν την διδάχτηκαν από πονηρά φίδια, όπως η Εύα, αλλά από την ανάγκη της αναπαραγωγής που η φύση τα προίκισε να συνευρίσκονται και η έλξη του ενός για το άλλο να αποκορυφώνεται τόσο ώστε, όχι μόνο μάχες να δίνονται γι αυτό, αλλά η ίδια η εξέλιξη να μεριμνεί ώστε το φύλο να διαμορφώνει και να καθορίζει μέχρι την μορφή και την εξέλιξη των ειδών που θα προκαλέσει την ποικιλομορφία των ειδών και την ομορφιά της ζωής.

Αυτό ακριβώς λέγεται φυλετική επιλογή που όπως είπαμε πιο πάνω είναι η προσαρμογή των ειδών στις απαιτήσεις του άλλου φύλου και αυτή βρίσκεται γραμμένη στο DNA των κυττάρων μας και καθορίζει την σεξουαλική μας συμπεριφορά σε ολόκληρη την διάρκεια της ζωής μας! Αυτό λοιπόν που καθόρισε την βιολογική μας ύπαρξη και ασχολείται ολόκληρη η φύση, από τα φυτά μέχρι τα ζώα, για τις αποκαλυπτικές θρησκείες γίνεται μίασμα και αμαρτία! Λέτε γι αυτό ο χριστιανισμός δέχεται ότι τα ζώα δεν έχουν ψυχή και παράλληλα αποφεύγει να χαρακτηρίσει τον άνθρωπο ζώο; Όμως και αυτό δεν δικαιολογεί την θρησκεία, μάλλον την καταδικάζει για την μικροψυχία της απέναντι στα άλλα ζώα της φυσικής επιλογής. Ο σημαντικότερος λόγος της ποικιλομορφίας των ειδών και της ομορφιάς που οι ίδιοι παραδέχονται σαν «Δημιουργία» οφείλεται στα δευτερεύοντα σεξουαλικά χαρακτηριστικά όπως είναι το εντυπωσιακά χρωματιστό φτέρωμα των πουλιών, από τα κέρατα στα ελάφια μέχρι τα μικροσκοπικά σκαθάρια, που χάρις στην φυλετική επιλογή διαμόρφωσαν πανέμορφα σώματα, στην κυριολεξία «είδη τέχνης», σε πολλά είδη πτηνών, ζώων, ψαριών και εντόμων, για να αρέσουν!

Μακάκοι έγδυσαν τουρίστρια σε κήπο
Στο ανθρώπινο είδος όμως όχι μόνο τα δευτερεύοντας χαρακτηριστικά, αλλά και τα πρωτεύοντα διαμορφώνονται κατάλληλα και σύμφωνα με τις απαιτήσεις των θηλυκών. Οι γυναίκες γίνονται όλο και περισσότερο ελκυστικές διαμορφώνοντας παράλληλα και τα πρωτεύοντα χαρακτηριστικά στους άντρες. Το μέγεθος τους πέους στα αρσενικά καθορίζεται από τις απαιτήσεις των θηλυκών και την φυσιολογία όχι μόνο του κόλπου τους, αλλά και της προτίμησής τους! Στο σημείο αυτό μπορώ να διακινδυνεύσω μια πολύ μελλοντική πρόβλεψη κάνοντας το κείμενο πιο πικάντικο και εύπεπτο: το μέγεθος των περισσοτέρων αρσενικών μορίων, μάλλον θα αυξηθεί μπροστά στην ανυποχώρητη επιθυμία των θηλυκών για μεγαλύτερο πέος. Τέτοια εξέλιξη άλλωστε ήδη είναι δρομολογημένη. Το πέος ακόμα και ενός γεροδεμένου γορίλα δεν ξεπερνάει τα πέντε εκατοστά, ενώ στα ανθρωποειδή το μεγαλύτερο πέος το έχει ο Homo Sapiens! Τυχαίο… δεν νομίζω! Ο άνθρωπος, όπως και ορισμένα πιθηκοειδή (Μακάκοι που επιδίδονται στον αυνανισμό και οι Μπονόμπο με ομοφυλοφιλικές τάσεις) που αντελήφθησαν την ακαταμάχητη γοητεία του σεξ περισσότερο από άλλα είδη, μπορούν να επιδίδονται σε αυτήν και χωρίς την ανάγκη της αναπαραγωγής, αλλά και μόνο για την ευχαρίστησή τους. Αδιαφορώντας για την συστολή ή την λαγνεία των επικριτών για το μέγεθος του πέους μάθετε ότι το μεγαλύτερο πέος δεν είναι στολίδι όπως η ουρά του παγωνιού, αλλά η απαίτηση του θηλυκού να συνευρεθεί με ένα αρσενικό αναλόγων προσόντων!

