5 Σεπ 2014

Ο θρησκευτικός εθνικισμός των τζιχαντιστών και οι πολιτικοί Τζιχαντιστές της ΔύσηςΌχι επειδή ο ρατσισμός αυτές τις μέρες ετοιμάζεται να συζητηθεί στη βουλή, αλλά επειδή ο τζιχαντισμός σε Ανατολή και Δύση, έγινε παιχνίδι σε βάρος των λαών, εξυπηρετώντας τα συμφέροντα της Ολιγαρχίας και της αδυσώπητης παγκόσμιας Νέας Τάξης πραγμάτων. Αυτό είναι το θέμα του άρθρου.
Τα δελτία ειδήσεων καθημερινά κατακλύζουν εικόνες μπροστά στα απορημένα μάτια των αδαών, από την προέλαση των Τζιχαντιστών. Μαζικές σφαγές αμάχων, αποκεφαλισμούς,ανελέητος διωγμός και πανικός παντού. Τα δόγμα των Αμερικάνων «Όποιος δεν είναι μαζί μας είναι εχθρός» έγινε σήμα κατατεθέν παγκοσμίως! Η Νέα Τάξη πραγμάτων σε δράση. Η εκπαίδευση των Αμερικανών να εκκολάψουν την παγκόσμια τρομοκρατία, ώστε να βρουν πρόσχημα να την «καταπολεμήσουν», απέδωσε καρπούς και η παραγωγή και πώληση όπλων αποφέρει ήδη μεγάλα κέρδη, ενώ πόλεμοι για οικονομικά συμφέροντα βρίσκουν στήριξη στον θρησκευτικό φανατισμό! Με λίγα λόγια, το
κουτί της Πανδώρας άνοιξε και αναζητείται η Ελπίδα!
Κάποιοι ρομαντικοί «ευσυνείδητοι χριστιανοί» στη Δύση ακόμα δεν μπορούν να αντιληφθούν πώς αλλοτριώθηκε η συνείδησή τους και αποξενωμένοι από τον κόσμο νιώθουν υπεροχή έναντι των μουσουλμάνων και ασφάλεια μακριά από τα μέτωπα των φονταμενταλιστών της Ανατολής. Κάποιοι άλλοι ελαφρώς υποψιασμένοι με απογοήτευση ρωτούν «Πού είναι ο πολιτισμένος κόσμος;» χωρίς να είναι σε θέση να αποδεχτούν ότι στην διδασκαλία του παιδαγωγικού τους συστήματος βρίσκεται η ρίζα του κακού. Άλλα λένε στα παιδιά και άλλα κάνουν οι δάσκαλοι του Συστήματος! Από τη μια πουλούν τα όπλα και από την άλλη κάνουν τον ανήξερο και οι Τζιχαντιστές, τελικά, μόνο πυρηνικά δεν έχουν! Ποιοι όπλισαν αυτά τα τέρατα να σκορπούν έτσι το θάνατο; Όταν θλίβεσαι για την κατάντια του κόσμου δεν δείχνεις υπεροχή και ανωτερότητα, αλλά σκύβεις το κεφάλι και αναιρείς την υποκρισία της εκπαιδευμένης σου λογικής, ανθρωπάκι της ανοχής και του καναπέ!
Νομίζεις ότι η χριστιανική σου διδασκαλία στα σχολεία, στις εκκλησίες, στο γυαλί της τηλεόρασης και στα βιβλία της υποκρισίας που διαβάζεις σε δικαιολογεί που κάθεσαι αδρανής και τελευταία ούτε που το πήρες χαμπάρι, κακόμοιρε «άνθρωπε της συμφοράς» το παίζεις και ρατσιστής σε βάρος όλων αυτών των κατατρεγμένων ανθρώπων που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα! Δεν φτάνει που είσαι χριστιανός, έγινες και ρατσιστής πανάθεμά σε, βλάκα, που νομίζεις πως φυλάς Θερμοπύλες κρατώντας ρόπαλο για να χτυπάς όλους εκείνους που κατάφεραν να δραπετεύσουν από την Σαρία της άδικης κοινωνίας τους, την επιθετικότητα της Αλ Κάϊντα και την κόλαση των Τζιχαντιστών!

Αν είχες οικογένεια στο Ιράκ, στο Πακιστάν, στο Σουδάν, στη Νιγηρία ή σε κάποια χώρα απ’ αυτές, ω άνθρωπε απίθανε, που η μάνα και η γυναίκα σου γίνεται είδος προς πώληση, η κόρη σου πόρνη του χαλίφη και οι γιοι σου οι μελλοντικοί καμικάζι του θανάτου, τι θα έκανες άρρωστε στο μυαλό… θα καθόσουν να σε σφάξουν στο γόνατο νιώθοντας ηδονή και συνετίζοντας τους υπόλοιπους, όπως παλιά έκαναν στις πλατείες οι χριστιανοί, καίγοντας άθεους, μάγισσες και αιρετικούς…
Δεν θα έφευγες να βρεις μια καλύτερη τύχη για τα παιδιά σου…
Χωράει στου ανθρώπου το μυαλό, η εκδοχή, δίνοντας όλες τις οικονομίες σου για να σου εξασφαλίσουν μια χώρα της ουτοπίας που μέσα στην πατρική σου κόλαση ονειρεύτηκες να πας τα παιδιά σου… και φτάνοντας, να σε περιμένουν για να σε σφάξουν ρατσιστές, που υποτίθεται πολιτισμένοι της Δύσης αυτοί και ευσπλαχνικοί χριστιανοί του «αγαπάτε αλλήλους» σε περιμένουν στη γωνία…
Ουαί υποκριτές!
Ουαί τσιράκια των Τζιχαντιστών!
Ουαί πιόνια του Συστήματος!
Φασίστες, ανόητοι και αλήτες, που το παίζετε και Έλληνες, τουρκόσποροι και Σλαβοπαίδια που αν υπήρχε Ξένιος Δίας θα έτριζαν τα κοκαλάκια του στου Ολύμπου την κορυφή, πιστεύοντας τόσο καιρό κι αυτός ότι η λέξη «φιλοξενία» είναι λέξη ελληνική που έμελε να κληρονομηθεί απ’ τους Νεοέλληνες σαν του λόγους σας!

