21 Σεπ 2021

Από την συνωμοσιολογία στις Παγκόσμιες Μυστικές Οργανώσεις

Πριν μπούμε στο θέμα αρχικά πρέπει να σας πω τι με ανάγκασε να καταπιαστώ με τις μυστικές οργανώσεις. Εδώ και δυο χρόνια ένας αναγνώστης του blog μου ζήτησε να αναφερθώ στις οργανώσεις αυτές εγκυκλοπαιδικά, αφού οι πληροφορίες δύσκολα συλλέγονται και μια γνώμη πρέπει να έχουμε γι αυτές, θεώρησα λοιπόν καλό να γνωρίζουμε ποιος τις δημιούργησε και τι σκοπό εξυπηρετούν. Τότε όμως επειδή έπρεπε να συνεχίσω την έρευνα που είχα αρχίσει, σε διαφορετικό θέμα του έδωσα την υπόσχεση να το κάνω στο άμεσο μέλλον. Ο καιρός αυτός ήρθε. Μετά τη νέα τάση, της συνωμοσιολογίας και της επινόησης θεωριών συνωμοσίας, που εμφανίστηκαν σαν μόδα των καιρών, με τον covid, νομίζω εύκολα μπορούμε να μεταπηδήσουμε από το ένα θέμα στο άλλο. Στην προηγούμενη ανάρτηση είχα αναφερθεί στο χαμηλό πνευματικό επίπεδο αυτών που περιδιαβαίνουν το διαδίκτυο και σπουδάζουν γκουγκλάροντας ό,τι τους φαίνεται παράξενο και ελκυστικό που αφορά την πανδημία. Ειρωνικά θα πω ότι τσάμπα μερικοί σπουδάζουν δέκα χρόνια ιατρική ενώ μπορούν να κάτσουν δυο τρία απογεύματα στο facebook… και να μάθουν περισσότερα!

Την πανδημία λοιπόν την σύνδεσαν με ένα σωρό άλλες ανοησίες, όπως τις θρησκευτικές τους πεποιθήσεις, τα τσιπάκια του Bil Gates, την εκπομπή 5G και τα θανάσιμα εμβόλια που παρασύρουν εύκολα τον αφελή στις θεωρίες συνωμοσίας, στην πολιτική, όπως το κίνημα QAnon, την γελοία ακροδεξιά συνωμοτική οργάνωση των οπαδών του Τραμπ που καταπολεμούν… την κλίκα κανιβαλιστών του παιδόφιλου Μπάϊτεν! Ο ρατσισμός αυτός μάζεψε και τους εχθρούς των «λαθρομεταναστών» γιγαντώνοντας ακόμα περισσότερο τα ρατσιστικά τους αισθήματα και την επιθετική τους ρητορική.

Μα, το dna δεν αλλοιώνεται μόνο από τους μετανάστες. Αλλοίωση συμβαίνει κυρίως με το μπόλιασμα. Εμβολιάστηκες… είσαι τελειωμένος! Σου άλλαξαν το DNA! Πόσα δεν ξέρεις… Για παράδειγμα τα στοιχεία δείχνουν ότι η Hillary Clinton είναι ένα ρομπότ! Το ήξερες;

Το τι σαχλαμάρες άρχισαν να διαδίδουν μεταξύ τους δεν λέγεται. Στην αρχή ο ιός ήταν ψέμα και το «δεν υπάρχει κορωνοϊός» έγινε σήμα κατατεθέν των νέων συνωμοσιολόγων που αποφάσισαν να κάνουν τα πρώτα τους βήματα σαν οπαδοί των νέων θεωριών συνωμοσίας που όπως φάνηκε πρέπει να τους συνεπήρε η αφέλεια. Μετά έγινε υπαρκτός, αλλά ήταν μια απλή γριπούλα. Όταν τα θύματα έγιναν εκατομμύρια, τότε θεώρησαν την είδηση ψέμα. Όταν βγήκαν τα εμβόλια, τότε παραδέχτηκαν τον ιό, όμως τα έβαλαν με τα εμβόλια. Με ύφος χιλίων καρδιναλίων και ειδικών άρχισαν να διακηρύττουν ότι τα επινόησαν για να… μειώσουν τον παγκόσμιο πληθυσμό. Όταν είδαν ότι δεν πεθαίνουν όλοι, πάλι άλλαξαν, και μας διακήρυξαν ότι πολλά εξ αυτών είναι placebo. Εγώ για παράδειγμα, όπως μου είπε μια φίλη, έκανα placebo, γι αυτό ζω ακόμα!