Οι μικροτσούτσουνοι, λοιπόν, αν δεν βρουν έναν καλό λόγο για τον οποίο πρέπει να προτιμηθούν, βιολογικώς θα εξαφανιστούν, ακόμα και αν πρόκειται για ερμαφρόδιτα ζώα που δεν επιθυμούν να αυτοσυνευρίσκονται αλλά όπως όλα τα ζώα εναγωνίως αναζητούν τον σύντροφό τους! Ναι, και ο ερμαφρόδιτος αναζητά ταίρι! Ίσως γι αυτό ο ερμαφρόδιτος γυμνοσάλιαγκας Limax με σώμα δεκατριών εκατοστών, μετά από δώδεκα ώρες ζευγαρώματος, τα γαλαζωπά και διαυγή πέη τους φτάνουν τα ογδόντα εκατοστά! Το σεξ στον γυμνοσάλιαγκα Aeolidiella glauca φαίνεται να είναι το πιο λάγνο με τον τρόπο που συνευρίσκεται με το ταίρι του κάνοντας έναν μαλακιολόγο (ανατόμος των μαλακίων), τον Μάρτιν Χαάζε του πανεπιστημίου της Ουψάλας να πει «όλα όσα απαγορεύει η εκκλησία συμβαίνουν στο συγκεκριμένο είδος»! Μιας και ο λόγος για πέη, για εγκυκλοπαιδικούς λόγους ας σας πω και αυτό: σε μια αρσενική πάπια Oxyura vittata το βιδωτό της πέος σαν τιρμπουσόν φτάνει στο μήκος των 42.5 εκατοστών με αντίθετο σπείρωμα κόλπου της θηλυκής πάπιας! Στο χέρι των θηλυκών είναι ακόμα και οι βιαστές, γι αυτό οι αρσενικές πάπιες είναι τόσο σεξομανείς που πολλές φορές γίνονται και νεκρόφιλες… ώστε να αποφεύγουν τις αρνητικές αντιδράσεις των θηλυκών! Αν η θηλυκή πάπια δεν θέλει, δεν χαλαρώνει ο κόλπος και ο κόπος του αρσενικού γίνεται μάταιος, αν και σε μερικές από αυτές το αρσενικό, μετά την συνουσία καταντά ευνούχο αφού το θηλυκό νομίζει ότι το πέος του αρσενικού είναι σκουλήκι και το τρώει! Τώρα αντιλαμβάνεστε τον βιασμό ή την απόλαυση των θηλυκών πλασμάτων όπως και του πειραματισμού που κάνει η φύση στα γεννητικά όργανα πολλών ειδών, δίνοντας όχι μόνο την ικανοποίηση της συνουσίας, λόγω αναγκαιότητας για την διαιώνιση των ειδών, αλλά και την προστασία από τα αρσενικά όταν γίνονται βίαια! Στην φύση οργιάζει η συνουσία… για να μην σας το πω στα ίσα και κοφτά: τι κάνουν τα Πάντα!