Τελικά, το θέμα είναι πολιτικό, θρησκευτικό, ηθικό ή άπτεται της εκπαιδευμένης μας λογικής και της ψυχολογίας όπου το Σύστημα γεννά, μορφώνει και συντηρεί χειραφετημένα πιόνια από γεννησιμιού τους… Πώς μπορούμε να αναλύσουμε αυτή την κατάντια όπου με τόση ευκολία βαφτίζουμε ειδεχθείς πράξεις σαν θεάρεστες και φιλάνθρωπες χειρονομίες ή κοινώς φιλοσοφικά «θέληση του θεού» και ελεύθερη βούληση καθαγιασμένη από τον Αγαθό Θεό… Αλήθεια, με ποια σοφία όλα αυτά ποιήθηκαν… τι κόσμος είναι αυτός…
Το έχουμε πει κι άλλη φορά και θα το ξαναπούμε: Η σχέση του ανθρώπου σ’ αυτό το απάνθρωπο κοινωνικό σύστημα είναι σχέση αλτρουιστική, γιατί το σύστημα, όπως φαίνεται, φέρεται με αλτρουισμό στις υπνωτισμένες και αλλοτριωμένες μάζες των ανθρώπων, όπως ένας σαδιστής στο μαζοχιστικό του ταίρι! Με αυτόν τον τρόπο τα παγκόσμια διευθυντήρια ελέγχουν τις εξαθλιωμένες μάζες των λαών που αποδέχονται την πνευματική τους εξαθλίωση.
Αρωγός στο Σύστημα, βρίσκεται η θρησκεία. Όχι μόνο τώρα, πάντα ήταν το στήριγμα της άρχουσας τάξης, αν και στην ιστορία φαίνεται η πολιτική να βρίσκεται στην επικουρία της. Ανέκαθεν οι θρησκευτικοί ηγέτες ήταν οι ηγέτες της φυλής, του έθνους και του πολιτικού συστήματος.
 
Στην Παλιά Διαθήκη ο μονοθεϊσμός φαίνεται να γεννήθηκε για να διαχωρίσει τους Υιούς του θεού, τον αγαπητό Ισραήλ, από τους Εθνικούς. Οι τελευταίοι ήταν οι ειδωλολάτρες! Να πώς γεννήθηκε ο μονοθεϊσμός στο Ισραήλ. Ο Γιαχβέ ήταν ο θεός των Εθνικιστών Εβραίων. Όλοι οι άλλοι ήταν Εθνικοί, Έλληνες δηλαδή! Δυστυχώς την λέξη «ειδωλολατρία» την υιοθέτησαν και οι χριστιανοί! Πρώτη μορφή αποξένωσης: η πίστη ενάντια στην εθνική τους συνείδηση! Τον 4ο αιώνα με την νομιμοποίηση του Χριστιανισμού εξορίστηκαν και εξοντώθηκαν όσοι Έλληνες συνέχιζαν να πιστεύουν ακόμα στην πατρώα τους θρησκεία, στα έθιμα και στις παραδόσεις των πατέρων τους. Τα ιερά τους, τα μνημεία και ό,τι θύμιζε Ελληνισμό καταστράφηκε με μανία. Αυτό συνεχίστηκε και τον 5ο και 6ο αιώνα. Όχι ότι μετά σταμάτησε, αλλά τον 7ο και 8ο οι χριστιανοί στράφηκαν στους δικούς τους, στους αιρετικούς που άρχισαν να τους εξοντώνουν όπως τους πρώτους. Τώρα πώς γίνεται να είσαι και Έλληνας και Χριστιανός… ούτε και οι χριστιανοί που κόπτονται σαν Έλληνες το ξέρουν!
Μήπως οι μουσουλμάνοι ξέρουν τι οπλίζει το χέρι του αδερφού και του πατέρα να σκοτώσουν τη μάνα, την γυναίκα ή την αδερφή για την τιμή που η Σαρία επιβάλει, φωνάζοντας σαν αγρίμια «Ο Θεός είναι Μεγάλος»…
Ακόμα και στην κατήχησή τους Μουλάδες, ιεραπόστολοι και φανατικοί ισλαμιστές διακηρύσσουν πώς πρέπει να πεθαίνουν οι άπιστοι (άπιστοι για τους ισλαμιστές είναι ότι και για τους χριστιανούς: άθεοι, αλλόθρησκοι ή ετερόδοξοι).
Δι αποκεφαλισμού είναι ο ενδεδειγμένος τρόπος, γιατί είναι ο πιο αποτρόπαιος που αρμόζει σε έναν άπιστο!
«Όταν αποκεφαλίζετε τον άπιστο, μην το κάνετε αδιάφορα όπως όταν σφάζετε ένα πρόβατο. Όταν αποκεφαλίζετε τον άπιστο να είστε συγκεντρωμένοι για να νιώθετε την ηδονή»!  Το σχετικό βίντεο εδώ, αν και μετά από κάποιοχρόνο πιθανότατα θα αποσυρθεί.