Πανικός τους κατέβαλε με το εμβόλιο και οι θεωρίες συνωμοσίας άρχισαν να οργιάζουν, διαδίδοντας την ίδια στιγμή ότι η τηλεόραση τρομοκρατεί, κλείνοντας τα αφτιά τους στην ενημέρωση. Έτσι χωρίς ενημέρωση άρχισαν να φτιάχνουν οι ίδιοι ειδήσεις, έτσι όπως τους βόλευαν. Πλάι στους επιστημονικούς όρους που χρησιμοποιούσαν χωρίς να καταλαβαίνουν χρησιμοποιούσαν και άλλους, ακόμα πιο χαζούς, μιλώντας για ερπετά (έτσι έλεγαν τους οπαδούς του Μπάιτεν), για άζωτο που χρησιμοποιούσαν πολιτικοί σαν τροφή, για μεταλλάξεις των εμβολιαζομένων, πώς τάχα θα λάμπουν σαν πυγολαμπίδες, θα κολλούν μεταλλικά αντικείμενα πάνω τους, για… ακίδες, τσιπάκια, διαβόλους και τριβόλους, εκπομπές 5G  και όλα αυτά με την σιγουριά ότι αυτοί θα λέγονται «ατρύπητοι» και οι αντιεμβολιαστές θα επικρατήσουν, ενώ τα δισεκατομμύρια των «τρυπημένων» και «μπολιασμένων», των εμβολιασθέντων δηλαδή, θα πεθάνουν σε… δεκαοχτώ μήνες μέχρι το πολύ δύο χρόνια!

Οι «Ατρύπητοι» θα ζήσουν καλύτερα από τους μάρτυρες του Ισλαμισμού, που ανατινάζονται για να πάνε στον Ισλαμικό παράδεισο, όπου τους περιμένουν 72 παρθένες! Ούτε οι μάρτυρες του Ιεχωβά δεν χρησιμοποιούν τέτοιες ζοφερές προφητείες.

Κάποιοι έξυπνοι «Αρνητές» κοροϊδεύουν ακόμα και επιστήμονες, σαν αφελείς, αφού αυτούς τους περιμένουν τα κβαντικά κρεβάτια νεότητας και ο θείος και ουράνιος θάλαμος του Τζάρεντ Ραντ ή σαν τα κρεβάτια Med Beds όπου σε δυόμισι με τρία λεπτά αναγεννούν ολόκληρο το ανθρώπινο σώμα, από το κεφάλι μέχρι τα δάχτυλα! Για παράδειγμα μια 80χρονη γυναίκα θα μπορούσε να γίνει ξανά 30 ετών σε λιγότερο από τρία  λεπτά. Επίσης μπορείτε να γίνετε ένας Αυτόματος Υλοποιητής ενόσω κοιμάστε υλοποιώντας τεχνικές διαλογισμού. Γίνεσαι δηλαδή γιόγκι, διαλογιστής και μύστης, αυτομάτως!

Ας μην πάω στο τεχνικό χιόνι του περασμένου Χειμώνα, κάποιοι κατάλαβαν ότι γελοιοποιούνται και το έριξαν στα… πουλάκια της φετινής Άνοιξης! Τα πτηνά, λένε κάποιοι αμερικάνοι δεν υπάρχουν, τουλάχιστον πολλά από αυτά είναι ντρόουν που μας παρακολουθούν, γι αυτό κάθονται στα καλώδια ρεύματος, για να φορτίζουν τις μπαταρίες τους!

Θα μου πείτε «Αμερικανάκια» είναι αυτά, δεν είναι ευρωπαίοι! Έλα όμως που τους Ιταλούς τους κορόϊδεψαν με ένα ηλεκτρονικό κύκλωμα ενός πεντάλ παραμόρφωσης Boss Metal Zone για κιθάρα που έγινε viral σαν το κύκλωμα του τσιπ που βρίσκεται μέσα… στα εμβόλια που απεγνωσμένα οι κυβερνήσεις όλων των χωρών του κόσμου συνωμοτούν για να μας παρακολουθούν…! Όλα καταλήγουν εκεί: στην παρακολούθηση, για να καταλύσουν τις ελευθερίες μας, και στο θάνατο, προκειμένου να μειωθεί ο παγκόσμιος πληθυσμός! Τρέλα!