Ένας συλλογικός οργασμός είναι η φύση και κάποιοι παράλογοι ηθικολόγοι βάλθηκαν ντε και καλά να πάνε κόντρα στην οργιώδη ευχαρίστηση της συνουσίας από την οποία εξαρτάται όχι μόνο η διαιώνιση όλου του ζωικού βασιλείου αλλά και η ευχαρίστηση που δεν κοστίζει τίποτα! Φυτά και κυρίως δέντρα ριζωμένα βαθιά στο χώμα, στον άνεμο και στην τύχη ελπίζουν ότι θα φέρει τα δισεκατομμύρια των κόκκων της γύρης στον ύπερο των θηλυκών ανθών τους, όπως ακριβώς και τα ρεύματα των υδάτων τυχαία μεταφέρουν τα αυγά και το σπέρμα στα καθηλωμένα στους υφάλους τους κοράλλια. Μια άλλη φορά θα αναφερθούμε στον παράγοντα της τύχης όμως τώρα μας ενδιαφέρει αυτή καθεαυτή η συνάντηση μεταξύ των αρσενικών και θηλυκών, είτε πρόσωπο με πρόσωπο γίνεται η συνάντηση του έρωτα, είτε με τυχαίο τρόπο, η γόνιμη συνάντηση μεταξύ όλων αυτών που αρέσκονται να ερωτοτροπούν, η φύση θα βρει τον τρόπο να συναντηθούν! Αν δεν βρεθεί τρόπος το είδος δεν θα διαιωνιστεί και θα εξαφανιστεί, όπως εξαφανίστηκαν τόσα είδη που ποτέ δεν μάθαμε την ύπαρξή τους. Μόνο οι ταγοί των ανούσιων θεολογιών υψώνουν τείχη και εμπόδια στην επίτευξη αυτής της σεξουαλικής πανδαισίας της φύσης. Από τότε που έγινε η πρώτη συνεύρεση, πριν από ενάμιση δισεκατομμύριο χρόνια, το αρσενικό θαμάζεται τι κόλπα να βρει ώστε να κάνει το θηλυκό να δεχτεί την συνεύρεση που στα πρωτεύοντα θηλαστικά χαρίζει την πιο γλυκιά χρυσαφένια αίσθηση της ύπαρξης. Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας καθημερινά λαμβάνουν χώρα πάνω από εκατό εκατομμύρια σεξουαλικές συνευρέσεις, μόνο ανάμεσα στους ανθρώπους, για να απολαύσουν εκείνα τα λίγα δευτερόλεπτα της σεξουαλικής κορύφωσης που σπάνια φτάνουν σε διάρκεια τα δέκα δευτερόλεπτα. Σχεδόν ένα λεπτό το μήνα ή ένα δεκάλεπτο το χρόνο. Συνεπώς για ένα προσδόκιμο χρόνο ενεργής σεξουαλικής ζωής, πενήντα ετών, μας αναλογούν όχι πάνω από δέκα ώρες οργασμού σε ολόκληρη τη ζωή μας! Έτσι προσπαθούν να καταστρέψουν την ζωή μας οι ψυχοβγάλτες των θρησκειών που δαιμονοποίησαν τη πιο κορυφαία στιγμή πλήρωσης του ανθρώπου όταν ο νευροδιαβιβαστής της αγκαλιάς και της αγάπης, της οξυτοκίνης (oxytocin) εκκρίνεται στον υποθάλαμο, στο κέντρο του εγκεφάλου, κάνοντας το κορμί να συσπάται σαν να σείεται το σώμα ολόκληρο από αγάπη, ικανοποίηση και ευχαρίστηση ή με μια λέξη οργασμό!

Η κλειτορίδα είναι το μοναδικό όργανο που δεν χρησιμεύει σε τίποτα άλλο παρά στην ερωτική ευχαρίστηση της γυναίκας διαθέτοντας μάλιστα διπλάσια αισθητήρια νεύρα από το πέος. Σχεδόν οκτώ χιλιάδες νεύρα καταλήγουν στην κλειτορίδα. Αν βάλουμε και όσα υπάρχουν στα χείλη του αιδοίου της αντιλαμβάνεται κανείς γιατί ο οργασμός της γυναίκας είναι όχι μόνο σημαντικός αλλά και εντονότερος του άνδρα. Όμως και το πέος του άνδρα έχει την μοναδικότητά του, ιδιαίτερα όταν σαν χείμαρρος ποταμιού ξεσπάει και χωρίς να υπάρχει δυνατότητα επιστροφής, παφλάζει μέσα στον κόλπο της συντρόφου του χύνοντας τον «θυμωμένο» του χυμό σαν σε μια τρικυμισμένη θάλασσα ηδονής και ευχαρίστησης. Ακόμα και όταν δεν υπάρχει η δυνατότητα να χρησιμοποιηθούν αμφότερα τα όργανα, επειδή η κανονική συνουσία μπορεί να είναι επώδυνη ή επικίνδυνη, ο στοματικός έρωτας μπορεί να διεγείρει τον/την σύντροφό του με ανάλογους χειρισμούς! Αν και δημοφιλέστερος τρόπος είναι αυτός της πεολειξίας, η αιδοιολειξία, έχω την εντύπωση προσφέρει μοναδικές στιγμές ερωτικής πανδαισίας στη γυναίκα, όταν η γλώσσα του άντρα μπορεί να γλείφει τα χείλη και η μύτη παράλληλα να διεγείρει την κλειτορίδα πάλλοντας επάνω της και φυσώντας ελαφρά προσφέροντάς της ρίγη ηδονής! Και μετά σου λένε… η μύτη δεν χρησιμεύει σε τίποτα άλλο στον άντρα και ιδιαίτερα όταν την έχει και μεγάλη. Η μύτη φυσικά δεν μπορεί να χαρακτηριστεί δευτερεύον σεξουαλικό χαρακτηριστικό. Απλώς έτυχε να βρίσκεται στη θέση που βρίσκεται εξυπηρετώντας τον ευφυή εραστή!
Πέρα από την πλάκα τώρα. Δεν υπερβάλω, πώς με τα δευτερεύοντα σεξουαλικά χαρακτηριστικά προσπαθεί το αρσενικό να πείσει το θηλυκό να του κάτσει… Κάπως έτσι και εγώ έκανα το κείμενό μου ελαφρύτερο και πιπεράτο στο σημείο αυτό προκειμένου να προσελκύσω τον αναγνώστη να κάτσει να το διαβάσει! Πώς λέγαμε για τις FEMEN, στην προηγούμενη ανάρτηση… προκειμένου να κάνουν ακόμα και τον πιο συντηρητικό να ρίξει μια ματιά στα συνθήματα που γράφονται στο στήθος τους… δείχνοντας και λίγο βυζάκι ώστε να κάνουν τον πουριτανό να αντιδράσει, να διαμαρτυρηθεί ώστε να γίνει ντόρος: Όμως ας σοβαρευτούμε τώρα!