Μην σας φαίνονται υπερβολικά αυτά χριστιανόπουλα! Όταν φανατιστείς κι εσύ, έτσι θα σκοτώνεις! Το έχετε κάνει με πολύ χειρότερο τρόπο: στα υπόγεια των εκκλησιών σε ολόκληρη την διάρκεια του Μεσαίωνα. Ιησουίτες, ιεροεξεταστές, δήμιοι και θρησκευτικοί καταδότες αλώνιζαν σαν κοινοί εγκληματίες και με βάναυσο τρόπο που διαρκούσε ατέλειωτες ώρες για τον ανακριτή και αιώνες για το θύμα. Οι σημερινοί ισλαμιστές, μέσα στις ερήμους και στις σπηλιές, πολεμώντας αλλόθρησκους, δεν έχουν αυτή την πολυτέλεια. Μια μαχαιριά στο λαιμό ή λίγες πέτρες και τσιμεντόλιθους στην πόλη είναι αρκετά σαν εργαλεία και όπλα φονικά για να βγάλουν το άχτι τους, χωρίς να δώσουν λόγο σε κανέναν. Αντίθετα μάλιστα γίνονται ήρωες εξασφαλίζουν άνετα τα 72 παρθένα Ουρί μετά θάνατον! Ναι, μπορούν να ποθούν τόσο τη γυναίκα, ακόμα και την ώρα που την σκοτώνουν. Όμως ο Θεός είναι Μεγάλος και θεάρεστη η πράξη τους!

Για παράδειγμα δείτε γιατί πράγμα νοιάστηκε περισσότερο, ένας βομβιστής καμικάζι του θανάτου, μετά την έκρηξη, για να αντιληφθείτε ότι η θρησκευτική πίστη δεν απέχει καθόλου από την γελοιότητα!

Κι αν κανένας τους ξεφύγει… το Σύστημα το πρόβλεψε κι αυτό. Χιλιάδες ανόητοι εθνικιστές καραδοκούν!
Ανθρώπινη αλληλεγγύη; Τι είναι αυτό;
Συμπόνια; Καμιά!
Δικαιοσύνη; Ανύπαρκτη!
Καράβια, χωρίς τύψεις, βουλιάζονται. Απάνθρωπα στρατόπεδα συγκέντρωσης παρουσιάζονται, φυλακές και μπουντρούμια κτίζονται, αρκεί να μην δραπετεύσει κανείς στην Ευρώπη. Το Δουβλίνο πληρώνει καλά!
Ιδιωτική ασφάλεια έγιναν οι ανόητοι φασίστες, που σαν δοξάρι, τους κινεί το Σύστημα χωρίς να αντιλαμβάνονται ότι υποστηρίζουν αυτούς που υποτίθεται πολεμούν! Αυτό κι αν είναι αλλοτρίωση! Τάχα ότι νοιάζονται για την Ελλάδα, τους εργαζόμενους και τα μεροκάματα. Ψέματα! Τα ίδια λένε και οι κυβερνώντες. Χορτάσαμε ψέμα και υποκρισία.

Αν είναι δυνατόν να είναι έτσι οι απόγονοι των Ελλήνων!
Οι Έλληνες λέει τρώνε σκουπίδια, δεν μπορούμε να θρέψουμε και ξένους!
Φοβούνται μη μας φάνε οι ξένοι τα σκουπίδια;!
Τους παίρνουν, λένε, οι ξένοι τις δουλειές!
Αυτοί οι κατατρεγμένοι από τους Τζιχαντιστές είναι οι ξένοι. Τα τσιράκια των ξένων τραπεζών, οι κυβερνώντες, που ξεπουλούν την πατρίδα τους στους εμίρηδες και τους πλουτοκράτες δεν είναι ξένοι. Αυτοί με το ψηλό καπέλο που κρατούν τα δολάρια ποιοι είναι, δίποδα θηλαστικά; Αυτοί αγοράζουν την πατρίδα σου με ψίχουλα, κομμάτι κομμάτι από το βιός σου και όταν αργότερα θα είσαι δούλος τους, θα καταλάβεις πώς δέθηκες στο άροτρο σαν ζώο. Θα νιώσεις την δουλεία στο πετσί σου και θα έχεις σιχαθεί αυτό που είσαι τώρα. Θα γίνεις μετανάστης ο ίδιος και δεν θα ξέρεις, στο τόπο που θα πας, γιατί σε κυνηγάνε οι φασίστες. Μοίρα στον ήλιο δεν θα έχεις και συ και θα βλέπεις να μαραζώνει το μέλλον των παιδιών σου. Αυτό που έσπειρες, αυτό θα θερίσεις, εγγονέ πρόσφυγα και γιε μετανάστη που δεν ξέρεις ποιος είναι ο εχθρός και ποιον να πολεμήσεις!
Όμως, τέτοιος πουλημένος είσαι, γιατί πάντα υπεράσπιζες τους ξένους, ακόμα κι όταν σαν κατακτητές ήρθαν να καταπατήσουν την πατρίδα σου. Φορώντας μια κουκούλα κατέδιδες τους πατριώτες, όπως εκείνοι τον Μεσαίωνα ή όπλιζες τα χέρια σου βάφοντάς τα με αίμα, ταγμένος πάντα με την αντίδραση, τον εχθρό, ενάντια στην πατρίδα σου και τώρα μας το παίζεις πατριώτης, τρομάρα σου, ανόητε φουσκωτέ από τα αναβολικά που οι φαρμακοβιομηχανίες σε δηλητηριάζουν και οι κυβερνήσεις τους σε χειραγωγούν και συ, μαϊντανέ, νομίζεις ότι τους πολεμάς!