Να, πώς καταλήγουν σε μια πολιτική ομάδα, την contra dystopia που προασπίζει τα δικαιώματα και τις ελευθερίες των καταπιεσμένων πολιτών! «Γιατροί», ιερείς, τσαγκάρηδες, τραγουδιστές όλοι στο μετερίζι του αγώνα, ιδιαίτερα αν θέλει κανείς να βάλει υποψηφιότητα για κάποιο πολιτικό αξίωμα ή να κάνει τον καμπόσο, με προφανές αίσθημα κατωτερότητας που προσπαθεί να το διαψεύσει. Τώρα είναι η ευκαιρία: μπορεί να βρει εύκολα οπαδούς και ψηφοφόρους! Οι τελευταίοι ακόμα να καταλάβουν ότι τους χρησιμοποιούν και άλλοι τους δουλεύουν!

Ήδη έχω αναφερθεί πολλές φορές στα χαρακτηριστικά της συνωμοσιολογίας και γι αυτό δεν χρειάζεται να αυτοεπαναλαμβάνομαι συνεχώς. Οι παλιοί αναγνώστες είναι ενήμεροι και οι νέοι εύκολα μπορούν να εξερευνήσουν στο blog παλιότερες αναρτήσεις συμβουλεύοντας τον πίνακα των Περιεχομένων που βρίσκεται κάτω από το άρθρο που διαβάζετε..

Η συνωμοσιολογία είναι εκφυλιστική γιατί βλέπεις η άρνηση είναι μία ανακουφιστική ψευδαίσθηση για τον αφελή που τον κάνει να νιώθει έξυπνος και μοναδικός. Σχεδόν ηρωοποιείται, επειδή πιστεύει ότι θα μας σώσει!

Πώς συνδέεται όμως η συνωμοσιολογία με τις καταχθόνιες μυστικές οργανώσεις ή λέσχες που συχνά αναγνωρίζουμε ότι ανήκουν σε μια ελίτ;

Αυτό είναι το θέμα της σημερινής ανάρτησης ή μάλλον από την επόμενη γιατί οι διευκρινήσεις σήμερα μονοπώλησαν.

Οι οργανώσεις αυτές περιβάλλονται από μυστήριο και μυστικοπάθεια, κρατώντας τις πόρτες τους κλειστές στους περισσότερους. Γι αυτό και υποστηρίζονται σαν μια κλειστή ελίτ που δεν μπορεί να έχει πρόσβαση ο καθένας, αυστηρούς εσωτερικούς κανονισμούς, ώστε να παραμένει μυστική, εξάπτοντας παράλληλα και το ενδιαφέρον όσων βρίσκονται απ’ έξω ώστε να αναγκαστούν κι αυτοί να διεισδύσουν στα απόκρυφα των στεγανών όπου τα μέλη τους κρατούν εφτασφράγιστο μυστικό. Έτσι οι φήμες οργιάζουν και κανένας δεν μπορεί να ξέρει ποια και απ΄ όσα διαδόθηκαν είναι αληθινά και ποια αποτελούν παραπληροφόρηση. Ο καλύτερος τρόπος για να παραπληροφορήσεις ή να εξαπατήσεις δεν είναι να λες ψέματα, αλλά την μισή αλήθεια και μισά ψέματα! Η παραπληροφόρηση και η μυστικοπάθεια συμφέρει όλους. Και στο μέλος που πίσω από την αλήθεια κρύβονται μύθοι που τον κολακεύουν και πίσω από τον συνωμοσιολόγο που νομίζει ότι κάθε ανοησία που ακούει είναι αληθινή κάνοντάς τον να νιώθει μοναδικός που ξετρύπωσε τους καταχθόνιους μέσα από μυστικά περάσματα! Εν ολίγοις, όλοι κοροϊδεύουν τους άλλους και οι ίδιοι αυτοεξαπατώνται στο μέτρο που κολακεύονται περισσότερο. Γιατί, μην νομίζετε ότι και τα μέλη της ελίτ γνωρίζουν τα πάντα. Ίσως εσείς να ξέρετε πολύ περισσότερα από εκείνους που τους τα ακουμπούν, υποτίθεται για έναν ιερό σκοπό. Έτσι πιστεύουν.