κάντε κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση
Στόχο είχα, λοιπόν, να δείξω την μεγάλη αξία που έχει για τη γυναίκα η κλειτορίδα, ένα όργανο, επινοημένο από την φύση για να της χαρίζει ονειρεμένες στιγμές ηδονής, κορύφωσης του έρωτα και σωματικής απόλαυσης. Και μάλιστα, όχι μόνο όταν θέλουν να κάνουν παιδιά, αλλά κάθε ώρα και στιγμή που ευνοούν οι περιστάσεις. Λοιπόν αυτό το όργανο οι θανατολάγνοι θεολόγοι της απάτης και της συμφοράς, χριστιανοί και ισλαμιστές, σκέφτηκαν να στερήσουν ακρωτηριάζοντάς το ή ράβοντας ολόκληρο τον κόλπο αφήνοντας μια μικρή οπή για την ουρήθρα και την αποσυμφόρηση των έμμηνων ρήσεων. Όταν παντρευτεί, αν εν τω μεταξύ δεν έχει πεθάνει από σηψαιμία ή ακατάσχετη αιμορραγία, η παραμελημένη γυναίκα υποβάλλεται με ένα κοφτερό μαχαίρι στην άτσαλη χειρουργική επέμβαση του άντρα, την πρώτη νύχτα του γάμου πάνω στο συζυγικό κρεβάτι!
Το θέμα είναι, διεθνώς  τόσο σοβαρό ώστε ευαισθητοποιώντας ακόμα και τον οργανισμό των «Ηνωμένων Εθνών» διακήρυξαν την 6η του Φλεβάρη «Διεθνή Ημέρα Μηδενικής Ανοχής στην Κλειτοριδεκτομή», λέγοντας ότι «ο ακρωτηριασμός των γυναικείων γεννητικών οργάνων είναι απεχθής παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων που πλήττει κορίτσια και γυναίκες σε ολόκληρο τον κόσμο. Αρνείται την αξιοπρέπειά τους, θέτει σε κίνδυνο την υγεία τους και προκαλεί όχι μόνο περιττό πόνο αλλά φτάνει να τους στερεί ακόμα και τη ζωή».
Δεν είναι όμως μόνο αυτά που ταλαιπωρούν μια γυναίκα λόγω θρησκευτικών προκαταλήψεων και ηλίθιων θρησκευτικών στερεότυπων και δεισιδαιμονιών. Η παρθενιά, οι βιασμοί, οι ηλίθιες ζώνες αγνότητας που ευρέως ποτέ δεν χρησιμοποιήθηκαν, επειδή δεν βόλευαν, και κάθε λογής απαγορεύσεις είναι άλλη μια πλευρά της καταπίεσης και της δηλητηρίασης που υποτάσσεται μια γυναίκα από το θρησκευτικό κατεστημένο. Οι άνδρες σαφώς βρίσκονται σε καλύτερη μοίρα, αφού η περιτομή δεν είναι τόσο επώδυνη στους ισλαμιστές και στους εβραίους, ενώ το σύστημα παράλληλα ευνοεί την ανωτερότητά τους. Αντίστοιχα στους χριστιανούς, που δεν υπέστησαν ευνουχισμό, όπως ο Ωριγένης, υποτάσσονται από την παιδική ηλικία σε νοητικό ευνουχισμό! Αν πιστεύουν πραγματικά, νοητικά, είναι όλοι τους ευνουχισμένοι στο μυαλό, αν και οι ενήλικοι κρυφά επιδίδονται σε ομοφυλοφιλικό σεξ μεταξύ τους, την ίδια ώρα που κατηγορούν