Αυτούς που σήμερα πολεμάς, αυτοί επαναστάτησαν τον 18ο αιώνα για να διαφέρεις από την Ανατολή σήμερα. Όμως, αγνώμων και αγράμματος όπως είσαι, πολεμάς τα θύματα των Τζιχαντιστών, αυτών που έναν Διαφωτισμό χρειάζονται και όχι μαζί τους να οπισθοδρομείς. Ποια διαφορά έχεις με αυτούς; Καμιά! Κι αυτοί εθνικιστές και φανατικοί πιστοί είναι. Ούτε που ξέρεις ότι είναι αδελφή της θρησκείας σου που έχετε κοινό ιερό βιβλίο, μέσα από το οποίο γίνατε εχθροί μεταξύ σας. Ποτέ δεν θα μάθεις, χριστιανοφασίστα, ότι οι θρησκείες δεν ενώνουν τους ανθρώπους, αλλά τους χωρίζουν!
Φλέγεται η Μέση Ανατολή, όμως γιατί οι πόλεμοι διαιωνίζονται μόνο από τον θρησκευτικό φανατισμό, ποτέ δεν θα το μάθεις!         
Εδώ οι αφελείς ρωτάνε «Πού είναι ο πολιτισμένος κόσμος;»
Ποιος σκέφτεται να ανοίξει ένα θρησκευτικό βιβλίο να μάθει πώς διαπαιδαγωγήθηκε από μικρός… Ποιος διάβασε την Βίβλο, αυτό το «θεόπνευστο» βιβλίο που ξεσηκώνει θύελλα μίσους, ενώ αναφέρει γενοκτονίες, βάρβαρους πολέμους, θανατώσεις παιδιών, αδερφών και γυναικών που τόσο εύκολα πωλούνται στα παζάρια σαν δούλες πόρνες και τιποτένιες! Τίποτα δεν θα μάθεις για τη δουλεία, που η εργασία, σαν κοινωνικό φαινόμενο κατάντησε ταξική κατάρα. Μπορεί ο Πλάτωνας να μην κατάφερε να θεσμοθετήσει τις τάξεις που ονειρευόταν, όμως το κατάφερε ο Παύλος και ο Αυγουστίνος ώστε νομιμοποιώντας την δουλοκτητική κοινωνία σαν θεσμό στην συνείδηση του πιστού να διαιωνίσουν το εκμεταλλευτικό σύστημα και τους επόμενους αιώνες.

Αλλά ας δούμε πιο παραστατικά μια εθνικιστική συμπεριφορά μέσα στην Παλιά Διαθήκη που σε ολόκληρο το κατάπτυστο αυτό βιβλίο η ανθρώπινη αλληλεγύη, η φιλοξενία και η συμπόνια φαίνεται να είναι πραγματικά άγνωστες λέξεις.
Στο βιβλίο της Ιουδίθ (Κεφάλ. 12 και 13) κεντρική ηρωΐδα είναι η ίδια που, αν και γυναίκα, με πίστη στο Θεό, σώζει την πατρίδα (την πόλη Βαιτυλούα) από τους ξένους Ασσύριους ειδωλολάτρες.
Οι ξένοι πρέπει να αποκεφαλίζονται για να εμψυχώνουν τους πιστούς και η ηρωική Ιουδήθ εμψυχώνει τους συμπατριώτες της σκοτώνοντας τον αρχηγό των Ασσυρίων Ολοφέρνη, με αποκεφαλισμό σηκώνοντας στα χέρια το κομμένο του κεφάλι!
Σήμερα τον αποκεφαλισμένο Ολοφέρνη βλέπουν όλοι οι πιστοί που μπαίνουν στην Καπέλλα Σιστίνα (βλέπε διπλανή εικόνα) φιλοτεχνημένη αναπαράσταση από τον Μιχαήλ Άγγελο. Η Ιουδήθ με την κεφαλή του εχθρού της μέσα στο ταψί.

Ο Λούκας Κράναχ ο Πρεσβύτερος δημιούργησε μια κοκκινομάλλα Ιουδήθ με πολλά κοσμήματα, σαν την πάμπλουτη Εκκλησία του Συστήματος, να κρατάει το κεφάλι του Ολοφέρνη, όπως οι σημερινοί Τζιχαϊστές.

Ο Caravaggio απέδωσε τον αποκεφαλισμό τόσο ζωντανά, σαν να γίνεται μπροστά στα μάτια του πιστού.