Ιερό σκοπό; Ακριβώς! Κι αυτοί νομίζουν ότι δουλεύουν με ανιδιοτέλεια για ένα Ιερό Σκοπό, όπως τα στελέχη της QAnon που πιστεύουν ότι προσφέρουν υπηρεσία για ένα «ΘΕΪΚΟ ΣΧΕΔΙΟ» που θα κλονίσει την ανθρωπότητα και… τις «ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ 3ης ΔΙΑΣΤΑΣΗΣ» περιμένοντας την «ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ» όταν θα κατέβει από τους ουρανούς ο Μεσσίας Τραμπ όπου θα ηγηθεί μιας παγκόσμιας κυβέρνησης όπου το «καλό» θα θριαμβεύσει ενάντια στο κακό των… παιδεραστών του Μπάιτεν! Να γιατί πίσω από τις οργανώσεις αυτές υπάρχει έντονο το θρησκευτικό στοιχείο και όσοι νομίζουν ότι είναι «άθεοι» και σαν μαλακομαγνήτες κόλλησαν εκεί, να ξέρουν ότι κοροϊδεύουν πιο πολύ τον εαυτό τους από τους αφελείς που όλη τους η πίστη στηρίζεται σε αστικούς μύθους και κατινίστικες διαδόσεις. Τους τελευταίους αφήστε τους. Αυτοί είναι ήδη χαμένοι από τη στιγμή που πίστεψαν στους αβρααμικούς μύθους του Ισραήλ. Πίσω από τις Αδελφότητες, τα Ιερά τάγματα, τους Ναΐτες, τους Τέκτονες, τους Μασόνους και τους Ιλουμινάτους τι νομίζατε ότι κρύβονται… αγαθοί Ροδόσταυροι, περίεργοι αλχημιστές και γενναίοι Ιππότες της Στρογγυλής Τράπεζας; Μήπως ακόμα πιστεύετε ότι σκοπός του Βατικανού είναι να διοικεί την Καθολική Εκκλησία ή πίσω από τα πλούσια άμφια του Πατριάρχη να ενδύεται η αγάπη του Ποιμένα προς τα απολωλότα πρόβατα του χριστεπώνυμου πληρώματος της Ορθοδοξίας; Πού ζείτε… ξυπνήστε!

Τι νομίζετε κάνουν στα επισκοπικά γραφεία του καθολικισμού και τα πατριαρχεία της ορθοδοξίας… προασπίζουν το δίκιο του λαού και του θεοσεβούς πιστού; Και τι τον θέλουν τόσο πλούτο, αν όχι για να διασφαλίζουν την φοβερή τους εξουσία πάνω στο πνεύμα των αδύναμων πιστών μέχρι την καθυπόταξη λαών, στεριώνοντας δικτατορικά καθεστώτα… διαφορετικά γιατί νομίζετε φλερτάρουν τόσο πολύ με ακροδεξιά καθάρματα, σαν τον Πιλσούδσκι της Πολωνίας, τον Πινοσέτ της Χιλής, τον Μουσολίνι, ή τον Χίτλερ… Ίσως δεν έχετε εμπειρία εκείνης της ιστορίας. Θα θυμάστε όμως την υποστήριξη της χούντας εδώ ή του Βαλέσα και του συνδικάτου «Αλληλεγγύη» στην Πολωνία πρόσφατα από την Καθολική Εκκλησία ενισχύοντας με πακτωλό χρημάτων από την τράπεζα Αμπροζιάνο! Αν όχι, σίγουρα θα θυμάστε τα σκάνδαλα της μασονικής στοάς Π2 που την δεκαετία του 80 συντάραξε τον κόσμο με τα σκάνδαλα του τραπεζίτη Ρομπέρτο Κάλβι και του αρχιεπίσκοπου και σύμβουλο του Πάπα Ιωάννη, Πωλ Μάρσινκους που διεύθυνε το Ίδρυμα Θρησκευτικών Έργων (τράπεζα του Αγίου Αμβροσίου). Ο Κάλβι, που βρέθηκε κρεμασμένος κάτω από μια γέφυρα του Λονδίνου ήταν μπλεγμένος με ξέπλυμα βρώμικου χρήματος και πωλήσεις όπλων στην Αργεντινή μαζί με τον Μέγα Διδάσκαλο της μασονικής στοάς Π2, Λίτσιο Τζέλλι που δολοφονήθηκε ρίχνοντας την κυβέρνηση Φορλόνι.