άλλους ομοφυλόφιλους που βιολογικά απέκτησαν την τάση αυτή και μόνο δίκαιο δεν είναι να κατηγορούνται για την έξι τους. Και αν δεν θεωρούν σοβαρό τον Δαρβίνο τότε πρέπει να αποδώσουν το λάθος στο θεό τους, όπως και στην κατασκευή της κλειτορίδας στο σώμα των γυναικών! Αν το όργανο αυτό που υποτίθεται για τους πιστούς φτιάχτηκε από το θεό, τότε γιατί οι «έξυπνοι» θεολόγοι και μουφτήδες το ακρωτηριάζουν, γιατί ράβουν αιδοία, γιατί επέβαλαν τόσες απαγορεύσεις, γιατί τόσος λόγος για το σεξ, την μοιχεία, τις αμβλώσεις, την ομοφυλοφιλία, τον φόβο των προφυλακτικών αδιαφορώντας για τον κίνδυνο του Aids και των αφροδισίων νοσημάτων… Γιατί τόσες φιλολογικές απαγορεύσεις για τον αυνανισμό και ανόητες διαγνώσεις περί τύφλωσης και παρανόησης που κατάφορα προσβάλουν την νοημοσύνη μας… Τι να πιάσει κανείς και τι να αφήσει… Κυρίως όμως, γιατί το σεξ συνδέεται με την ηθική και με ποια λογική οι θεολόγοι επεμβαίνουν στην προσωπική μας ζωή; Γιατί οι γονείς γίνονται σύμμαχοι των βιαστών των ίδιων των παιδιών τους …
Όταν η μάνα γίνεται υποχείριο των βιαστών του παιδιού της
Καταδικάζοντας το ομορφότερο ναρκωτικό της ζωής, την τεστοστερόνη και την οξυτοκίνη, υπέβαλαν τους πιστούς όχι μόνο στο όπιο της θρησκοληψίας που αλλοτριώνει τις συνειδήσεις τους αλλά οδηγεί τον άνθρωπο στην νοητική αποχαύνωση και την ηλιθιότητα των θρησκευτικών ανοησιών που από την παιδική ηλικία δεν διστάζουν να διαστρεβλώνουν και να δηλητηριάζουν ακόμα και τα παιδιά τους, με ψέματα, απάτες και ανόητους θρησκευτικούς κανονισμούς και απαγορεύσεις δημιουργώντας αδίστακτους φονταμενταλιστές, βιαστές, ρατσιστές, και αλήτες που δεν δίνουν ούτε μια στάλα αξία στη ζωή. Μηδένισαν τον άνθρωπο, αλλοτρίωσαν συνειδήσεις καθοδηγώντας εκατομμύρια πιστούς σε έναν φοβικό κόσμο προκειμένου μετά να πουλήσουν μεταθανάτια ελπίδα! Πόσο δίκιο είχε ο Βολτέρος όταν έλεγε για τις θρησκείες «μια αναπνοή δρόμος από την ανοησία μέχρι το έγκλημα»!
Σύμφωνα με τα στοιχεία των παγκόσμιων οργανώσεων που αγωνίζονται να σταματήσει αυτή η ηλίθια θρησκευτική θηριωδία 6000 κορίτσια και γυναίκες κατακρεουργούνται καθημερινά, ειδικά στην Αφρική και σε ολόκληρο τον κόσμο, δηλαδή πάνω από δύο εκατομμύρια το χρόνο! Χρέος έχουμε να ακούσουμε την κραυγή απόγνωσης των ανυπεράσπιστων θυμάτων της κλειτοριδεκτομής που ζητούν την βοήθειά μας!
    