Ο Μαντένια απεικονίζει την Ιουδήθ να πετάει σε μια σακούλα το κεφάλι του Ολοφέρνη, που κρατάει ένας υπηρέτηςISIS (Ισλαμικό Κράτος Συρίας και Ιράκ)
H θρησκευτικότητα υποκρύπτει τον εγωισμό και τον φανατισμό που στη συνέχεια θα οδηγήσει σε ανήκουστα ειδεχθή εγκλήματα τον πιστό! Τότε η κατάσταση γίνεται ανεξέλεγκτη και η αποαλλοτρίωση, η επιστροφή στην φυσιολογική κατάσταση, υπόθεση δύσκολη και πολλές φορές αδύνατη. Το μίσος βαλτώνει και η αλήθεια, εύκολα δεν φαίνεται. Το άτομο νομίζει ότι ζει στιγμές μεγάλης ευθύνης, ότι δεν σώζει μόνο τον εαυτό του στο επέκεινα, αλλά κυρίως υπηρετεί το Θεό του, την θρησκεία του και την πατρίδα του. Ίσως να νομίζει ότι υπηρετεί και τον άνθρωπο και τον ανθρωπισμό. Έναν θρησκευτικό «ανθρωπισμό» που μόνο ανθρωπισμός δεν είναι!
Από εκεί και πέρα όπως λέει και ο Κρίστοφερ Χίτσινς «η θρησκεία δηλητηριάζει τα πάντα». 

24 σχόλια:

ev.b είπε...

....πλήρης ανάλυση
φωτο vango...

Άθεος είπε...

Δεν χαρίζω κάστανα!

@ είπε...

Το μαρτύριο είναι να ξέρεις και να μην μπορείς να κάνεις τίποτα!
Υ.Γ. Η τελευταια φωτο δεν φαίνεται!

Άθεος είπε...

Πόσα πράγματα γνωρίζουμε, Ευτυχία, για τα οποία, δυστυχώς, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα! Όμως προσπαθούμε! Κι αν άμεσα δεν φαίνεται τίποτα, να είσαι σίγουρη, ότι στο μέλλον θα φανεί, ιδιαίτερα αν είμαστε αρκετοί. Το ότι, με τον Διαφωτισμό φύγαμε τόσο μπροστά από αυτούς, σημαίνει ότι τελικά μπορούμε να αλλάξουμε τον κόσμο προς το καλύτερο!
Υ.Γ. Ποια φωτογραφία δεν φαίνεται, ενώ εγώ τις βλέπω όλες; Κάποιος τρίτος μπορεί να μας πει;

~reflection~ είπε...

"στην διδασκαλία του παιδαγωγικού τους συστήματος βρίσκεται η ρίζα του κακού"

Αυτή η φράση εμπεριέχει όλο το ειδικό βάρος του κειμένου.

Άθεος είπε...

Εσύ σαν εκπαιδευτικός το ξέρεις καλύτερα και από μένα. Χαίρομαι που υπάρχουν και τέτοιοι εκπαιδευτικοί, όμως δυστυχώς αποτελούν εξαίρεση. Η μεγάλη πλειοψηφία των εκπαιδευτικών αποτελούν, μαζί με τις κυβερνήσεις της χώρας, αυτό που λέμε "Παιδαγωγικό Σύστημα"! Από εκεί θα έπρεπε να αρχίσουμε!

Ali Al-Yunani είπε...

Τα παράδοξα του Κορανίου;
http://alialyunani.wordpress.com/2013/04/26/%CF%84%CE%B1-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%AC%CE%B4%CE%BF%CE%BE%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BA%CE%BF%CF%81%CE%B1%CE%BD%CE%AF%CE%BF%CF%85/

Τζιχάντ και οι αρχές πολέμου στο Ισλάμ
http://alialyunani.wordpress.com/2009/01/07/%CF%84%CE%B6%CE%B9%CF%87%CE%AC%CE%BD%CF%84-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BF%CE%B9-%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%AD%CF%82-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%AD%CE%BC%CE%BF%CF%85-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%B9%CF%83%CE%BB%CE%AC%CE%BC/

Ali Al-Yunani είπε...

Τζιχάντ και οι αρχές πολέμου στο Ισλάμ
http://alialyunani.wordpress.com/2009/01/07/%CF%84%CE%B6%CE%B9%CF%87%CE%AC%CE%BD%CF%84-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BF%CE%B9-%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%AD%CF%82-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%AD%CE%BC%CE%BF%CF%85-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%B9%CF%83%CE%BB%CE%AC%CE%BC/

Άθεος είπε...