Ας μην μονοπωλήσει όμως το Βατικανό στην ανάρτηση αυτή, που θα ήθελα άλλες τρεις αναρτήσεις στη σειρά για να απορυθμίσω τα εγκλήματά τους με φασίστες σε ολόκληρο τον κόσμο, που η μαφία και το κοινό έγκλημα ωχριούν μπροστά στις μεθόδους τους. Το ίδιο ισχύει και για τους Ανατολικούς, αν και οι τελευταίοι δεν έκαναν τέτοια ξανοίγματα, λόγω της μικρής επιρροής της ορθοδοξίας παγκοσμίως. Η τεράστια περιουσία της όμως αποκαλύπτει ότι οι δραστηριότητές της δεν δικαιολογούν τέτοια πλούτη.

Να, πώς συνδέονται οι θεωρίες συνωμοσίας με τις καταχθόνιες μυστικές οργανώσεις, την θρησκευτική πίστη και τον φασισμό της ακροδεξιάς. Οι θεωρίες συνωμοσίας άλλωστε χρησιμοποιούνται εκεί όπου υπάρχει λόγος να απαξιωθεί μια άποψη, όταν βολεύει το σύστημα να αποσιωπηθεί, ώστε η οργάνωση να βγει καθαρή στη κοινή γνώμη. Η προπαγάνδα και η προβοκάτσια γίνεται επιστήμη, όταν πρέπει να θολώσει τα νερά, μπροστά στα μάτια της κοινής γνώμης. Έτσι η ιστορία άλλοτε προσεγγίζεται σαν εναλλακτική άποψη και άλλοτε σαν παρανοϊκή θεωρία συνωμοσίας χαρακτηρίζοντάς την σαν «θεωρία πλεκτάνης», όπως θεωρούνται οι μασόνοι που επιδίωξή τους είναι να ελέγξουν τον κόσμο οικονομικά, γι αυτό και συνδέονται με τους Εβραίους και το παγκόσμιο τραπεζικό σύστημα του Ρότσιλντ. Πόσα όμως από όσα αναφέρονται στην οικογένεια αυτών των τραπεζιτών ανταποκρίνονται στην αλήθεια και δεν αποτελούν μια θεωρία πλεκτάνης ή γενικότερων θεωριών συνωμοσίας; Γι αυτό και τέτοιες θεωρίες πρέπει να αντιμετωπίζονται με μεγάλο σκεπτικισμό.

Πίσω από τα «Πρωτόκολα των σοφών της Σιών» για παράδειγμα έχουν γραφτεί βιβλία ολόκληρα που ελάχιστα ανταποκρίνονται στην αλήθεια, όπως και οι μύθοι των θρησκειών που νομίμως επιβάλλεται στο διαπαιδαγωγικό σύστημα κάθε χώρας.

Τα «Πρωτόκολλα» όμως μπορώ να πω ότι αποτελούν έναν οδηγό - πρόδρομο των θεωριών συνωμοσίας που καταφέρεται ενάντια στον Σιωνισμό που υποτίθεται κυβερνάει όλο τον κόσμο ελέγχοντας τις μάζες μέσω των ΜΜΕ και της οικονομίας. Στρέφοντας τα βέλη τους, στην ουσία χωρίς επιχειρήματα, ενάντια στους Σιωνιστές, αρκεί να συμφωνούν στο γενικό πλαίσιο που ορίζει η θεωρία.

Ο πιστός και ο συνωμοσιολόγος είναι άτομα με μεγάλη ευπιστία, γιατί θέλουν να πιστέψουν αυτό που αρχικά τους εντυπωσίασε, άσχετα από τα στοιχεία που υπάρχουν ή προκύπτουν αργότερα. Δεν δέχονται να αλλάξουν γνώμη απ’ αυτήν που αρχικά σχημάτισαν. Θα έλεγε κανείς ότι απεγνωσμένα αναζητούν να αυτοεξαπατηθούν, μιας και δεν είναι διατεθειμένοι να πιστέψουν διαφορετικές εκδοχές, πέρα απ΄ αυτές που ήδη πιστεύουν. Γι αυτό η πίστη και οι θεωρίες συνωμοσίας διαιωνίζονται με τόση ευκολία ανάμεσα στους αφελείς και τους συνωμοσιολόγους.