Στον πυρήνα κάθε θρησκείας, εκτός της ανοησίας, βρίσκεται η αλαζονεία, η ψευτιά και η υποταγή! Όλα ενάντια στην λογική, την ευφυΐα και τον ορθολογισμό. Ο σκόλοπας του Παύλου ρίζωσε στα μυαλά των πιστών, επέβαλε τη θέλησή του αντί πινακίου φακής που υποτίθεται ο πιστός θα λάβει μετά θάνατον! Θα του έλεγα τι θα πάρει αφού πεθάνει!
Φρίττει κανείς διαβάζοντας το Δευτερονόμιο και τις ιερές παραινέσεις του Γιαχβέ! Φρίττει και με την Καινή Διαθήκη που υποτίθεται ανανεώθηκε από την Παλαιά του Ιουδαϊσμού! Μια από τα ίδια και το «Κοράνι» και ίσως και χειρότερα! Ένας ηλίθιος παραλογισμός και μια νοητική παραζάλη έχει κυριεύσει τα μυαλά των πιστών που υπακούουν τυφλά τους ανόητους καθοδηγητές τους.
Ας θυμηθούμε κάποια σημεία από το βιβλίο μου «Χαλκεύοντας την Ιστορία» που αναφέρονται στη γυναίκα. «…καλό είναι στον άνθρωπο να μην αγγίζει γυναίκα. Αλλά προς αποφυγήν της πορνείας, ο καθένας ας έχει την γυναίκα του και κάθε μια τον δικό της άντρα» (Κορ. Α΄ 7. 1-2). Όμως πιο κάτω του φαίνεται βαρύ του Παύλου και συμπληρώνει «Θα ήθελα όλοι οι άνθρωποι να είναι όπως είμαι εγώ, αλλά ο καθένας έχει ένα ιδιαίτερο χάρισμα από το θεό. Στους άγαμους και στις χήρες λέγω ότι είναι καλό γι αυτούς αν μείνουν εγκρατείς όπως είμαι και εγώ, αλλά αν δεν μπορούν, ας παντρευτούν παρά να καίγονται από την επιθυμία» (Κορ. Α΄ 7. 7-9). Στην προσπάθειά του να στηρίξει την αρρωστημένη αποχή από το σεξ αποδιοπομπαίος τράγος γίνεται η γυναίκα, που κουβαλά όλο το βάρος της μιαρότητας υποτιμώντας την σε σχέση με τον άντρα. Η φαλλοκρατία εδώ επιτάσσεται με το γάντι «Στη γυναίκα δεν επιτρέπω να διδάσκει ή να εξουσιάζει τον άντρα, αλλά να σιωπά γιατί ο Αδάμ πλάστηκε πρώτος και μετά η Εύα. Δεν απατήθηκε ο Αδάμ αλλά η γυναίκα, γι’ αυτό έγινε και παραβάτης του νόμου. Θα σωθεί όμως μόνο με την τεκνογονία» (Τιμ. Α΄ 2. 12-15). Με λίγα λόγια αυτός είναι ο σκοπός της γυναίκας. Πλάστηκε από τον άνδρα και για τον άνδρα, για να του γεννά παιδιά και να τον ξεκουράζει! Πίσω από τον προορισμό της βρίσκεται η μολυσμένη μάνα και η αμαρτωλή πόρνη. Άλλη χρησιμότητα δεν έχει η γυναίκα. Ο πλατωνικός Αυγουστίνος στην «Πολιτεία του Θεού» καταδίκασε τη γυναίκα από την εμφάνισή της στον κήπο της Εδέμ, παραλληλίζοντάς την με φίδι που πλανεύει και γι αυτό πρέπει να αποφεύγεται!
Σύμφωνα όμως με τον ανέραστο μαθητή με τον σκόλοπα, ο θεός κάνει χάρη στον άντρα που του επιτρέπει να κοιμηθεί με το φίδι, αλλά μόνο για να του κάνει παιδιά, διαφορετικά πορνεύει! Ο Τερτυλλιανός τη θεωρεί άθλια ύπαρξη που έπρεπε να σέρνεται με χαμηλωμένα μάτια από μεταμέλεια και ο «άγιος» Αντώνιος μας πληροφορεί πως όταν βλέπουμε μία γυναίκα πρέπει να ξέρουμε ότι δε βλέπουμε ανθρώπινη ύπαρξη αλλά το διάβολο τον ίδιο! Η φωνή της, λέει ο ιδρυτής των μοναστηριών, είναι συριγμός φιδιού! Τέτοια ήταν η εικόνα της γυναίκας, ιδιαίτερα στις ανατολικές Εκκλησίες, γι αυτό και η επιρροή αργότερα στους Άραβες έκανε τη θέση της γυναίκας ακόμα χειρότερη.
Τέλος, ο Ιωάννης Χρυσόστομος δίνει συνοπτικά τη συνταγή της συμπεριφοράς του άντρα απέναντι στη γυναίκα «Κόψε της από την αρχή τον αέρα. Να την μάθεις την ταπεινοφροσύνη, να’ ναι σοβαρή χωρίς στολίδια και φτιασίδια. Φρόντισε η γυναίκα σου να μείνει σε πλήρη άγνοια της ζωής. Κόψε της αμέσως τη μιλιά, τα τραγούδια, το χορό. Κόψε της τα γούστα για να μη σε ενοχλεί».
Όλα αυτά δεν σε ενοχλούν αναγνώστη που σε πείραξε η πιο πάνω περιγραφή της αιδοιολειξίας ή όπως εκείνης της κυρίας που προβληματίστηκε για τον συνδυασμό σεξ και αθεΐας… Την άλλη φορά θα περιγράψω και την πεολειξία μιας και αποτελεί δημοφιλέστερο άθλημα στον αγώνα για την σεξουαλική αποκορύφωση και την πραγματική αίσθηση του θείου, γιατί θείος είναι και ο σαρκικός έρωτας, διαφορετικά δεν θα φώναζαν οι γυναίκες «θεέ μου» την στιγμή της αποκορύφωσης! Εδώ που τα λέμε, περισσότερο φωνάζουν το θεό την ώρα εκείνη παρά τον υπόλοιπο καιρό. Όταν λέμε ο Παράδεισος είναι εδώ… μην περιμένετε να πεθάνετε για να περάσετε τις Πύλες του! Τι ουτοπία… πεθαίνοντας όλα θα σβήσουν. Περάστε στην κρεβατοκάμαρα, ξαπλώστε με το ταίρι σας στο κρεβάτι αποφεύγοντας κάθε ταμπού και περιορισμό. Έχετε χρέος απέναντι στη φύση να κάνετε την ευχαρίστηση του σώματός σας θεϊκή και απεριόριστη! Διαφορετικά, ξεκινήστε από την κουζίνα: τότε, κάποιος πρέπει να σας δείξει πώς κόβονται τα μανιτάρια!
Και για όλους εσάς, που με τα μέτρα ενάντια στον κορονοϊό, σας είναι ανυπόφορο το σπίτι, υπάρχουν λόγοι που πρέπει να το προτιμήσετε. Φορέστε την μάσκα… ανάποδα και μείνετε στο σπίτι!