Αγαπητέ φίλε Αλή αλ Γιουνάνι καλωσόρισες στο blog μου. Δεν είχα την ευκαιρία ποτέ να συνομιλήσω τόσο ανοιχτά με ισλαμιστές και σε ευχαριστώ που μου δίνεις αυτήν την δυνατότητα.
Πρώτα πρώτα θέλω να ξέρεις ότι δεν σας θεωρώ κατώτερους από τους χριστιανούς, αλλά ούτε και καλύτερους. Για κάτι τζιχαντιστές σαν τους περιβόητους της ISIS δεν γεννάται λόγος. Αυτοί είναι τέρατα, δεν είναι άνθρωποι.
Όμως για τον πρώτο σύνδεσμο που μου έστειλες η διαφορά σας με τον υποτιθέμενο «πρώην μουσουλμάνο» δεν με αφορά. Είμαι αντίθετος και με τους δυο σας ή μάλλον και με τους τρεις σας συμπεριλαμβανόμενου και του Ιουδαϊσμού. Η διαφορά μας είναι φιλοσοφική κυρίως και όχι ηθικού περιεχομένου. Δεν πιστεύω σε θεούς.
Για τον δεύτερο σύνδεσμο που μου έστειλες και εγώ κάνω… Τζιχαντ μπιλ ιλμ (τζιχάντ με τη γνώση). Όμως εγώ μπλέκω και τη φυσική που την θεωρώ αναπόσπαστη από τα κοσμολογικά και υπαρξιακά μας ερωτήματα που μας αναγκάζουν να δεχτούμε την μια ή την άλλη ιδεολογία.
Όταν διευκρινίζεις ότι ο μουσουλμάνος πρέπει να είναι σωστός, καλός, ευγενικός αλλά και δυναμικός όπου χρειαστεί, νομίζω ότι η «δυναμικότητα» αντιφάσκει με τα πρώτα. Και όταν στον τρίτο σύνδεσμο διακηρύσσεις μέσω του 25:52 χωρίου του Κορανίου “Γι’ αυτό μην υποκύπτεις στους άπιστους αλλά να αγωνίζεσαι (κάνεις τζιχάντ) ενάντια τους μ’ αυτό με την πιο μεγάλη ενεργητικότητα” αυτό ο καθένας το ερμηνεύει όπως θέλει. Έχοντας στο νου του την ISIS αντιλαμβάνεται πώς θεωρεί τον αγώνα του δυναμικό, απέναντι στον Αλλάχ.
Γι αυτό και εγώ διακηρύττω ότι οι θρησκείες χωρίζουν τους ανθρώπους, τους κάνουν επιθετικούς και δηλητηριάζουν τις ψυχές τους!
Σε ευχαριστώ όμως για τις τόσες πληροφορίες που μου έδωσες. Θα έχω την ευκαιρία, όχι μόνο εγώ, αλλά και όποιος θέλει να ενημερώνεται σχετικά. Η δική μου Τζιχάντ, βλέπεις είναι δημοκρατική!

Αθανασία είπε...

Ε,εμ...γειάσου καλέ μου έχεις δίκιο όπως πά-ντα άλλωστε..το ό,τι χειρότερο και η ρίζα για ό,τι κακό πάνω στη γή μας ήταν,είναι,και θα είναι ο φανατισμός πά-ντα και κυρίως α υτός με τις θρησκείες...ε,εμ...εγώ είμαι η Αθανασία η γνωστή από Μικρή αχτίδα..απλώς έστειλα το σχόλιό μου από το μέϊλ μου..γι'αυτό με βλέπεις με λίγο διαφορετικό νίκ..χαιρετώ...

Άθεος είπε...

Γεια σου Αθάνατη Αθανασία! Σωστά τα λες, ο φανατισμός, ο χειρότερος εχθρός όταν είναι θρησκευτικός!

ndemonicos είπε...

Μία επισήμανση και μία ερώτηση. Η επισήμανση: Το δόγμα δεν είναι αμερικανικό, εβραϊκό είναι. Το εξέφρασε ο διά μεσολαβήσεως ενός περιστεριού (δεν νομίζω περιστεράς) γιος του Γιαχβέ και της Μαρίας στο κατά Ματθαίον ιβ΄ 30 και κατά Λουκάν ια΄ 23: «ο μη ων μετ’ εμού κατ’ εμού εστι».
Τι πιο καθαρό και χριστιανικό;
Και η ερώτηση: Το μαύρο λάβαρο ή πανό με τον σταυρό και την χριστιανικώτατη προτροπή ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ είναι προϊόν μοντάζ ή υπήρξε στην πραγματικότητα;
Συγχαρητήρια και για την προσέγγιση, και για την ανάλυση και για το ρεπορτάζ.

Άθεος είπε...

Καλώς τον κι ας άργησε! Λοιπόν φίλε ndemonicos το δόγμα «Όποιος δεν είναι μαζί μας είναι εχθρός» είναι αμερικάνικο. Τώρα αν η Αμερική ανοίκει στους Εβραίους οικονομικά λόγω πνευματικής υπόταξης, άλλο καπέλο. Φυσικά με τον τρόπο του το διακήρυξε ο Οβραίος Μακκαβαίος συγγραφέας της Π.Δ. οπότε αντιλαμβάνομαι τι θες να πεις. Λες να διαφωνούσαμε σε αυτό;
Το μαύρο λάβαρο και φυσικά είναι αληθινό, αφού τραβήχτηκε πιθανώς στην πορεία για τις ταυτότητες και το 666 (δεκαετία του 80).
Ευχαριστώ και για τα εύσημα. Τώρα που εκδόθηκε και το τρίτο βιβλίο μου, βρίσκω λίγο χρόνο και για καμιά ανάρτηση εδώ, να θυμηθούμε τα παλιά, για όσους τουλάχιστον συνεχίζουν να διαβάζουν. Οι άλλοι παίζουν στο fb και σπάνε πλάκα κάτω από την μπότα του Συστήματος!

Dyer είπε...

Τόσα χρόνια έχουμε τη θρησκεία της αγάπης αλλά όταν πρέπει να αποδείξουμε πόσο μας άλλαξε …. πετάμε τους πρόσφυγες στη θάλασσα.
Κάτι δεν πάει καλά λοιπόν με τη θρησκεία της αγάπης. Αφού τόση διδασκαλία δεν έχει αποδώσει καθόλου μάλλον πρέπει να αλλάξουμε το τρόπο για να αγαπήσουμε τον άνθρωπο. Είναι τουλάχιστον ηλίθιο να κάνεις κάθε φορά α ίδια πράγματα και να περιμένεις διαφορετικά αποτελέσματα.
Πάντα άψογος φίλε μου.