Γι αυτό μην περιμένετε να τους μεταπείσετε εύκολα. Να, αυτή η κυρία, ακόμα και όταν έφτασε κοντά στο θάνατο, δεν ήθελε να πιστέψει ότι θα πεθάνει από κορωνοϊό και γι αυτό δεν ήθελε ούτε να διασωληνωθεί. Νόμιζε ότι σαν γρίπη θα περάσει, όπως πέρασε τόσες άλλες ανώδυνα. Αντί να ζητήσει την βοήθεια και την συμβολή των γιατρών και της επιστήμης, ακόμα και την ίδια στιγμή εναπέθετε τις ελπίδες της στο διαδίκτυο. Καλούσε να την βοηθήσουν οι συνωμοσιολόγοι ή ζητούσε έννομα από δικηγόρο να κάνει κάτι με αποτέλεσμα να χαθεί πολύτιμος χρόνος και να πεθάνει. Και δεν είναι η μόνη. Άλλοι το μετάνιωσαν αλλά ήταν αργά για μεταμέλεια! Πέθαναν! Ένας άλλος, νοσηλευτής μάλιστα, παρόλο που οι συνάδελφοί του τον έσωσαν, μόλις θεραπεύτηκε αυτός τους μήνυσε αντί να τους ευγνωμονεί για όλη τη ζωή του!

Ήδη όμως η ανάρτηση αυτή έδωσε αρκετές πληροφορίες σαν εισαγωγή για όσα θα ακολουθήσουν, γι αυτό από την επόμενη ανάρτηση θα αρχίσω να κατονομάζω τις πιο γνωστές και καταχθόνιες μυστικές οργανώσεις που πίσω τους βρίσκεται αλλού η αλήθεια και αλλού το ψέμα, ώστε η διαλεύκανση να γίνεται δύσκολη υπόθεση στον μη σχολαστικό που βιάζεται να υιοθετήσει την πρώτη γνώμη που θα ακούσει και θα τον γοητεύσει. Γι αυτό με πολύ σκεπτικισμό θα τις προσεγγίσουμε ώστε να αφαιρέσουμε την υπερβολή και την λάμψη που κάποιοι συνωμοσιολόγοι έχουν λόγο να προσδίδουν προκειμένου οι ίδιοι να ικανοποιούνται για τους λόγους που ανέφερα πιο πάνω. Διαφορετικά, πώς θα νιώσουν μοναδικότητα και ναρκισσισμό ότι αυτοί μας αποκάλυψαν την αλήθεια, όσο εμείς τρώγαμε κουτόχορτο…  


 

2 σχόλια:

Στέργιος Ζ. είπε...

Καλησπέρα Δάσκαλε!!!

Είναι καιρός (χρόνια) που δεν σε επισκέπτομαι, ο λόγος, αισθάνομαι μικρός
μπροστά στους μελετημένους επισκέπτες σου, σε ευχαριστώ για όλα τα
χρόνια και αυτά που με φύτεψες στον νου μου!

Σήμερα βλέπω έχουν γίνει αλλαγές στο ιστολόγιο, αλλά και στον χαρακτήρα σου,
αυτού της πηγής γνώσεων που σε διακρίνει, βλέπω ένα άγνωστο για σένα
"aggression", ίσως κάνω λάθος, βασικά συμφωνώ μαζί σου σχεδόν σε όλα!

Με Φιλικούς Χαιρετισμούς,
Στέργιος Ζ.
(Ζάγκλος)

Άθεος είπε...

Γεια σου βρε Ζάγκλο! Μόλις διάβασα το "Καλησπέρα Δάσκαλε" σε σένα πήγε ο νους μου. Έπρεπε να φτάσω στο τέλος για να δω ποιος είσαι. Χαίρομαι που είσαι και εσύ εδώ και να ξέρεις δεν υπάρχουν πολλοί καλύτεροί σου, μου το έχεις αποδείξει. Θα χαρώ να σε ξαναδώ!