3 σχόλια:

G.A είπε...

Περίμενα ανάρτηση σχετική με την σημερινή μας κατάσταση.
Πάει και η θρησκεία, πάει η ατομική ελευθερία,χειρότερη χούντα ζούμε δεν υπάρχει αμφιβολία.
Ποιό ήταν το έναυσμα που σε ανάγκασε να ασχοληθείς με τον έρωτα??
Για πρόσφατα μιλάω.Σίγουρα η κλειτεριδεκτομή είναι εγκληματολογική πράξη.
Η τεχνολογία έχει κάνει απίστευτα άλματα και δεν μπορούν να την σταματήσουν?? Μάλλον δεν θέλουν. Πολύ πικάντικη βγήκε τελικά η άνάρτησή σου.

Άθεος είπε...

Και εδώ το θέμα της θρησκείας είναι πρωτεύον. Το εύνασμα για να γραφεί το κείμενο αυτό το πήρα από την προηγούμενη, που το θέμα είναι πολύ κοντά. Αναφέρομαι άλλωστε και στις δυο αναρτήσεις για ποιο λόγο ασχολούμαι με το θέμα. Και η επόμενη ανάρτηση θα αφορά κάτι σχετικό, αν και χωρίς την προκλητικότητα των δυο προηγουμένων. Αυτά άρχισαν να γράφονται από τον περασμένο Οκτώβριο. Δεν είναι δουλειά της στιγμής και η τρίτη ανάρτηση ακόμα δεν γράφτηκε. Η σημερινή κατάσταση θίγεται στην τελευταία εικόνα, αλλά το θέμα δεν ωρίμασε ακόμα για να αποτελέσει μια νέα ανάρτηση που θα την δεις στο μέλλον.

Άθεος είπε...

Τι έγινε το blog σου G.A. το έκλεισες και εσύ...