Άθεος είπε...

Και συ πάντα εύστοχος, φίλε μου Γιώργο!

Unknown είπε...

Θα σου πω ένα παράδειγμα και ελπίζω να καταλάβεις την γνώμη μου για το θέμα με τους μετανάστες, τους καταπιεστές τους και την αντίδραση των ντόπιων..

Έστω ότι η γειτονιά μου έχει μερικά ζωηρά παιδάκια που παίζουν σε μια αλάνα μπάλα και διάφορα παιχνίδια.. Αν μια μέρα κάποιος αυθαίρετα περιφράξει την αλάνα τους ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕ(ή οι γονείς τους γιατί δε θέλουν να ασχοληθούν) δεν θα έχουν πια χώρο για να παίξουν.. Θα πάνε να παίξουν τα παιχνίδια τους σε σημεία που δεν ενδείκνυται και όποιος βρίσκεται να τους μαλώνει επειδή παίζουν έξω από το σπίτι του αυτά θα αλλάζουν σημείο.. Αν έρθουν να παίξουν έξω από το σπίτι μου και μου κάνουν ζημιές με πέτρες και την μπάλα τους όπως θα παίζουν αν εγώ απλά φτιάχνω τις ζημιές απλά θα συνεχίσουν να έρχονται και άλλα παιδιά από άλλες γειτονιές με το ίδιο πρόβλημα και εγώ θα μείνω με ένα σπίτι χωρίς παράθυρα... Οπότε τα παιδιά θα έπρεπε να πουν στους γονείς τους το πρόβλημα με την αλάνα και αυτοί να ασχοληθούν.. Αν πάλι αυτό δεν πετύχει, εγώ με τις πρώτες ζημιές θα τις διορθώσω ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΑΛΑΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ..

Με λίγα λόγια.. Αγάπη και σεβασμός στον συνάνθρωπο αλλά όχι μόνο αυτό γιατί δεν λύνεται το πρόβλημα ποτέ..

Unknown είπε...

Επίσης να σου κάνω και ένα σχόλιο για τη δημιουργία τζαμιού στην Αθήνα μιας και είναι επίκαιρο. Είμαι πολύ μπερδεμένος σε αυτό το θέμα γιατί σέβομαι την διαφορετικότητα του άλλου και ξέρω ότι νιώθει αποξενωμένος σε μια χριστιανική χώρα.. Αλλά το τζαμί θα τον βοηθήσει να προσαρμοστεί ή να νιώσει πιο οικείος σε μια άλλη χώρα; Μάλλον όχι αφού όπως λες και εσύ η θρησκεία μπορεί να διχάσει περισσότερο παρά να ενώσει.. ειδικά αν μια θρησκεία μιλάει υποτιμητικά τουλάχιστον, για τους άπιστους...

Άθεος είπε...

Και στην μια περίπτωση και στην άλλη, το πρόβλημα δεν θίγεται. Και η αλάνα και το τζαμί είναι όχι μόνο ημίμετρα αλλά στάχτη στα μάτια. Το πρόβλημα είναι οι θρησκείες και η λύση του βρίσκεται μόνο στην κατάργησή τους και στην λύση αυτή δεν βλέπω να κινείται κανείς. Απλά διαιωνίζουμε το θέμα στο μέλλον και σε βάρος όλων. Όταν το καταλάβουν και οι πιστοί και οι εξουσιαστές, θα είναι αργά!

Ali Al-Yunani είπε...

Ισλάμ και τρομοκρατία
https://alialyunani.wordpress.com/2015/11/15/ισλάμ-και-τρομοκρατία/

Άθεος είπε...

Δεν ήσουν καθόλου διευκρινιστικός φίλε Ali al-Yunani. Έβαλες μια διεύθυνση, προφανώς του blog σου και μας άφησες εμάς να αναρωτιόμαστε τι θέλεις να πεις. Η πίστη σας και η θρησκεία σας είναι τρομοκρατική ή όχι; Ακόμα και από αυτά που αναφέρονται στο άρθρο φαίνεται πως είναι! Έχω μάλιστα και την εντύπωση ότι είστε χειρότεροι από ότι ήταν οι χριστιανοί τον Μεσαίωνα! Μάλλον πήρατε τα μαθήματά τους και τα επαυξάνατε πολλαπλάσια!

Ali Al-Yunani είπε...

"Ακόμα και από αυτά που αναφέρονται στο άρθρο φαίνεται πως είναι!"

Διάβασες το άρθρο καλά;

Άθεος είπε...

Φαίνεται πως είναι, τι; Διατύπωσέ το καλύτερα, τι θέλεις να πεις; Πολύ εμπρηστικά αυτά που μου στέλνεις. Τζιχάντ στο δρόμο και τέτοιες σαχλαμάρες, πώς μπορείς να δέχεσαι αυτήν την αλητεία..

Ali Al-Yunani είπε...

Εγώ σε έβρισα; Έβρισα τις αρχές και τις αξίες σου; Που φαίνεται μάλλον ότι δεν έχεις. Αυτές τις αρχές σου δίδαξαν οι γονείς σου; Αλητία; Αλητήριος είσαι εσύ..και το ξέρεις.

Άθεος είπε...