Τα βιβλία μου

Τα βιβλία μου
Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ανθολογία 5 διηγημάτων Ε.Φ. (2019 σελ. 204) Εκδόσεις ΕΝΑΛΙΟΣ

Τα βιβλία μου

Τα βιβλία μου
ΟΙ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ (2014 σελ. 306) Εκδόσεις ΕΝΑΛΙΟΣ

Τα βιβλία μου

Τα βιβλία μου
ΧΑΛΚΕΥΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ (2010 δοκίμιο 608 σελίδες) Εκδόσεις ΕΝΑΛΙΟΣ

Τα βιβλία μου

Τα βιβλία μου
Η ΚΤΗΝΩΔΙΑ ΤΗΣ ΑΓΙΟΤΗΤΑΣ (1998 μυθιστόρημα 348 σελίδες) Εξαντλημένο. Λίγα κομμάτια μόνο στο βιβλιοπωλείο "Βιβλιοχαμός" Μαυροκορδάτου 7 Αθήνα σε προσιτή τιμή. Τηλέφωνο 2103824629

ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ

1. Οι θρησκείες, το είπαμε πολλές φορές, δεν ενώνουν τους ανθρώπους. Τους χωρίζουν.

Λαίλαπα για την ανθρωπότητα οι θρησκείες, δηλητηριάζουν τη ζωή!

Όπως έλεγε και ο Βολτέρος «Εκείνοι που μπορούν να σε κάνουν να πιστέψεις σε ανοησίες, μπορούν να σε κάνουν να διαπράξεις και εγκλήματα»!

2. Διαβάστε στο άλλο blog Τετραφάρμακος, το επίκαιρο άρθρο Υπάρχει ζωή πριν το θάνατο;


3. Στο έτερο blog «Ας φιλοσοφήσουμε για τη φιλία» αναρτήθηκε νέο θέμα «Για τη φιλία και τη ζωή σύμφωνα με τον Επίκουρο»

4. Πρόσκληση για δράση: αιτήσεις κατάργησης προσευχής και θρησκευτικών συμβόλων στα σχολεία

5. Να και μια είδηση που ενδιαφέρει: Παιδική κατασκήνωση για...άθεους

Επιτέλους υπάρχει επίθεση στην οπισθοδρόμηση!

6. Αντικαταστήστε άχρηστες θρησκευτικές γιορτές με ουσιαστικές γιορτές που εξυψώνουν τον άνθρωπο και την αλήθεια!

Απολαύστε το Children of Evolution και την «Ημέρα της Εξέλιξης» σαν μια πιθανή γιορτή που δεν θα αργήσει να γιορταστεί απ’ όλους μας!

7. Επίσης μην ξεχάσετε κι αυτό: Is This The Real Thing


Σχολιάστε το blog στο σύνολό του

Σχολιάστε το blog στο σύνολό του
Κάντε κριτική, πέστε τη γνώμη σας. Πείτε τη γνώμη σας άφοβα, ελεύθερα, ξάστερα!
Λόγω μεγάλου αριθμού σχολιαστών, παρακαλώ στο τέλος των σχολίων επιλέξτε Νεώτερο ή πατήστε εδώ.





Χριστιανικοί Βανδαλισμοί

Δείτε το λογοκριμένο κομμάτι της ταινίας του Κώστα Γαβρά για τους βανδαλισμούς των Χριστιανών επί της Ζωοφόρου του Παρθενώνα ΕΔΩ.

Ντοκιμαντέρ του Bill Maher Religulous 1 έως 11 με ελληνικούς υπότιτλους

Δείτε το Ντοκιμαντέρ του Bill Maher με ελληνικούς υπότιτλους. Αν δεν εμφανίζονται υπότιτλοι, πατάτε το άσπρο τρίγωνο κάτω δεξιά ενώ παίζει το video και στην στήλη που εμφανίζεται ενεργοποιείτε τους υπότιτλους πατώντας το κουμπί CC. Καλή διασκέδαση. Religulous 1 Religulous 2 Religulous 3 Religulous 4 Religulous 5 Religulous 6 Religulous 7 Religulous 8 Religulous 9 Religulous 10 Religulous 11 …και μια μικρή συνέντευξη του Richard Dawkins στον Bill Maher για όλα

Η ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ - Richard Dawkins

Παρακολουθήστε τις βλαβερές συνέπειες της θρησκείας μέσα από πέντε μικρά video του Richard Dawkins (μέσω paratiritis7's Channel) Αν δεν εμφανίζονται οι ελληνικοί υπότιτλοι ενεργοποιήστε τους με το κουμπί στη δεξιά κάτω πλευρά της οθόνης. Η ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ video: 1-5