Τα βιβλία μου

Τα βιβλία μου
Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ανθολογία 5 διηγημάτων Ε.Φ. (2019 σελ. 204) Εκδόσεις ΕΝΑΛΙΟΣ

Τα βιβλία μου

Τα βιβλία μου
ΟΙ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ (2014 σελ. 306) Εκδόσεις ΕΝΑΛΙΟΣ

Τα βιβλία μου

Τα βιβλία μου
ΧΑΛΚΕΥΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ (2010 δοκίμιο 608 σελίδες) Εκδόσεις ΕΝΑΛΙΟΣ

Τα βιβλία μου

Τα βιβλία μου
Η ΚΤΗΝΩΔΙΑ ΤΗΣ ΑΓΙΟΤΗΤΑΣ (1998 μυθιστόρημα 348 σελίδες) Εξαντλημένο. Λίγα κομμάτια μόνο στο βιβλιοπωλείο "Βιβλιοχαμός" Μαυροκορδάτου 7 Αθήνα σε προσιτή τιμή. Τηλέφωνο 2103824629

ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ

1. Οι θρησκείες, το είπαμε πολλές φορές, δεν ενώνουν τους ανθρώπους. Τους χωρίζουν.

Λαίλαπα για την ανθρωπότητα οι θρησκείες, δηλητηριάζουν τη ζωή!

Όπως έλεγε και ο Βολτέρος «Εκείνοι που μπορούν να σε κάνουν να πιστέψεις σε ανοησίες, μπορούν να σε κάνουν να διαπράξεις και εγκλήματα»!

2. Διαβάστε στο άλλο blog Τετραφάρμακος, το επίκαιρο άρθρο Υπάρχει ζωή πριν το θάνατο;


3. Στο έτερο blog «Ας φιλοσοφήσουμε για τη φιλία» αναρτήθηκε νέο θέμα «Για τη φιλία και τη ζωή σύμφωνα με τον Επίκουρο»

4. Πρόσκληση για δράση: αιτήσεις κατάργησης προσευχής και θρησκευτικών συμβόλων στα σχολεία

5. Να και μια είδηση που ενδιαφέρει: Παιδική κατασκήνωση για...άθεους

Επιτέλους υπάρχει επίθεση στην οπισθοδρόμηση!

6. Αντικαταστήστε άχρηστες θρησκευτικές γιορτές με ουσιαστικές γιορτές που εξυψώνουν τον άνθρωπο και την αλήθεια!

Απολαύστε το Children of Evolution και την «Ημέρα της Εξέλιξης» σαν μια πιθανή γιορτή που δεν θα αργήσει να γιορταστεί απ’ όλους μας!

7. Επίσης μην ξεχάσετε κι αυτό: Is This The Real Thing


Σχολιάστε το blog στο σύνολό του

Σχολιάστε το blog στο σύνολό του
Κάντε κριτική, πέστε τη γνώμη σας. Πείτε τη γνώμη σας άφοβα, ελεύθερα, ξάστερα!
Λόγω μεγάλου αριθμού σχολιαστών, παρακαλώ στο τέλος των σχολίων επιλέξτε Νεώτερο ή πατήστε εδώ.





Χριστιανικοί Βανδαλισμοί

Δείτε το λογοκριμένο κομμάτι της ταινίας του Κώστα Γαβρά για τους βανδαλισμούς των Χριστιανών επί της Ζωοφόρου του Παρθενώνα ΕΔΩ.

Ντοκιμαντέρ του Bill Maher Religulous 1 έως 11 με ελληνικούς υπότιτλους

Δείτε το Ντοκιμαντέρ του Bill Maher με ελληνικούς υπότιτλους. Αν δεν εμφανίζονται υπότιτλοι, πατάτε το άσπρο τρίγωνο κάτω δεξιά ενώ παίζει το video και στην στήλη που εμφανίζεται ενεργοποιείτε τους υπότιτλους πατώντας το κουμπί CC. Καλή διασκέδαση. Religulous 1 Religulous 2 Religulous 3 Religulous 4 Religulous 5 Religulous 6 Religulous 7 Religulous 8 Religulous 9 Religulous 10 Religulous 11 …και μια μικρή συνέντευξη του Richard Dawkins στον Bill Maher για όλα

Η ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ - Richard Dawkins

Παρακολουθήστε τις βλαβερές συνέπειες της θρησκείας μέσα από πέντε μικρά video του Richard Dawkins (μέσω paratiritis7's Channel) Αν δεν εμφανίζονται οι ελληνικοί υπότιτλοι ενεργοποιήστε τους με το κουμπί στη δεξιά κάτω πλευρά της οθόνης. Η ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ video: 1-5