"Αλητήριος είσαι εσύ..και το ξέρεις" Αυτό είναι βρισιά! Εγώ πότε σε έβρισα; Εγώ σχολίασα το άρθρο, το οποίο αναφερόμενο σε τζιχάντ και θρησκευτικά μίση το χαρακτηρίζω αλητεία! Εσύ τι ζόρι τραβάς και θίχτηκες; Αν είσαι τζιχαντιστής, τότε πάρτο σαν βρισιά, το πιστεύω αυτό που έγραψα και δεν φοβάμαι κανέναν τζιχαντιστή. Αν πράγματι είσαι τέτοιος μην σε ξαναδώ εδώ. Όπως βλέπεις και το λόγο σου έδωσα και φίλο σε αποκάλεσα. Δες πιο πάνω... που μου το παίζεις και θιγμένος!

Τα βιβλία μου

Τα βιβλία μου
Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ανθολογία 5 διηγημάτων Ε.Φ. (2019 σελ. 204) Εκδόσεις ΕΝΑΛΙΟΣ

Τα βιβλία μου

Τα βιβλία μου
ΟΙ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ (2014 σελ. 306) Εκδόσεις ΕΝΑΛΙΟΣ

Τα βιβλία μου

Τα βιβλία μου
ΧΑΛΚΕΥΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ (2010 δοκίμιο 608 σελίδες) Εκδόσεις ΕΝΑΛΙΟΣ

Τα βιβλία μου

Τα βιβλία μου
Η ΚΤΗΝΩΔΙΑ ΤΗΣ ΑΓΙΟΤΗΤΑΣ (1998 μυθιστόρημα 348 σελίδες) Εξαντλημένο. Λίγα κομμάτια μόνο στο βιβλιοπωλείο "Βιβλιοχαμός" Μαυροκορδάτου 7 Αθήνα σε προσιτή τιμή. Τηλέφωνο 2103824629

ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ

1. Οι θρησκείες, το είπαμε πολλές φορές, δεν ενώνουν τους ανθρώπους. Τους χωρίζουν.

Λαίλαπα για την ανθρωπότητα οι θρησκείες, δηλητηριάζουν τη ζωή!

Όπως έλεγε και ο Βολτέρος «Εκείνοι που μπορούν να σε κάνουν να πιστέψεις σε ανοησίες, μπορούν να σε κάνουν να διαπράξεις και εγκλήματα»!

2. Διαβάστε στο άλλο blog Τετραφάρμακος, το επίκαιρο άρθρο Υπάρχει ζωή πριν το θάνατο;


3. Στο έτερο blog «Ας φιλοσοφήσουμε για τη φιλία» αναρτήθηκε νέο θέμα «Για τη φιλία και τη ζωή σύμφωνα με τον Επίκουρο»

4. Πρόσκληση για δράση: αιτήσεις κατάργησης προσευχής και θρησκευτικών συμβόλων στα σχολεία

5. Να και μια είδηση που ενδιαφέρει: Παιδική κατασκήνωση για...άθεους

Επιτέλους υπάρχει επίθεση στην οπισθοδρόμηση!

6. Αντικαταστήστε άχρηστες θρησκευτικές γιορτές με ουσιαστικές γιορτές που εξυψώνουν τον άνθρωπο και την αλήθεια!

Απολαύστε το Children of Evolution και την «Ημέρα της Εξέλιξης» σαν μια πιθανή γιορτή που δεν θα αργήσει να γιορταστεί απ’ όλους μας!

7. Επίσης μην ξεχάσετε κι αυτό: Is This The Real Thing


Σχολιάστε το blog στο σύνολό του

Σχολιάστε το blog στο σύνολό του
Κάντε κριτική, πέστε τη γνώμη σας. Πείτε τη γνώμη σας άφοβα, ελεύθερα, ξάστερα!
Λόγω μεγάλου αριθμού σχολιαστών, παρακαλώ στο τέλος των σχολίων επιλέξτε Νεώτερο ή πατήστε εδώ.

Χριστιανικοί Βανδαλισμοί

Δείτε το λογοκριμένο κομμάτι της ταινίας του Κώστα Γαβρά για τους βανδαλισμούς των Χριστιανών επί της Ζωοφόρου του Παρθενώνα ΕΔΩ.

Ντοκιμαντέρ του Bill Maher Religulous 1 έως 11 με ελληνικούς υπότιτλους

Δείτε το Ντοκιμαντέρ του Bill Maher με ελληνικούς υπότιτλους. Αν δεν εμφανίζονται υπότιτλοι, πατάτε το άσπρο τρίγωνο κάτω δεξιά ενώ παίζει το video και στην στήλη που εμφανίζεται ενεργοποιείτε τους υπότιτλους πατώντας το κουμπί CC. Καλή διασκέδαση. Religulous 1 Religulous 2 Religulous 3 Religulous 4 Religulous 5 Religulous 6 Religulous 7 Religulous 8 Religulous 9 Religulous 10 Religulous 11 …και μια μικρή συνέντευξη του Richard Dawkins στον Bill Maher για όλα

Η ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ - Richard Dawkins

Παρακολουθήστε τις βλαβερές συνέπειες της θρησκείας μέσα από πέντε μικρά video του Richard Dawkins (μέσω paratiritis7's Channel) Αν δεν εμφανίζονται οι ελληνικοί υπότιτλοι ενεργοποιήστε τους με το κουμπί στη δεξιά κάτω πλευρά της οθόνης. Η ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ video: 1-5